עבור לתוכן

צריך המלצה לזיכרונות מעולים .

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המערכת שלי תהיה כזאת .

מעבד - A64 3500 S939 .

לוח - ASUS A8V

כרטיס מסך - 6800UE (אקסטרים)

ווזיכרון אני לא יודע עוד איזה , (אני רוצה את המחשב בשביל משחקים ו OC )

(לא צריך להגזים PC4800 ) אני רוצה זיכרון שיגיע לבאס גבוהה לא חייב PC4000 אפשר יותר ,

שיהיה עם תיזמונים טובים , מתחים נמוכים , OC טוב וכו'. בקיצור זיכרון מעולה מכל הבחינות .

מיצידי שיהיה יותר מ PC4000 רק שיהיה יחסית הכי טוב שאפשר מכל הבחינות האלה .

אבל אמרתי שלא בטוח שאני ייקח 500MHZ יכול להיות שאני ייקח יותר .

אז אני צריך המלצה על זיכרון טוב שאפילו יותר מ 500MHZ ושיהיה מצויין מכל הבחינות .

פורסם

זיכרון טוב מעל 500 מגה-הרץ הוא OCZ 1GB kit (there's also 512mb kit) PC4200 Performance שהוא של חברה טובה, אחריות מעולה (כל החיים - לא משנה באיזה מהירות אתה עובד אתו), גם מגיע מעבר למה שהוא מוגדר (אני בדקתי אותו בFSB של 280 כלומר 560 מגה-הרץ אבל הייתי מוגבל ע"י הלוח, זה לא הגבול שלו) וגם זול בצורה מפתיעה.

פורסם
  • מחבר

מה עם הזכרונות האלה של OCZ PC-4400 Gold Limited Edition איך הם ?

פורסם

יקרים אבל יעבדו בתזמונים טובים יותר (אבל לא הרבה יותר) מזכרונות אחרים במהירויות מאוד גבוהות. בכל מקרה, לא שווים את הכסף.

פורסם

מה, נשפך לך כסף מהאוזניים?

כל הרעיון בOC זה לקחת משהו זול ולעשות ממנו משהו ששוה הרבה יותר.

הבדל בביצועים לא תראה בין כל הדמגמים שהבאת פה בתווך העליון. רק בתוצאות של באנצ'מארקים סינטטים....

פורסם
  • מחבר

אז בבקשה אם הכול לא טוב והכול לא שווה .

אז מה לקחת תנו לי הצעה ,הכסף לא חשוב .

אולי תגידו לי מה יותר שווה זכרונות מהירים מאוד עם תיזמונים יחסית גבוהים או זיכרונות רגילים עם תיזמונים נמוכים מאוד ??

פורסם

אם אתה רוצה שילוב של תזימונים\MHZ אז זה זיכרונות יחסית איטיים (400MHZ\433MHZ) אם יכולות OC גבוהות.

מושקין כושי דרגה 2 אם VMOD יתן את הביצועים הכי טובים שאפשר אבל אם VMOD זה פול להתעסק וגם לא בטוח שהוא יגיע ל500MHZ אם תזמונים טובים.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שעם VMOD זה קשה וצריך להיתעסק הרבה (ולי אין כוח ) וגם לא בטוח בכלל שהוא יגיע ל - 500MHZ עם תיזמונים טובים .

אז זה לא שווה , זה לא ממש עוזר לי .

אין איזה זכרון שכרון שמישהו באמת יכול להמליץ עליו ושהוא זיכרון מעולה מכל הבחינות ?

פורסם

לדעתי הוא צריך לקחת זיכרון פשוט בהרבה, אולי אפילו PC3200/3500, עם המערכת שלו והידע שלו הוא לא הולך לעבור את ה- 250HTT, אולי 270HTT-280 עם קירור מים קיצוני מאוד, משם זה כבר קירור גז, קרח יבש\חנקן נוזלי. את המהירויות האלו יכולים לעשות BH5 עם תזמונים של 2-2-2-5.

פורסם

מה הקשר לקירור מים\גז לזכרונות? יש בלוק קירור מים לזיכרון? לא נראה לי...

אז גם אם הייה לו סינק סטוק וגם אם הייה לו VIPOCHILL לראם זה לא ישנה. וזה גם לא כל כך משנה אם הידע שלו כרגע בOC לא גדול. הוא יגדל אם הזמן ואז הוא יצתער אז זה שאין לו ראם שסוחב. לדעתי קח ADATA 500MHZ שזה ראם כמעט בחינם ונותן ביצועים טובים

פורסם
  • מחבר

impuLse אני לא מבין מה הקטע שלך למה אתה כל הזמן מעליב , אף אחד לא חייב אותך לעזור .

מה אתה חושב לעצמך שאתה אומר שהאנשים פה טיפשים ושעם עם יידע כמו שליי אני בכלל לא צריך זיכרונות מהירים כי אני בקושי מבין ב OC .

יש פה אנשים שמבינים יותר ממך ולא מעליבים ופוגעים פשוט מנסים לעזור .

תראה לעמות זאת את holy JC הוא רוצה לעזור אז הוא לא מתייחס לכמה יידע יש לך ולא מעליב הוא פשוט מנסה לעזור ולא מתעצבן ופוגע .

אני לא מבין למה אתה מתייחס ככה לאנשים ?

אם לא בא לך אל תעזורר ! אף אחד לא מכריח אותך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים