עבור לתוכן

צריך המלצה לזיכרונות מעולים .

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לזיכרון הכי טוב שאני יכול לקנות היום , שתי סטיקים של 512MB PC4000 . לפי מה שאני יודע זה ה - Corsair TwinX PC4000 PRO

אבל אם לא ,אז אני צריך ביצועים הכי טובים שאפשר מבחינת הכול , OC , תיזמונים וכו' ...

המחיר לא חשוב בכלל .

(אם אפשר גם קישור לזיכרון)

פורסם

אם הכסף לא משנה לך לך או על OCZ GOLD שהם יצאו תותחים בבדיקה באתר, או שתקנה לך זכרונות של מאשקין או COORSAIR שהם נחשבים למעולים מאוד.

פורסם
  • מחבר

אם הכסף לא משנה לך לך או על OCZ GOLD שהם יצאו תותחים בבדיקה באתר, או שתקנה לך זכרונות של מאשקין או COORSAIR שהם נחשבים למעולים מאוד.

כן אני רציתי כבר ללכת על ה - OCZ GOLD לפי הבדיקה הם היו מצויינים במיוחד ב OC .

אבל מי שזכה בפרס הביצועים הטובים ביותר היה ה - COORSAIR PC4000 PRO .

עכשיו רציתי לדעת אם הזיכרונות של COORSAIR PRO הם הכי טובים היום מבחינת הכול הוא שהיום כבר יש זיכרונות יותר טובים ??

פורסם

שמע, זה ממש ממש תלוי..

אם תוכל להשיג Mushkin Black Level 2 PC3500 זה יהיה מצויין, אבל הבעיה היא להשיג \: נסה במקומות כמו EBay, כי בחנות לא תמצא אותם. הם עדיפים על ה-כ-ל, הם הזכרונות הכי טובים ל-OC שיוצרו אי פעם. אבל רק תדע שזה יעלה ה-מ-ו-ן. אומנם אם אתה לא בא לך עליהם, או שסתם לא בא לך להיכנס ל"מרוץ" של למצוא אותם (וזה "מרוץ" ארוך..) לך על הקורסאייר, אם יש לך את הכסף ואתה בטוח שאתה רוצה להשקיע - תתחדש.

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא נראה לי שאני יילך על ה Mushkin אין לי כוח לחפש אותם .(ולפי מה שאתה אומר זה ייקח הרבה זמן למצוא אותם )

בקשר ל - Corsair אני מתכוון להשקיע ויש לי את הכסף .

אבל איזה לקחת את ה - PRO (אלה שבביקורת) ?? או שיש משהו אחר יותר טוב ?

פורסם

חחח, אנשים כאן ממש טפשים. וואו טרמינל, 3 שורות של בולשיט.

ללא ספק ה- OCZ EB 3700 יהיו הבחירה הטובה ביותר. אגב ה- BH5 של OCZ הוכחו כבדיוק באותה הרמה של המושקין ואולי אפילו יותר טובים, אז די לזבל בשכל.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש זכרונות PC4000 .

מישהו יכול להגיד לי איזה זכרון הכי טוב שאני יכול לקנות . לפי הבדיקה ראיתי שזה Corsair TwinX PC4000 PRO .

האם הם הכי טובים שאני יכול לקנות היום ?? (אני מתכוון מבחינת הכול OC , תיזמונים וכו' )

או שיש היום יותר טובים מהם ?

פורסם

EB הם ה-ז-י-כ-ר-ו-ן!!! מה לא מובן? רק הכותרת PC4000 עושה לך את זה?

ה- EB יגיעו יותר רחוק בתזמונים יותר נמוכים ומתחים יותר נמוכים. חבל לבזבז את הכסף.

פורסם
  • מחבר

טוב , אחי מה אתה מתעצבן בסה"כ שאלתי שאלה ולא הבנתי מה אמרת .

(אבל ה - EB הם PC3700 ואני רוצה PC 4000 )

אתה יכול להביא לי קישור בכל זאת ?

פורסם

אז מה אם הם PC4000? ה- EB יגיעו יותר רחוק. תוציא תכסף על הקורסייר המטופש הזה עם ה- 3.4.4.8, לי לא אכפת.

ממילא אתה לא הולך להגיע לבאסים גבוהים, אז אני חושב שגם PC3500 יספיק לך.

http://www.ocztechnology.com/products - זה ה- EB

פורסם
  • מחבר

נראה טוב ה EB הזה .

אבל אתה רוצה להגיד שהם הזיכרונות הכי טובים היום מבחינת OC ??(אפילו יותר מה OCZ GOLD PC4000 )וגם מבחינת תיזמונים , ומתחים נמוכים ??

פורסם

אני עושה היום 2.5-4-3-7 עם ה OCZ 1GB dual kit PC4200 Performace ב מהירות באס של 250 (זיכרון ב500). לא תגיע הרבה יותר רחוק מזה בעניין תזמונים וגם אם תגיע (נגיד 2.5-3-3-7) זה לא ישנה כלום בביצועים של המחשב, לא בבאסים גבוהים של 225 ומעלה ובטח שלא מעל 250. הזיכרון הזה זול מאוד, יחסית. בNewegg קניתי אותו ב$289, היום הוא עולה שם $280 ומגיע לביצועים מכובדים בהחלט במהירויות האלה. תשקיע כמה כסף שאתה רוצה, זה לא ישנה הרבה.

הייתי מבין אם היית אומר שיש לך פנטיום 4 2.4C עם Stepping M0, לוח אם אסוס 875P וקירור מים סוף הדרך והיית רוצה זיכרון שמגיע לבאס הכי גבוה שאפשר. אז הייתי ממליץ לך על הPC4800 החדשים של OCZ שמגיעים למהירות של 600 מגה-הרץ על 2.85 וולט בלבד. אבל אין לך כזאת מערכת, וכל מה שאתה רוצה זה זיכרון שיעבוד ב500 מגה-הרץ עם תזמונים סבירים, ובקטגוריה הזאת יש לך מבחר גדול שכולם מראים ביצועים דומים מאוד במחירים שונים מאוד.

פורסם
  • מחבר

המערכת שלי תהיה כזאת .

מעבד - A64 3500 S939 .

לוח - ASUS A8V

כרטיס מסך - 6800UE (אקסטרים)

ווזיכרון אני לא יודע עוד איזה , (אני רוצה את המחשב בשביל משחקים ו OC )

(לא צריך להגזים PC4800 ) אני רוצה זיכרון שיגיע לבאס גבוהה לא חייב PC4000 אפשר יותר ,

שיהיה עם תיזמונים טובים , מתחים נמוכים , OC טוב וכו'. בקיצור זיכרון מעולה מכל הבחינות .

מיצידי שיהיה יותר מ PC4000 רק שיהיה יחסית הכי טוב שאפשר מכל הבחינות האלה .

פורסם

בשביל זה יש לך את סקירת הזיכרון 500MHZ באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים