עבור לתוכן

בעיה רצינית עם explorer.exe - קורס מלא פעמים.

Featured Replies

פורסם

מה לעשות   ???  בא לי כבר לבעוט במחשב.....

כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER -  כמו :C   או  : D  או סתם סיפרייה,   אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש .

מה לעשות!?!?!?!    לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים.....

בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר.

יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.

פורסם

נשמע כמו באג במערכת..זה קרה לך גם בעבר ?

זה התחיל פתאום ?

פורסם
  • מחבר

זה התחיל פתאום כן ובדיווח שגיאות של מיקרושפיך כשאני דווח על הקריסה הוא שולח אותי לדף פיתרונות והוא אומר לי להתקין עידכון מסויים והעידכון לא פותר!! העידכון הוא "קניית קבצי מוזיקה באופן מקוון" - אין לי מושג מה הקשר....

פורסם

שאר העדכונים הקריטים מותקנים אצלך ?

פורסם

אצלי זה קרה בתדירות דיי גבוהה ש spy bot S&D היה מותקן אצלי,מאז שהעפתי את הנבלה אין לי שום קריסה.

יכול להיות שה spy bot הזה מותקן גם אצלך?

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי!!! היה לי SPY CLEANER ועכשיו הורדתי אותו וזה עד עכשיו מוכיח את עצמו !!

בואנה איזה כיף עכשיו שהוא עובד יפה. זה כנראה בגלל התפריט שה EXPLORER פותח בהתחלה.

וואי יש לחברה שעשתה את התוכנה הזאת מזל שלא קניתי את התוכנה הזאת.... אחרת הם היו מקבלים ממני מזה בעיטה בתחת!

ניפתר. אולי אפשר לפתוח DATA BASE כזה על בעיות מוכרות ועל התסמינים שלהן??.... אחלה רעיון נשמע לי.

פורסם

זה התחיל פתאום כן  ובדיווח שגיאות של מיקרושפיך כשאני דווח על הקריסה הוא שולח אותי לדף פיתרונות והוא אומר לי להתקין עידכון מסויים והעידכון לא פותר!!  העידכון הוא "קניית קבצי מוזיקה באופן מקוון"  - אין לי מושג מה הקשר....

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! מיקרוסופט האלו.....!! עלק קניית מוזיקה....זה הפיל אותי! ;D :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים