עבור לתוכן

שאלה על זיכרונות

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב.

מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?

פורסם

גם אם תקנה זיכרונות של ספקטק שום דבר לא מבטיח שהם ישתמשו באותם צ'יפים.

פורסם
  • מחבר

OK, ונניח שאני אברר ואגלה שהם כן משתמשים באותם צ'יפים (אגב, אם אתה יודע איך אני יכול לעשות את זה אז אני אודה לך אם תשתף אותי בידע...) יהייה לי כדאי יותר לקנות את הספקטק?

אגב, הלוח שלי לא תומך בדיואל...

פורסם

האפשרות היחידה היא או להשוות אותם ויזואלית בעצמך או לשאול את החנות מה מודפס על הצ'יפים שהסטיק עושה בהם שימוש.

רוב הסיכויים שמימילא לא תהיה לך בעיה ולא משנה איזה תקנה.

ל OC זה לא יעזור לך בכלל כל עוד אתה משאיר את הזיכרון הישן בפנים.

פורסם
  • מחבר

שניה, לא הבנתי: שני סטיקים שונים יעבדו בדיוק כמו שני סטיקים זהים? לא תהייה איזה אי התאמה או משהו כזה?

אז אם כבר, אולי עדיף לי לקנות את הסמסונג שעובד ב400MHZ במקום 333? (כדי שאני אוכל להשתמש בו אם אני אשדרג בעתיד... או שבעוד שנתיים במילא הלוחות יתמכו בDDR2?)

וחבר'ה, זה די דחוף... אני צריך לקנות את הזיכרון עד סוף השבוע... אז בבקשה, כל מי שיכול לעזור לי, אני אודה לו מאוד.

פורסם

לא עושים תוכנות במחשבים בשביל עוד שנתיים, גם אם תקנה DDR2 533 בעוד שנתיים סביר להניח ש 800 יהיה סטנדרטי.

אם אתה יכול להיות בטוח שהספקטק הזה זהה למה שיש לך תקנה אותו כדי להקטין את הסיכויים לבעיה, אחרת זה לא משנה.

פורסם

צור איתי קשר במייל shoeyal@walla.co.il

יש לי סטיק שאני מעוניין למכור במחיר גמיש אני מאמין שיתאים לצרכיך

פורסם
  • מחבר

OK תודה על העזרה.

יש לי עוד שאלה: אם אני לוקח את הסנסונג, מה הבעיה הכי חמורה שיכולה להיות?

פורסם

קח את המחשב שלך לחנות, תכניס זכרון ותבדוק. אם זו חנות רצינית אז אולי אפילו יש להם מקלדת+עכבר+מסך לבדיקה וגם אם אין להם והם נחמדים, אין סיבה שלא יסכימו שתעשה זאת. הבעיה היחידה זה אוטו.

אם הם עוד יותר נחמדים, אז גם יתנו לך לבדוק ולהחזיר בלי 6% ושטויות אבל אם אתה כבר מגיע עם אוטו, תעשה הכל במכה אחת.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לקחת את המחשב למעבדה...

יש לי עוד שאלה: אם אני לוקח את הסנסונג, מה הבעיה הכי חמורה שיכולה להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים