עבור לתוכן

בקרוב אולי סוף סוף כרטיס מסך של חברת PowerVR

Featured Replies

פורסם

למי שזוכר זאת החברה שפיתחה את הקיירו 1 ו-2 ועוד כמה כרטיסים לפני זה...

אפילו שלא היה לכרטיס הזה מנוע T&L הוא היה כרטיס חזק לעומת גיפורס 2 GTS ולעומת MX ...

ועכשיו יכול להיות שנראה כרטיס מסך מהחברה!!

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4012230&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

תשימו לב לכמה דברים מעניינים שמשכו אותי..

Here are some numbers for you

NV35 can do 8 Z/Stencil calculations per clock, which is a theoretical Stencil fillrate of 3.6GPixels/sec along with no Stenciling in parallel with pixel rendering. (Major slowdown)

Kyro 2 can do 32 Z/Stencil calculations per clock which is a theoretical Stencil fillrate of 5.6GPixels/sec; but it can do Stenciling perfectly in parallel, meaning it won't be affected by pixel fillrate

Now the Kyro is over 2 generations old dating back to 2000 now imagine what the new arcade chip could pull off with 4 years of development. 256 Z/Stencil units is reasonable but just in case even if it only had a small improvement of 128 units thats 51.2GPixels/sec maximum Stencil fillrate. Add in the Stenciling perfectly in parallel, and that makes the new PowerVR chip theoretically the best card for playing Doom 3.

Thats why I am excited as the shear power of the PowerVR high end chips as they have enough to play games fast without developers coding specially for it.Also look at the last high end PowerVR chip if it was on time it would have been very powerful and the thing that delayed the last high end chip will not delay this chip. I guess something else could though.

Just the FSAA speed alone will rock.

תשימו לב לכמה דברים מעניינים מאוד הכרטיס החדש יוכל כנראה לתת 51.3GPIXELSEC!!!!!

וממש נראה לי שזה הכרטיס שהולך לזיין את כל השאר!! 

אני כבר מת שזה יצא אולהוים זה קטלני!!

פורסם

אח שלי את יכול לתקנן את הלינק והפיקסל rate זה לא הדבר הכי חשוב אלא polygon rate and shader cap

פורסם

הפיקסלרייט זה הדבר שנותן את התוצאה ב3דמארק... את ההבדל לפחות...

אחרת למה מתלהבים ככ מהX800... הוא אותו דבר כמו ה9800... רק יותר מהיר... אין הרבה שינויים מהותיים..

פורסם

הלינק תוקן ;)

פורסם

הללואי, צריך איזה חברה שלישית שתעיר את ati וnvidia מהתרדמה שלהם, כל מה שהם עושים זה לריב ביניהם בזמן שהם שכחו איך עושים עבודה מקצועית מבחינת לקוחות, ומבחינת אספקה סדירה של מוצרים  :o

לא שאיפה מאד ריאליסטית, אבל הלוואי :)

משהו שחשוב ליזכור זה של-kyro היו בעיות תאימות איומות, אם הבעיות האלו לא יתוקנו, לא יעזור להם גם אם יהיה הכרטיס החזק בעולם!

פורסם

הללואי, צריך איזה חברה שלישית שתעיר את ati וnvidia מהתרדמה שלהם, כל מה שהם עושים זה לריב ביניהם בזמן שהם שכחו איך עושים עבודה מקצועית מבחינת לקוחות, ומבחינת אספקה סדירה של מוצרים  :o

לא שאיפה מאד ריאליסטית, אבל הלוואי :)

משהו שחשוב ליזכור זה של-kyro היו בעיות תאימות איומות, אם הבעיות האלו לא יתוקנו, לא יעזור להם גם אם יהיה הכרטיס החזק בעולם!

הפסקה סדירה של ציפי של נוידיה זה לא נוידיה אשמים אלה IBM כי הם לא מספיקים לעשות מפסיק ציפים של NV40 !!

פה לפחות אי אפשר להגיד משהו נגד נוידיה :)

פורסם

הטכנולוגיה הכי חכמה בכרטיסים האלו שהם מחשבים רק את השטח שאתה רואה רק את ה visible

לעומת הכרטיסים של ATI ו אנוידיאה שמחשבים את הכל ה"משטח" הגרפי

.

אבל נחיה ונראה מה יצא להם. לדעתי יצא להם משהו לא רע כי היא חברה עם נסיון הם לא יוציאו משהו חרטא כמו ש

xgi עכשיו.

פורסם

הPowerVR 2 נמצא גם בדרימקסט, ובגלל זה השחרור שלו נדחה בשנה. אם הוא היה יוצא בזמן, הוא היה מנצח את כל הכרטיסי מסך של אותה תקופה, אבל הוא עשה את זה גם לאחר האיחור :) וגם היה לו ביצועים מעולים יחסית למהירות שעון. (נ.ב. יש לי דרימקסט. מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו לאינטרנט דרך ישראל? זה קשה פה... :( ).

פורסם

דיבורים על כרטיס מסך חדש של PowerVR נשמעים כבר קצת יותר משנתיים או שלוש, כאשר פרויקט Kyro 3 בוטל בזמנו כי אף חברה לא רצתה לייצר את השבבים האלו אחרי ש-ST מכרו את חטיבת שבבי הגרפיקה שלהם, כך שגם הפעם כדאי להתייחס לזה בספקנות.

פורסם

דיבורים על כרטיס מסך חדש של PowerVR נשמעים כבר קצת יותר משנתיים או שלוש, כאשר פרויקט Kyro 3 בוטל בזמנו כי אף חברה לא רצתה לייצר את השבבים האלו אחרי ש-ST מכרו את חטיבת שבבי הגרפיקה שלהם, כך שגם הפעם כדאי להתייחס לזה בספקנות.

כן, וחבל  :'(

ובנוגע לנווידיה, אני אכן מאשים אותם, הם שברו הסכמים כדי לעבור ל-IBM, היו צריכים לבדוק קודם ש-IBM יכולים לספק הסחורה, לא?! ויש עוד טענות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים