עבור לתוכן

איזה R9800PRO לקנות?

Featured Replies

פורסם

הMSI בהחלט עדיף על פני הATI האורגינלי, עקב הקירור המצוין המגיע איתו שנותן גם אפשרות טובה מאד לאוברקלוק.

Bulk הכוונה:מגיע ללא האריזה וכל התוכנות.

אני אישית אם היה באפשרותי כרגע לקנות רדאון 9800 פרו, הייתי בוחר בזה של ELSA המגיע עם 3 שנים אחריות. ניתן למצוא את הכרטיס בפחות מ1500 בחנות פנדה.

עריכה:כרגע מצאתי את הMSI עם 3 שנות אחריות, מנועה מחשבים:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80

הייתי ממליץ לך אם כן ללכת על הכרטיס הזה.

פורסם

האיש מעליי המליץ על Radeon9800 Pro של ELSA - ואני מצטרף. אבל לי יש אינטרס.

לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס הזה בהזמנה מפנדה מחשבים, וגיליתי לאכזבתי שהמחשב שלי לא מסוגל להתמודד איתו. כן, זה מטומטם מצידי שלא טרחתי לבדוק תאימות של לוח אם לפני שהזמנתי, אבל לא העליתי על דעתי שמחשב פנטיום 4 עם 1.5 גיגה לא יצליח לקלוט אותו.

מכל מקום, עכשיו אני קצת תקוע עם הכרטיס. מיותר לציין שהוא במצב בלתי-משומש לחלוטין; מגיע עם 3 שנות אחריות יצרן, ושני משחקי מחשב חדישים. בפנדה מוכרים לך אותו ב-1500 פלוס 60 דמי משלוח. אני מוכן לחטוף הפסד של 200 שקלים, לתת לך אותו ב-1300 שקלים בלבד. המשלוח עליי.

תגיד לי אם אתה מעוניין (או אם אתה רוצה לברר פרטים).

merchavu@zahav.net.il

140450043

פורסם
  • מחבר

את האמת!!

הקירור שלו טוב? (כמו של MSI)

פורסם

לא ממש.

פורסם

ובכל זאת, המחיר שהוא הציע לך עליו שווה!

בהפרש בינו ובין הMSI שהבאתי לך מנועה מחשבים(200 ש"ח), אתה יכול כבר לקנות קירור של זלמן, שיותר טוב אפילו מהקירור שעל הMSI.

פורסם

איך זה יכול להיות שהמחשב שלך לא קולט אותו אני הכרטיס שלי fx 5900

פנטיום 3 1000 עובד מצוין

אז אויל זה לא אוהת חברה אבל בכול זאת זה לא הגיוני

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות שהמחשב שלך לא קולט אותו אני הכרטיס שלי fx 5900

פנטיום 3 1000 עובד מצוין

אז אויל זה לא אוהת חברה אבל בכול זאת זה לא הגיוני

באמת איך?

פורסם

אתם שואלים *אותי* איך זה שהמחשב הזה לא קולט אותו? אין לי מושג. ניסיתי להתקין בעצמי, העברתי למעבדה. אני לא הצלחתי, הם לא הצליחו.

עכשיו אני מנסה לברר איזה לוח אם דפוק התקנתי בפדלאה בת ה-3 שלי. אני די בטוח שהוא האשם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים