עבור לתוכן

יש השוואות לכרטיס מסך הזה!

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR ,

הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA ,

הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת.

ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR .

עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים.

וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו

מהירות שעון/ליבה 760MHZ

מהירות זיכרון 400MHZ *2

מה שראיתי זה נכון?

.

אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי טובות לR9800P במחיר של 1300-1600 ש"ח!

זה הודעה שנייה שלי באותו נושא! ראיתי בחוקים שאסור אבל בבקשה תעזרו זה הודעה אחרונה שאני פותח בפרום בכלל

פורסם

MSI Radeon 9800PRO - שוב! זהו כרטיס המבוסס על הליבה המתקדמת והמפתחת יותר של 9800XT (R360 ובערזת אוברקלוק קטן יש לך 9800XT לכל דבר, בנוסף הוא מגיע עם באנדל מעולה וקירור מצויין.

אם אתה עדיין לא בטוח תתייעץ עם אנשים שכבר כן קנו ומאוד מרוצים מMSI, אני לא אומר שפווארקלור לא טובים אבל עכשיו הכרטיס של MSI הוא הכי משתלם וחזק שיש! תעשה חיפוש ותראה בעצמך!

פורסם

אני ממליץ לך לקחת את הראדון שלי MSI כי הוא מבוסס על ליבה מתקדמת R360

אם לא אותו, אז כך את הריטייל של ATI תקנה לו קירור טוב ב 100 שקל (סילנסר) ותעשה לו אוברקלוק קטן.

אני עשיתי לראדון שלי , והשגתי ביצועים שלא מביישים אפילו אוברקלוק של 9800XT

וגם תוצאות ה 3Dmark03 של הראדון שלי לא נוםלות מאלה של 9800XT

בקיצור, MSI, אם לא אז מה שזול ויפה :) - אח"כ קנה קירור ב 100 שקל , ואובר קלוק מהנה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים