פורסם 2004 ביוני 3021 שנים בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל!בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקלהוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זולאז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות?שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים כן.יש ל-PCH גם חנות חוץ מהאתר ויש עוד חנויות יותר זולות מ-PCH שיש להן גם אתר וגם חנות.הוא (המוכר) אמר לך את זה כי הוא רוצה שתקנה ממנו כמו כל המוכרים, אז מקסימום תלך לחנות של PCH ותקנה שאתה יושב מול בן-אדם ולא מול מחשב.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר כן.יש ל-PCH גם חנות חוץ מהאתר ויש עוד חנויות יותר זולות מ-PCH שיש להן גם אתר וגם חנות.הוא (המוכר) אמר לך את זה כי הוא רוצה שתקנה ממנו כמו כל המוכרים, אז מקסימום תלך לחנות של PCH ותקנה שאתה יושב מול בן-אדם ולא מול מחשב.אבל הבעיה PCH רחוק מי הבית !
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים תתקין ווינדווס לבד(תעלה את ההתקנה ותעשה NEXT NEXT NEXT) ותחסוך 250 שקלאם אתה מבין אפילו טיפה בחומרה תחסוך גם 180 שקל בהרכבת המחשב, יש על זה זה תרד עכשיו:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72774.0בקשר לריבית זה כבר עניין כלכלי שלך, שם אני לא יכול לעזור לך
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אז דיברתי איתו עוד פעם! עם התכנאיאז אני קונה מימנו את המחשב ב 8300 שקל! אז הוא מרוויח 800 שקל בלי הרכבה בלי כלום על כול המחשב?הוא אמר לי שהוא מרוויח 800 שקל על המחשב ועל ההרכבה עוד 400-500 שקל זה נכון?כאילו הוא מרוויח על כול המחשב הזה 1200 שקל?או שהוא משקר?הוא אמר על כול חלק שהוא מוכר הוא מרוויח 5% זה נכון?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני לא יודע כמה הוא מרוויח אבל אתה יכול לקנות מחשב שהוא כבר מורכב ורק להתקין את הWindows שזה ממש פשוט.ב8300 שקל אפשר לקנות מחשב בהרבה יותר טוב ממה שאתה הצעת. אז אם אבא שלך מפחד שתרכיב את המחשב תשלם 150שקל (זה משתנה בכל חנות) והמחשב מורכבויש לך פה את המדריך של Black Viper שיסביר לך איך להתקין את המערכת ההפעלה (אתה לא יודע כמה זה פשוט)Windows XP Professional Install Guideתיכנס לפורום מפרטים ותראה איזה מחשבים אנשים קונים שם במחירים הרבה יותר זולים עם כל מה שאתה רוצה.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני לא יודע את המיקום המדויק שלה אבל אם אני לא טועה זה בצפון נכון?יש לך את KSP www.ksp.co.ilהסניף המרכזי שלהם בחיפה (זה יותר קרוב אליך לא?)
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אני לא יודע את המיקום המדויק שלה אבל אם אני לא טועה זה בצפון נכון?יש לך את KSP www.ksp.co.ilהסניף המרכזי שלהם בחיפה (זה יותר קרוב אליך לא?)זה אולי הכי קרוב שעתים נסעה!אבל בסוף אני קונה את המחשב ב 8100 שקל ולא ב 8300 שקל :-\
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים תבדוק כמה ייצא לך המחיר של אותו מחשב ב-KSPעריכה:----------------אתה יכול להביא את המפרט?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר אתה גם יכול לקנות אותו בנועה מחשבים בנשרלא משנה בסוף אני קונה את המחשב ב 8100 שקל במקום 8300 שקל זה גם הרבה :-[ :-\
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אחי אם אתה לא מרוצה מהמחיר אז למה אתה קונה אותו מהמקום שאתה אומר?אם אתה יכול תביא את המפרט!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.