עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה יתן לי יותר ביצועים

Featured Replies

פורסם

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!)

אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+)

אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק...

בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כולל VIVO וקירור יותר טוב , ואצלו זה זיכרונות מלבנים ואצלי BGA , שניהם סאמסונג , הבעיה בכלל לא נראה לי קשורה לכרטיס כי הוא נותן 3200 נקודות ב3dmark03 בסטוק , ואחרי אוברקלוק הוא עושה 3800 , הוא יכול יותר אבל משהו במחשב כאן מגביל אותו) אצל חבר שלי רוב המשחקים עובדים חלק , בואו ניקח את NFSU , עובד אצלי על הגדרות גבוהות+פילטרים על 30-20FPS , וגם בלי פילטרים זה עובד ככה , אצלו , אותם הגדרות , עובד חלק לגמרי , 50-60-40FPS , אם לא יותר... , אני לא יודע מה לא בסדר , יש לי לוח KT400A של MSI , והאמתי , שזה הדבר היחיד שלא טוב במחשב שלי כי הביוס שלו גם מטומטם , אני משנה מכפלה ל13 והוא שם אותה על 9.5(WTF?!?!?)

הקיצר ,עזבו , ננסה מחר... , אבל אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

גיא, תנסה ותראה כמו שאמרת.. פשוט לא? (אל תתעצל) ::)

האמת אבל שקשה לי להאמין שזה הלוח הרי יש לו חריץ AGP 8 וכמה יכול להגביל לוח את כרטיס המסך?!?!?!

תעדכן בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.