עבור לתוכן

האם הריסה של כרטיס מסך ע"י עידכון פלאש תיחשב באחריות הכרטיס..?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות Elsa X800Pro וראיתי את הכתבה שפירסמו לגבי עידכון הפלאש שהופך אותו לX800XT (http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18693) ..

מוכרים את הX800pro עם אחריות ל3 שנים. האם הריסה באמצעות פלאש תיכלל באחריות? או שזאת תיהיה בעיה שלי ואני אצטרך לקחת את הסיכון?

תודה!

פורסם

אם תקרא את מה שהחברה כתבו בפורומים תראה שאם יש לך את הכרטיס מסך המדויק אז לא אמורה להיות לך בעיה. אבל לכמה אנשים שם לא הצליח הפלאש והם פשוט החזירו את הביוס הקודם ללא כל בעיה.

בקשר לאחריות, אם אתה עושה את הפעולה הזאת אתה מסיר את האחריות לפי דעתי, אבל אם אתה מחזיר את הביוס הקודם אין סיבה שמישהו ידע שבכלל החלפת ביוס.

פורסם
  • מחבר

Damm .. עכשיו שמתי לב שצריך את הVivo ולא לElsa ולא לSapphire אין אותו.. (מה שמוכרים כרגע בארץ..).. בלי ויוו אי אפשר לעשות את הפלאש.

אוקיי נגיד ויש לי את הכרטיס המומלץ עם Vivo שעיתי לו פלאש ונדפק הכרטיס.. כל מה אני צריך לעשות הוא להחזיר ביוס? ואז לתת לחברה כדי להחליף? או ששיחזור ביוס יתן לי גם את הכרטיס?

פורסם

רוב הסיכווים שפלאש לגרסה המקורית של הביוס תסדר את הכל. אבל אם עדיין החזרת את הביוס והכרטיס לא עובד לחברה אין דרך לגלות שהתעסקת עם האופציה הזאת, לכן הם חייבים לתת לך אחריות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה!

רק יש בעיה.. אין בארץ X800pro עם VIVO... :-\ לא נורא..אני חושב שפרו יביא לי ביצועים טובים גם כן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים