עבור לתוכן

מחשב מבוסס AMD תקציב עד 5000 מקסימום

Featured Replies

פורסם

SP94 זה לאינטל (פנטיום 4)

SP97 זה ל AMD

ה DFI אולי פחות משתלם, אבל הוא הלוח הכי טוב בעולם לאוברקלוק, אז אני חושב פה שזה שווה את זה.

ביחד עם ה 2500 מובייל וה CORSAIR C2 הוא יכול עם קירור מתאים להגיע לבאס של קרוב ל 250 הערכה שלי.

אמנם PC3500 אבל התזמונים של ה PERFORMANCE SERIES על הפנים, 2.5-3-3-7.

ה CORSAIR מסוגלים להגיע ל 2-2-2-11 (התזמונים האולטימטיבים ל ATHLON XP) בקלות.

חוץ מהכרטיס מסך, שמיותר לדעתי, כל אחד מהחלקים במפרט שלי עדיף, ובהרבה.

פורסם

קח את הזיכרונות של א דאטה מבלי לחשוב פעמיים .... הם עושים תזמונים מעולים בבאס בינוני (מה שאתה צריך) או 222 בבאס 200 .....

באמת אתה יכול לקחת את האטלון מובייל בכיף עם הלוח שסטינגר ציין או עם ה NF7-SL

הזיכרון של קורסאייר יקר בטירוף ולא כדאי מכמה בחינות : הוא DDR400 והוא עולה אלף שקל כשבשביל עוד 600 שקל אתה עולה ל 1GB שזה עולם אחד לגמרי (אתה יכול לעבוד בלי PF )

קח את הראדאון של MSI ותעשה לו OC ל XT כי הם ליבות של R360 .... שזה XT מוחלש ... X800 - אין לי דעה מוחלטת אבל מעל 2000 שקל לא הייתי שם בכרטיס מסך ....

דיסק קשיח - אתה פוחד מ 120GB ??

SP-97+מאוורר של אנרמקס אם עם הבלואר של TT ואתה מסודר !

OC נעים ומוצלח ... ;)

פורסם

אם זה נכנס בתקציב אז למה לא??? , ורק שתידע , הDFI כל כך לא משתלם , ה8RDA3I הוא לוח אחד הטובים ביותר לאוברקלוקינג , ה2500MHZ מובטח לו , זיכרון OCZ PC3500 בהחלט מספיק בAMD , ועוד עם תיזמונים טובים...

X800PRO לדעתי השקעה טובה , אתה סתם הרכבת מפרט לא משתלם ולא טוב.

צודק.

פורסם

:o

מה צודק?

עדיף לקחת מחשב שכולו מסריח רק בשביל שיהיה כרטיס מסך טוב שגם ככה לא מנצלים את היכולת שלו?

עדיף לקחת מחשב מעולה וכרטיס מסך טוב מאוד מאשר כרטיס מסך מעולה ומחשב סביר מינוס.

פורסם

עדיף לקחת מחשב מעולה וכרטיס מסך טוב מאוד מאשר כרטיס מסך מעולה ומחשב סביר מינוס.

ממש לא, מניסיון ....

פורסם

לגבי המארז, הנועה הפשוט סביר אבל הייתי הולך על המארז הבא:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1496&catcode=25

ה 350 צריך להספיק. חבל"ז של מארז.

או:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1531&catcode=348

לגבי הכרטיס מסך - מסכים עם רייזור. זה ממש מיותר להוציא כל כך הרבה כסף על כרטיס - זה מחשב שאינו מאוזן. הייתי משקיע את הכסף ברמקולים איכותיים 5.1 או  ב 2X80G SATA 8M RAID0 או איזה WD RAPTOR 74. זה יקפיץ את המחשב שלך הרבה יותר מה XT. האמת שאני אישית אפילו הייתי מסתפק ב FX5900XT.

לגבי הלוח, לא יכול להתווכח אבל אם כבר אתה לוקח RDA3I אז קח מנועה REVISION 3:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=807&catcode=160

אם אתה הולך על RAID0 אז קח לפחות RDA3+.

לגבי דיסק קשיח, חייב להסכים עם AMISHA:

לקנות היום 80 גיגה זה ממש חבל. מחר תרצה להוריד, לקודד וכו' ומה זה תתבאס שלא לקחת 160 או לפחות 120.

עריכה: תהרגו אותי אבל יש משהו שאני ממש לא מבין.

ז"א אני מבין שבן אדם קונה מחשב ל OC כי בא לו לעשות OC כי זה נחמד ואתגר וכו'....

אני מבין שבן אדם קונה 2500 כי הוא עולה פחות מ חצי מחיר מהפנטיום 4 ועבור משחקים או עבודה משרדית זה ממש לא משנה ואו שחוסכים כסף או שאפשר לקנות כרטיס מסך טוב שזה נותן מחשב הרבה יותר מאוזן מאשר P4 עם FX5200 למשחקים.

אבל אני לא מבין איפה היתרון בלקנות MOBILE + גוף קירור + זכרונות מיוחדים כדי לקבל ביצועים טובים יותר בעוד שבאותו מחיר ניתן לקבל P4 נורטווד, עם דואל צאנל ויכולות מולטיטסקינג וניצול זכרון הרבה יותר טובים מה AMD ואם יכולת להרים את הביצועים שלו עוד בעזרת OC מבלי לרכוש גוף קירור מיוחד.

אני מפספס משהו?

פורסם

שני המארזים אם ספקים ג"נריים

פורסם

שני המארזים עם ספקי ENERMAX או דומיו מיוצבים. אחלה ספקים ואחלה מארזים.

גם כשקונים מרצדס היא באה עם מנוע גנרי (של מרצדס). ראיתי כל כך הרבה מארזים שעולים 300 שקל ובאים עם ספקים "גנריים" מאושרים פנטיום 4 ועולם עובדים עד היום בלי שום בעיה.

פורסם

מה פתאום המארז של האנרמקס אם ספק של POWERUP והA-TOP אם ספק של L&C חברות לא ממש ידועות

בטוח ג"נריים

פורסם

תשמע, אני ראיתי איך המארזים האלה בנויים. אנרמקס או לא אלו מארזים מצויינים ואני בטוח שהספקים בפנים מצויינים.

שוב, עושים יותר מדי כסף על החרטות האלה....... אני אומר לך שעד היום שום ספק גנרי שעבדתי איתו לא שבק חיים כל עוד שרמת המארז היתה סבירה והיה כתוב עליו P4.

כמו המאווררים. במחיר של ENERMAX אחד 120 מ"מ אפשר לשים כמה מאוררים גנריים של 80 מ"מ ולטוס עם המארז לארה"ב. גם אלה עובדים כמה שנים טובות, ואם הולך, אז הולך אחד שלא כואב להחליף אותו. גם אני התלהבתי מהאנרמקס, אבל אחרי שקצת חשבתי על זה נרגעתי.

אני לא הייתי קונה מארזים ב 16 דולר אבל כשאתה מתחיל לעלות לרמת ה 50 דולר הם מחזיקים ועוד איך ........ איך HECהמפורסמים עושים מארז שנמכר ב 290 שקל מינימום "עם ספק HEC איכותי". יש ל HEC איזה סוד שעוד 7000 טיוואנים לא יודעים?

יש לי לא מעט מחשבים שהתקנתי, רובם עובדים קשה, כולם פתוחים 24 שעות ועובדים שנים בלי ששום ספק גנרי הולך. שוב, אני לא מדבר על אלה ב 16 דולר - כאלה אני לא קונה....

פורסם

אני לא מבין איך אתה יכול להיות בטוח שהספקים בפנים מצויינים מדובר בספקים ג"נריים של חברות בקושי ידועות

ספקים ג"נריים יכולים להחזיק הרבה זמן זה עניין של מזל אבל יש כאלה שהולכים אחרי כמה חודשים

ומתי שספק ג"נרי נשרף הוא שורף עוד דברים בדרך... בכלל אם נכנס בתקציב מארז אם ספק איכותי זה עדיף

בקשר לאיך HEC ו290 זה בגלל שמשקיעים לא כל כך הרבה באיכות בניה של המארז בגלל זה ספק איכותי

פורסם

זה שאתה לא יודע עליהן זה לא אומר שהן לא ידועות. יש חברות שמתמחות בשווק ללקוח הסופי ויש כאלה שמתמחות בקבלנות משנה עבור אלה ששמות את המדבקות שלהן ומשתמשות בשם שלהן כדי למכור ללקוח הסופי את השם ברווח יפה.

לדעתי ההו-הא שעושים מהעניין הזה מוגזם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים