עבור לתוכן

האם כדאי לשנות את השילוש הבא?

Featured Replies

פורסם

או קי קניתי היום שילוש

amd 64 +3000

epox 8kda3+

geil golden dragon 3500 512 mb

האם כדאי לי לשנות ל

ams 64 3200

epox 8kdaj

geil ultra platinum 3500 512 mb

דרך אגב ההתלבטות שלי בשינוי היא מפני שללוח הראשון שכתבתי יש עדכון ביוס שנותן לו לבצע אוברקלוק גדול למדי ובשני

אני לא יודע אם העדכון תקף לגביו

תודה על העזרה!

פורסם

קנית היום וכבר אתה רוצה לשנות ?

פורסם
  • מחבר

;D חח כן הזמנתי היום עוד אפשר לשנות

פורסם

בוודאי!

לך על זה.. הגירסה היקרה של הלוי נותנת רק עוד כמה פיצ'רים שאולי תזדקק להם (תריץ חיפוש בפורום ותסתכל על השוואות..) ובתמורה תקבל זכרונות טובים יותר (למרות שאני לא מבין בגייל..)

פורסם
  • מחבר

כן אבל הזכרונות שלי הם לא בעיה השאלה לשלי היא האם אני יוכל לבצע אותו אוברקלוק עם הלוח הפחות יקר

כי אני לא בטוח שיש לו את אותו עדכון ביוס כמו ה8kda3+

פורסם

בטח ובטח!

הצ'יפסט לא שונה.. לך אשונה מהלוחות רק כמה פיצ'רים שונים יש ביקר..זה הכל.. תחסוך את הכסף הזה!

פורסם

שים לב שהמעבר מ3000+ ל3200+ לא יניב כמעט שום שיפור בביצועים, ובטח לא שיפור ששמים לב אליו בעבודה יום יומית. לא קיים בארץ, למיטב ידיעתי 3200+ מבוסס Newcastle וזה חבל כי זה אחלה מעבד. כל מה שיש זה את ה3200+ שהוא באותה מהירות שעון כמו ה3000+ ורק עם תוספת של חצי מגה קאש ומחיר גבוה יותר ולא מוצדק.

שים לב.

פורסם
  • מחבר

חח יוני יסטלן זה אהרון

כן אבל תראו תשאלה שלי

אם אני לוקח את ה 8kdaj

האם העדכון ביוס שקיים בשביל ה 8kda3+ זה שמאפשר לבצע אוברקלוק יותר גבוה מתאים גם לו

פורסם

אני אומר לך עכשיו שהgeil ultra platinum 3500 512 mb

לא עובר את ה440MHZ שזה כלום (זה באס של 216). יש לי את הראם הזה ואני לא מרוצה. אומנם הוא יכול לעשות תיזמונים של 2.2.2.6 אבל לOC הוא ממש מעפן. אם אתה רוצה לעשות OC למחשב אז קח את הADATA 500MHZ שגם יותר זולים (2 סטיקים של 512 יעלו 1220 שח)

והם מגיעים לבאסים ממש גבוהים.

פורסם

בואנה, אהרון, אתמול הייתי כזה עייף כשכתבתי את זה...

תגיד לי, שנים אתה מפנטז לי על מחשב חדש, מאז שדפקו אותך עם 2.4B וRDRAM PC800 ועכשיו אתה הולך לשרוף אותו עם אוברקלוק? לא אכפת לי להשאיל לך שני סטיקים של PC4200 (DDR533) רק כדי לראות לאיזה באס אתה מגיע ולפי זה תקנה זיכרון, זה כנראה לא יהיה גבוה במיוחד, אז חבל שתבזבז את הכסף.

חוץ מזה, מה קורה לך, לא אמרתי לך אף פעם לקחת ג'יגה זיכרון על חשבון אוברקלוק? (ובטח שזה יותר חשוב מתזמונים)

פורסם
  • מחבר

נו אז בקיצר מה אתה ממליץ לעשות בנוגע לזיכרון איזה לקחת ובנוגע ללוח אתה ממליץ לשנות אותו ולקחת ת 3200+?

כי לפי מה שהבנתי אתמול ה 3200+ עם ה מגה cach אין לו אוברקלוק גבוה במיוחד

פורסם

נו אז בקיצר מה אתה ממליץ לעשות בנוגע לזיכרון איזה לקחת ובנוגע ללוח אתה ממליץ לשנות אותו ולקחת ת 3200+?

כי לפי מה שהבנתי אתמול ה 3200+ עם ה מגה cach אין לו אוברקלוק גבוה במיוחד

בין ה3000+ ו3200+ אין הבדל כמעט (רק המחיר..) . לגבי הזיכרון אני לא בטוח.. אני לא בקיע בזה.. אבל כמובן שעם הכסף שחסכת כשעברת (אם תעבור..) מ3200+ ל3000+ תוכל לקנות זכרונות טובים יותר.. ;D

פורסם

מי שם על NewCastle, קונים אותם רק אם אתה הולך על 3000+, שממילא אתה מקבל 512kb c, או שאתה הולך על 3700+, שממילא אתה מקבל 1mb c.

ב- 3200+, הולכים על קלוהמר, הכי טובים, ה- 1מב קאש מוסיף המון, למהירות, לביצועים... פשוט הולכים על CH CG, אפשר למצוא כאלה לכל המעבדים וה 3700+ הם כאלה, כולם. אגב יש newcastles בארץ, גם clawhammers c0/cg.

פורסם

כמה שזה לא נכון.

דבר ראשון, בטח שיש Newcastle בארץ, אבל אין 3200+ Newcastle, אם אתה מוצא מקום - אני אשמח לדעת עליו.

דבר שני, המגה קאש לא מוסיף המון, ה200 מגה-הרץ מוסיף הרבה יותר. ב3200+ יש לך "בחירה" בין תוספת של חצי מגה לקאש לבין תוספת של 200 מגה-הרץ, על ה3000+.

ל3200+ Newcastle יש אותה מהירות שעון כמו ל 3400+ עם פחות קאש, כמובן שעדיף ה3400+ אבל ה3200+ Newcastle משתלם הרבה יותר. ה3700+ עוד יותר יקר ומשתלם עוד פחות (מה גם שכבר כדאי לקנות 3500+ ב939).

פורסם
  • מחבר

או קי החלטתי להשאר עם ה שילוש הבא

epox 8kda3+

amd 64 3000+

geil golden dragon pc 3500

עכשיו השאלה שלי אם אני יקבל co stepping עד כמה זה גרוע?

ומה אני יכול לעשות כדי לקבל cg stepping?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים