עבור לתוכן

בעיה בזכרונות של GEIL ( למבינים בינינו )

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה

המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי  :-\ אני יביא דוגמא

בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520MHZ אבל ביגלל שהלוח לא יציב במהירויות האלה אז ניסיתי לעבוד ב FSB 220 ולהעלות את הזיכרונות ל 120% שזה יוצא 500MHZ אבל במצב הזה המחשב לא עושה בוט השאלה שלי היא למה ??? למה בצורה סינכרונית הוא פועל גם ב 520 ויותר ובצורה לא סינכרונית אני לא עובר את ה 485 בערך ???

אנשים זה ממש דחוף לי בבקשה ממכם כל ראיון יכול לעזור לי עכשיו...

שלכם תמיד:

המיואש  :'(

דרך אגב זה לא מיקי זה חבר שלו שרק מדבר מהמחשב שלו... :)

פורסם

אני לא רואה שום בעיה 240 באס זה מצויין וP4 C יותר טוב באוברקלוק

עריכה : בעצם זה לא מצויין אם המעבד הוא axp3000

חפש ביקורות על הלוח

תעלה תמכפלה ואולי תגיע לתוצאות טובות יותר

פורסם
  • מחבר

כן זה דיי בסדר אבל אני מעוניין להביא את הזכרונות למקסימום או לפחות לאיזור המקסימום במצב לא סינכרוני וזה ש INTEL יותר טוב ב OC יכול להיות אבל זה לא עוזר לי...

תודה בכל מקרה... :)

עוד תגובות בבקשה

פורסם

מה הקשר שזה באס טוב הוא רוצה להגיע כמה שיותר גבוה ויש לו אחלה זכרונות

לדעתי זאת טעות לקנות מערכת כזאת שלא ידועה ביכולות OC גבוהות עם כאלה זכרונות...

מה הטמפ' שלך?

פורסם
  • מחבר

52 מעלות במאמץ אבל בואו לא נשכח ש GIGA-BYTE מציג כ 10 מעלות יותר מכל לוח אחר

אחים שלי מי שמצליח לעזור לי  יקבל נשיקה וחיבוק ( עכשיו בטח לא יעזרו לי חחח )

זה נכון שהיא לא ידועה ביכולת OC מדהימה אבל תיזכור שאני רוצה להגיע למהירות גבוהה בזיכרונות במצב לא סינכרוני בגלל היכולת OC הלא מדהימה...

פורסם

שמע, לדעתי הלוח אמא/מעבד מגבילים אותך כאילו הגעת לסוף היכולת שלהם

אבל תן לאנשים לתת לך עצות אחרות נראה אולי עוד תצליח

פורסם
  • מחבר

המעבד בטוח לא מגביל אותי כי הבעיה נמצאת גם שאני במכפלה 5 שזה איזה 1000 MHZ ובקשר ללוח לא יכול להיות כי תראה שרשמתי שם שאני המחשב נידלק גם ב FSB 260 שזה 520 לזיכרונות אבל הלוח לא יציב ב FSB כזה הבעיה היא במצב לא סינכרוני שהוא פשוט לא נידלק... !

פורסם

אז למה אתה לא מנסה לעבוד במצב סנכרוני עם פחות מ520 באס?

בקשר למצב האיסנכרוני אין לי מושג זה מוזר מאוד שהוא לא עולה

פורסם
  • מחבר

כי המקסימום שזה עובד יציב זה 240 FSB במצב סינכרוני וזה...

1. מאכזב אם כאלה זיכרונות

2. התיזמונים שלהם לא משהו וכדי להוציא מהם ביצועים אני חייב מהירות גבוהה

3. היה משהו ושחכתי מה רציתי להגיד אז אני יזכר ויגיד...

חשבתי על עדכון ביוס הביוס שיש לי עכשיו זה F15 יש F16 וF17 וזה מה שהם מתקנים

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7NNXP.htm

לא עשיתי כי נידפק לי הכונן 1.44 חחח :) אבל אני לא חושב שזה מסדר מה שאני צריך... אז למה להיתאמץ

פורסם

כל המצבים הלא סינכוניים למינהן הרבה פעמים מחליטים לא לעבוד באוברקלוק או אם בחרת באפשרות מסויימת בBIOS. תנסה לבדוק בכלל אם המצב הלא סינכרוני עובד בלי אוברקלוק (הבאס במהירות 166 וזיכרון במהירות שאתה בוחר). אחרי זה תנסה לשנות כמה דברים בביוס ותראה מתי המצב הלא סינכרוני מפסיק לעבוד.

לכמה באס אתה מגיע עם המכפלה הכי נמוכה במצב סינכרוני?

פורסם
  • מחבר

רשמתי 240 יציב ( ב 90% )

עכשיו חזרתי מה BIOS וניסית מה שאמרת לשים את המכפלה על 166 ולשחק רק עם ה מהירות של הזיכרון וזאת הבעיה

הקפיצות של הזיכרונות הולכים ככה

120% , 125% , 133% , 150% , 166% , 200%

ב 133% הזכרונות עובדים ב 444MHZ והמחשב נידלק... ב 150% הזכרונות כבר ב 500MHZ והמחשב כבר לא נידלק וזה מוזר כי במצב סינכרוני המחשב נידלק גם ב 520MHZ

אז איפה לעזעזל הבעיה ???

עריכה:

מצאתי את זה...

http://www.pcguide.com.au/Reviews/Motherboard/gigabyte_ga-7nnxp/page8.php

הם רושמים שלא היה להם בעיה לעבוד בבאס של מעל 250 אבל לי זה עושה RESTARTים בבאס הזה מה אני יכול להחליף לשנות איזה חלק בלוח מתחמם הכי הרבה בבאס גבוהה ??

פורסם

תראה מה המעלות של הציפסט. אם הם גבוהות אז תשקול להחליף את הקירור שלו

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לראות בלוח שלי את הטמפרטורה של ה צ'יפסט רק את של המעבד ושל המארז...

יש לי עוד שאלה... מה לדעתכם עדיף FSB 240 בתיזמונים 2.5-4-4-11 או 215 ב 2-2-2-11 ???

פורסם

אי אפשר לראות בלוח שלי את הטמפרטורה של ה צ'יפסט רק את של המעבד ושל המארז...

יש לי עוד שאלה... מה לדעתכם עדיף FSB 240 בתיזמונים 2.5-4-4-11 או 215 ב 2-2-2-11 ???

אפשרות 1 (אם שניהם באותה מהירות מעבד, כלומר השתמש במכפילים שונים). המטרה שלך היא להגיע לרוחב פס גדול ככל האפשר לזיכרון. שיפור של תזמונים הוא אפסי לעומת העלאת הFSB. אפילו העלאה קטנה של כ3 מגההרץ מצדיקה מעבר מתזמונים נמוכים לגבוהים. במקרה שלך קל וחומר כי הקפיצה בFSB היא משמעותית.

פורסם

ממש לא נכון מה שאתה אומר. לפעמים התזמונים הרבה יותר משמעותיים מעוד כמה NHZ למהירות הבאס

הדרך הכי טובה לדעת היא פשוט לבדוק. אני לא מכיר אפשרות אחרת שתמיד עובדת חוץ מלבדוק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים