פורסם 2002 באפריל 1423 שנים חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעשמה יש לך שם ? מטוס ?לפי דעתי הזזת את ההיטסינק ואו הפד זז לו, או שהארקטיק סילבר זז לו, וזה הגורם...
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר המטוס ככל הנראה הוא הוולקנו 7, לא יודע, סתם ניחוש פרועכי באותו רגע כל שאר 3 המאווררים, והמאוורר של הכרטיס מסך היו כבויים, ולרגע החזקתי את המאוורר של המעבדממש לשבריר שנייה והרעש פג כאילו לא היה..אז.......ומה אני עושה לגבי העובדה שהוא זז ??אז מה אני אמור לעשות עכשיו ?!
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר מה למרוח מחדש כבר יש שם ... צריך לבזבז עכשיו שפורפרת של ארקטיק סילבר 3 על זה? או שזה לא שפורפרת שלמה?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר יש איזה שהי אפשרות להחליף את המאוורר של הוולקנו במאוורר של המארז?כאילו יהיה בטח הבדל טמפ' משמעותי נכון?:ן
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר אני שואל אותךשפורפרת אחת תספיק לי גם לשים על הוולקנו7 וגם לשים קריסטל אורב?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים ערן תגיד יש לי אותה מעבד כמו שלךואני משתמש בוולקנו 6 פלוס והטמפ של המעבד שלי היא בסביבות 50 מעלותאני לא משתמש בארטיק סילבר 3שאלתי היא האם עלי להשתמש בארטיק סילבר ובכמה מעלות הוא יוריד את הטמפ?ואם אפשר לקבל הסבר מפורט על שימוש בארטיק סילבר 3
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר הבנתיעכשיובתאוריהאני מוריד את הוולקנו 7..ואז בטח יהיה שמה את השכבה של המשחה הטרמית לא?...אני לא אמור להוריד אותה או משהו?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר תגיד KOM זה ישמע מוזר אם אני אגיד לך שאיכשהו עכשיו הטמפרטורה היא 42 מעלות? ב IDLE כמובן.. קצת הזזתי את הוולקנו בעדינות לצדדים וכאלה עד שראיתי שיפור פתאום כרגע יציב על 42\41 ב IDLE פחות או יותר, והמארז סגור כמובן.. אז דיי נראה שסדרתי מבלי לבזבז מעט מן המשחה הטרמית ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.