עבור לתוכן

מה יתן לי יותר ביצועים

Featured Replies

פורסם

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!)

אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+)

אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק...

בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כולל VIVO וקירור יותר טוב , ואצלו זה זיכרונות מלבנים ואצלי BGA , שניהם סאמסונג , הבעיה בכלל לא נראה לי קשורה לכרטיס כי הוא נותן 3200 נקודות ב3dmark03 בסטוק , ואחרי אוברקלוק הוא עושה 3800 , הוא יכול יותר אבל משהו במחשב כאן מגביל אותו) אצל חבר שלי רוב המשחקים עובדים חלק , בואו ניקח את NFSU , עובד אצלי על הגדרות גבוהות+פילטרים על 30-20FPS , וגם בלי פילטרים זה עובד ככה , אצלו , אותם הגדרות , עובד חלק לגמרי , 50-60-40FPS , אם לא יותר... , אני לא יודע מה לא בסדר , יש לי לוח KT400A של MSI , והאמתי , שזה הדבר היחיד שלא טוב במחשב שלי כי הביוס שלו גם מטומטם , אני משנה מכפלה ל13 והוא שם אותה על 9.5(WTF?!?!?)

הקיצר ,עזבו , ננסה מחר... , אבל אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

גיא, תנסה ותראה כמו שאמרת.. פשוט לא? (אל תתעצל) ::)

האמת אבל שקשה לי להאמין שזה הלוח הרי יש לו חריץ AGP 8 וכמה יכול להגביל לוח את כרטיס המסך?!?!?!

תעדכן בכל מקרה, אני אשמח לדעת מה בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים