עבור לתוכן

שינוי ברירת מחדל לפתיחת קבצים

Featured Replies

פורסם

כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד.

עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER.

בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\

עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP.

איך אני משנה ככה שגם הסוגים האלה יפתחו ב-REAL?

תודה.

פורסם

הגדרות -> אפשרויות תיקיה ,חפש שם סיומת WMV ואם מופיע שם פקודה של פתיחת REALONEPLAYER תבחר בפקודה

זו כברירת מחדל אחרת תפתח פקודה חדשה ומסלול שיש שם תתן את המסלול של ה-REALONE ותסמן את הפקודה הזאת כברירת מחדל.

מעתה כל קבצי ה-WMV יפתחו עם REALONE.

והנההמלצה לנגן פשוט:

fusion:

http://www.fusionmedia.org/fmp_setup.exe

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם אתה אפשרות הזאת, אבל הבעיה היא שאין לי שם אפשרות לשים את זה כברירת מחדל.....

שים לב שבמקום הכפתור של "מתקדם", מה שיש בד"כ, מופיע עכשיו "שחזר". ככה שאפשרויות של שינוי אייקון או הגדרה כברירת מחדל לא נגישות......  :-\

אה ועוד משהו-ניסיתי לשנות את זה למדיה פלייר (שם ד"א יש את האפשרות של "מתקדם") וחזרה ל-REAL, ובשום שלב בתהליך לא הייתה לי אפשרות ללחוץ על "החל" (apply).....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים