עבור לתוכן

קירור ל 9800PRO

Featured Replies

פורסם

אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי :

א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ?

ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו .

ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?

פורסם

אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי :

א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ?

ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק  ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו .

ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?

אתה לא תיראה אפילו 80 אחוז מי הבצועים של הכרטיס

פורסם

קודם כל תתחדש! ;) כרטיס מצויין.

אבל חבל שלא שאלת לפני זה בפורום,זה לא היה צעד חכם במיוחד כי הכרטיס זה יהרבה מעבר למה

שהמחשב שלך מסוגל. אם היית שואל לפני כן היינו ממליצים לך על משהו טוב וזל יותר שכן ינוצל ע"י המחשב שלך

וכשהיית קונה מחשב חדש, אז משקיע ככה בכרטיס מסך טוב אפילו יותר נזה.

פורסם

קודם כל תתחדש! ;) כרטיס מצויין.

אבל חבל שלא שאלת לפני זה בפורום,זה לא היה צעד חכם במיוחד כי הכרטיס זה יהרבה מעבר למה

שהמחשב שלך מסוגל. אם היית שואל לפני כן היינו ממליצים לך על משהו טוב וזל יותר שכן ינוצל ע"י המחשב שלך

וכשהיית קונה מחשב חדש, אז משקיע ככה בכרטיס מסך טוב אפילו יותר נזה.

R9800P כרטיס מדהים!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

O.K הבנתי הכרטיס לא ינצל את כל היכולת שלו . מה לגבי הסינק החדש שאמור להיות לספיר ? ומה לגבי הקירור ?

פורסם

אמממ לי לא זכור משהו על קירור חדש :-X, אבל בכל מקרה הקירור בטוח יהיה מספיק כי לא ישימו לך משהו

שיהרוס את הכרטיס, כך שזה לא משנה כי גם ככה כרטיס לא הולך להיקרע או לעבוד ממש קשה

כי אין לו את האפשרות. לדעתי אין לך ממה לדאוג.

פורסם

אל תתבאס, תן למעבד שלך אוברקלוק חמוד ל1000+ MHZ והכרטיס ירוץ לך בכייף עם המערכת.

כמה זיכרון יש לך ואיזה מהירות אגב?

בכל אופן קירור לכרטיס VGA SILENCER וזהו.

פורסם

אני לא בטוח עד כמה OC יעזור...

P3 עובד עם SDRAM איטיים, ויש לו 256KB זכרון מטמון בלבד!

בנוסף, אתה צריך להחזיק אצבעות שיש לך AGPX4 כי X8 אין סיכוי, ויכול להיות שיש לך X2, מה שיוריד עוד יותר את הביצועים...

בכל מקרה, יש מצב לבטל את ההזמנה ופשוט לקנות מעבד+ לוח אם + זכרון?

בכל מקרה, המאורר שמגיע עם הכרטיס יספק את צרכיך, במיוחד שאינך מתכנן OC...

פורסם
  • מחבר

בדקתי אתמול והלוח שלי תומך עד AGP X4 עד כמה הבצועים של הכרטיס ירדו אלו היה לי  AGP X8 ?

כמו כן על איזה גודל זיכרון כדאי להגדיר בביוס עבור ה  AGP ( יש לי עד 256MB ) ?

מה אתם חושבים על הסינק החדש של ספיר ?

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

פורסם

לא הרבה, אבל הבעיה שלך זה שהמחשב עצמו ישן.. והביצועים לא יהיו כ"כ גבוהים )אולי כמו עם איזה GEFORCE TI, לא יותר מזה) הכי טוב לשמור את הכסף ולקנות בסופו של דבר מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים