עבור לתוכן

שיחזור קבצים מקוריים של microsoft sidewinder

Featured Replies

פורסם

שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי....

ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"'

ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה.

יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כן הייתי רוצה למצות את כל אפשרויות מבלי לפרמט את המחשב.

אולי מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי לקבצי הדרייברים המקוריים של ההתקן בדיסק של windows (זה בטח בתוך קובץ cab ) וככה אני יוכל להתקין את הגיימפד מבלי להתחיל הכל מחדש

ד"א כל שאר הדברים פועלים ממש מצוין ואין שום בעיה עם מנהל ההתקנים, רק הדפקט הזה.

תודה מראש

פורסם

למה שלא תנסה לחפש את הדרייברים באתר של מיקרוסופט?

פורסם
  • מחבר

אין להם! זה הקטע! בגלל שמבחינתם הדרייברים המקוריים מגיעים כחלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה הם ל מספקים אותם מחוץ לזה, יש להם ל98 , 95, אבל לxp אין כלום-

פורסם

כל עדכוני הווינדוס מותקנים אצלך?

כי אם אינני טועה יש באחד מעדכוני הווינדוס עידכון שמוסיף דברים כאלה של תאימות וכו' , אולי זה מה שיסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

כל עדכוני הווינדוס מותקנים אצלך?

כי אם אינני טועה יש באחד מעדכוני הווינדוס עידכון שמוסיף דברים כאלה של תאימות וכו' , אולי זה מה שיסדר את זה.

הממ, זה מעניין .... התקנתי את ה sp2 וזה מונע מעידכונים שמעל הsp2 להתבצע... מאוד אעריך אם תוכל להפנות אותי לעדכון הספציפי....תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים