עבור לתוכן

עדיף להוסיף 200 ש"ח לR9800PRO של MSI או להשאר עם SAPPHIR??

Featured Replies

פורסם

אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

פורסם

פשש 200 שח אולי הרדאון 9800 פרו של ספיר שאתה מתכנן לקנות 128 ביט לאחרונה ספיר הוציאה גרסה מוחלשת של 128 ביט, MSI R9800 PRO עולה 1390 בפנדה

עדיף MSI משני סיבות

1.קירור הרבה יותר טוב

2.ליבת R360 כלומר R9800XT מוחלש

פורסם

תשנה כותרת בהתאם לחוקי הפורום!

פורסם
  • מחבר

לא הרדאון שאני קניתי הוא 256 BIT. את האמת גם לי זה נשמע מוזר להוסיף עוד 200 ש"ח בשביל MSI, אבל זה מה שאמרו לי בחנות.

אני לא יודע למה אבא שלי נדבק בחנות הזאת ורצה לקנות ממנה (ס*מק אני עצבני אש). >:( >:(>:( >:(>:(

אין לכם מושג כמה שאני עצבני ועצוב (לא תראו בן אדם שקנו לו מחשב והוא ככה עצוב) אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!! זה מחרפן אותי!!!

סליחה על השיחת נפש הזאת!!!

פורסם

200 שקל זה לדעתי מיותר....

שהרי בכל מקרה בקצת יותר מ100 אתה קונה קירור הרבה יותר טוב מאפילו מה שיש על הMSI.

הקשר לליבה... אתה יכול לבדוק את הספיר שלך - אולי היא גם 360 - אבל 200 שקל זה הרבה כסף רק בשביל זה...

פורסם

msi-1390nis

sapphire-1495nis

elsa-1495nis if you not pc-spot member

elsa-1330nis if you pc-spot member

אז למה אתה בדיוק צריך להוסיף כסף לגירסה של ה-MSI כי יש לה קירור טוב אז המנהל של החנות יחליט שזה יותר יקר :P

פורסם

פשש 200 שח אולי הרדאון 9800 פרו של ספיר שאתה מתכנן לקנות 128 ביט לאחרונה ספיר הוציאה גרסה מוחלשת של 128 ביט, MSI R9800 PRO עולה 1390 בפנדה

עדיף MSI משני סיבות

1.קירור הרבה יותר טוב

2.ליבת R360 כלומר R9800XT מוחלש

ואיך הופכים אותו ?? זה בטוח ? ואיך יודעים??

תודה

פורסם

לא הרדאון שאני קניתי הוא 256 BIT. את האמת גם לי זה נשמע מוזר להוסיף עוד 200 ש"ח בשביל MSI, אבל זה מה שאמרו לי בחנות.

אני לא יודע למה אבא שלי נדבק בחנות הזאת ורצה לקנות ממנה  (ס*מק אני עצבני אש). >:( >:(>:( >:(>:(

אתה רוצה להגיד לי שה9800 פרו של ספייר עולה 1190 בחנות? אני לא מאמין....שווה לך לקנות בחנות כמו זיגזג את הכרטיס של MSI, או בכל חנות אמינה שאתה מכיר.

אבל אם השאלה היא אם להוסיף 200 ש"ח כשהכרטיס של ספייר הוא 256BIT אז לא שווה.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהרדאון של ספיר עולה 1190, אמרתי שהוא עולה 200 ש"ח פחות מזה של MSI.

פורסם

ואם הMSI עולה 1390, אז זה אומר שהספייר עולה 1190 לא?

פורסם

אתם לא מבינים שהוא מדבר על חנות רגילה?

מה אתם מביאים מחירים מחנויות אינטרנט?

פורסם

אל תקנה MSI בגלל האחריות!

תקנה כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות!

3 שנים אחריות זה הכי חשוב!

תבדוק שהכרטיס של ספיר זה לא 256BIT

פורסם

אתם לא מבינים שהוא מדבר על חנות רגילה?

מה אתם מביאים מחירים מחנויות אינטרנט?

וKSP זאת חנות מיוחדת?

אולי בחנות שכונתית המחירים בשמיים, זה לא אומר שהוא לא יכול לקנות מחנות "אינטרנט" (חוץ מהעובדה שאבא שלו לא מוכן לקנות בשום מקום אחר).

פורסם

וKSP זאת חנות מיוחדת?

אולי בחנות שכונתית המחירים בשמיים, זה לא אומר שהוא לא יכול לקנות מחנות "אינטרנט" (חוץ מהעובדה שאבא שלו לא מוכן לקנות בשום מקום אחר).

אבא שלו צודק! לא מומלץ לקנות מי חנות כמו KSP PCH פנדה כי זה רחוק מי הבית!

קונים רק מחניות שקרובות לבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים