עבור לתוכן

מחפש מסך 19" לפחות - ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומישהו יודע באיזה אחד מהמסכים האלה איכות התמונה טובה יותר?

פורסם

בגדול התמונה ב-959NF טובה יותר אך ישנם אנשים אשר 2 הפסים מפריעים להם והם אוהבים את ה-LG יותר. לך לראות את 2 המסכים הללו בתצוגה ותחליט בעצמך.

פורסם

שמע, אני הייתי בדיוק באותה התלבטות, בין הF900P ך-959NF, ובחרתי באל ג'י בגלל הפסים שיש בסמסונג. אם אתה חושב שאתה יכול לחיות איתם בשקט אז תקנה תסמסונג, אם אתה לא מאמין שתסתדר איתם לך על האלג'י. בכל אופן אף אחד משתי המסכים האלה לא יהיה נפילה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכם אנשים, אני אעדכן לגבי מה לקחתי בסוף...

פורסם

959NF הרבהה יותר טוב.

F900P לא ברמה של 959NF

אבל גם F700P מסך טוב מאוד!

פורסם

F700P זה מסך 17".... :P

פורסם

959NF הרבהה יותר טוב.

F900P לא ברמה של 959NF

אבל גם F700P מסך טוב מאוד!

לוקש היקר ( :P)

בוא פעם אחת תוכיח את הטענה שלך שהסמסונג "הרבהההההההה יותר טוב". זה נראה שאתה משווה פה סוסיתא למרצדס.

הסמסונג הוא יותר איכותי בעיקר בגלל השפורפרת, אבל האלג'י ממש לא מאכזב או נחות מהסמסונג ב"הרבהההה". השפופרת שלו מצוינת גם היא, ותדרי הרענון גם טובים מאוד.

אל תטעה אנשים.

פורסם
  • מחבר

בקיצור חבר'ה, 959NF או F900P ?

פורסם

שמע, אני הייתי בדיוק באותה התלבטות, בין הF900P ך-959NF, ובחרתי באל ג'י בגלל הפסים שיש בסמסונג. אם אתה חושב שאתה יכול לחיות איתם בשקט אז תקנה תסמסונג, אם אתה לא מאמין שתסתדר איתם לך על האלג'י. בכל אופן אף אחד משתי המסכים האלה לא יהיה נפילה.

אחי, אני את שלי אמרתי לגבי הבחירה :)

תרשה לי לחזור ולאמר ששום מסך שתיקח מ2 האלה לא יהיה טעות, כמו שאני לקחתי תאלג'י ואני עוד לא ראיתי בכלל תסמסונג, ובעיקר בגלל זה לא קניתי אותו, אבל אני לא מצטער על הקניה כי המסך מספק אותי לכל מה שציפיתי ממנו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה חברים, אני אלך ואראה את שניהם אחד ליד השני ואז אני יחליט...

פורסם

ה19" הכי טוב שיש הוא של NEC-MITSUBISH. בערך 2600 ש"ח...

פורסם

ממליץ בחום על סדרת FX00P .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים