עבור לתוכן

כרגע היו יריות ברחוב שלי

Featured Replies

פורסם

בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת.

מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב.

שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\

פורסם

פשששששששששש חיסולים גם אצלנו בעיר היה לא מיזמן דקרו 3 אנשים

וביגלל שהיה חוב של 80k שקל

פורסם
  • מחבר

שדבר כזה קורה 5 מטר מהבית שלך,אז אתה מתחיל להבין שהמדינה הזאת ירדה מהפסים.

פורסם

אני עכשיו שמעתי פיצוצים ברמת אביב

מה זה צריך להיות??

פורסם

אני עכשיו שמעתי פיצוצים ברמת אביב

מה זה צריך להיות??

חיי בסרט אה?

זה זיקוקים בפי גלילות יש שם מסיבה לנוער של רמת השרון...

פורסם

היו כבר איזה 3-4 דברים כאלה בהרצליה בשנה האחרונה..

אגב

תפסו את חבר שלי על חשד הצתה P= (חבל שהוא לא אשם.. הלוואי היו שורפים את זה תוך כדי השנה )

http://news.walla.co.il/?w=//563625

פורסם

השכונה שלי היא ליד אזור שכונת הרכבת (לוד), אז כימעט כל לילה יש שם חיסולים בין הערבים :P

פורסם

שמעת על התופעה בכפרים ערביים שבחתונות הם יורים באוויר? אז יותר סביר שזה זה...

יומטוף.

פורסם
  • מחבר

בחיפה אנחנו לא רגילים לכאלו דברים,ברחוב ארלוזורוב בכלל...עד לפני 10-12 שנים הרחוב הזה היה גן-עדן קטן,עד שהתחילו הרוסים (מה לעשות) לפתוח פה בתי (כן כן,לא אחד ולא 2) זונות.

סליחה אם פגעתי במישהו רוסי.

פורסם

חיי בסרט אה?

זה זיקוקים בפי גלילות יש שם מסיבה לנוער של רמת השרון...

אה נכון חחחח

שכחתי מזה

פורסם

אחי זה לא מסיבה של רמת השרון זה מפגש פורום או משו כזה של

BU

(אבל יכול להיות ששילבו....)

פורסם

כן, מתישהו זה היה צרייך להגיע עד לכאן (הפשע). תמיד היה פשע, תמיד היו רציחות וסגירת חשבונות אבל באמת, כשזה בחצר האחורית של הבית שלך, זה כבר צרייך להדליק נורה אדומה. בפתח-תיקוה דברים כאלו הפכו לשיגרה. כל העיר היתה בשוק כשבן-דוד של חברה שלי נרצח. מה לעשות? הבנאדם היה מאפיונר (בכנופיה קווקאזית-ארמנית, כך אומרים...) ומישהו בכנופיה מתחרה (רוסית) החליט להוריד אותו. ב-5 בבוקר נשמעו היריות בשכונה של חבר שלי לתקופה והוא סיפר שאחרי שעה בערך שוטרים דפקו לו על הדלת והחלו לשאול אם הוא מכיר את היורה. זה כל כך דפוק... לא מספיק ערסים עבריינים בגובה דשא, משפחות פשע גדולות שחושבות שפה זה סיציליה, אז יש גם כנופיות מכל הלאומים עכשיו. לא אני לא נעלבת כשאומרים שיש רוסים עבריינים. אני יודעת שאני לא כזאת ואני יודעת שיש כאלו. אני הייתי מסתבכת איתם במכות כל הזמן (וניצחתי ;D) ופעם הם גנבו להורים שלי את האותו כנקמה על שניצחתי אחד מהם במכות ו"עשיתי ממנו צחוק". בכפר של ידידי בגרמניה, 2 מהגרים רוסים הביאו זונה פולניה או אוקראינית, התנחלו באחד הבתים והשכירו אותה. המשטרה עלתה על זה כמובן והם הואשמו בסחר בבני-אדם, בכליאה, איומים וסריסות. יש אנשים כאלו שמוציאים שם רע לכל העם הרוסי (או כל עם אחר) וצרייך להוקיא מהחברה ולא לקחת אותם כדוגמא ולעשות מהם סטריוטיפ.

פורסם

השכונה שלי היא ליד אזור שכונת הרכבת (לוד), אז כימעט כל לילה יש שם חיסולים בין הערבים :P

חחחחחחחחחחחחחחח, אחי איך אני מרחם עליך. אני בעצם מרחם על כל מי שגרים ליד שכונת הרכבת בלוד.

ד"א: אתה בטח שומע הרבה יריות שם, כי כמו שאמרו כבר בחתונות שלהם הם מתחילים לירות באוויר, וגם בגלל ששכונת הרכבת היא מרכז הסחר בסמים ובגלל זה יש שם הרבה יריות (חיסול חשבונות וכו').

אני גם גר בלוד, ומאחורי יש שכונה שכולה ערבים (יש שם רק משפחה יהודית אחת) והם כל שבוע עושים חתונה וכל הזמן יורים באוויר.

אתה גר בגני אביב?

פורסם

חשבתי שהערבים הפסיקו את המנהג המטופש הזה של יריות באוויר ...אלחרי התקרית בעיראק עם מסוקי האפצ'י שחשבו שהם יורים עלהם ::)

ד"א זה דיי שכיח שאיזה מישהו נפגע מהיריות האלה במהל החתונה מאיזה יורה מסטול

נ

ו טוב עם טיפש נשאר טיפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים