פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי.אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף.מה אתם אומרים כדאי לי או לא?יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה.ד"איש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אין שום סיכון אל תדאג תיהיה קצת זהיר אל תכנס בקבלים (הם ממש לא סימפטים, חיבורים חלשים)חשמל סטטי וכולי רק תזהר לא לשים על שטיח וכאלה מקומות לא חביבים..אם תעשה את העבודה על השולחן ותיהיה רגוע אתה פתור משני הבעיות האלה (הקבלים ברוב המקרים היו רחוקים מהחלקים שאתה צריך להרכיב)מבחינת הרכבה זה לגו, הכל פשוט הכל קל הכל שטויותתאמין לי להרכיב לבד הכי טוב אתה מכיר את המחשב שלך כמו את כף היד, אל תתן לשום מעבדה לעשות את זה בשבילךפעם באה שתחליף חלק או שתצטרך לעשות תיקונים\החלפות במחשב שלך תרגיש שאתה מתמצא הרבה יותר מאשר מחשב קומפלט שקנית...
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים תאמין לי שלהרכיב מחשב זה קל פי 100 מאשר להרכיב את המוצרים של "IKEA" ויש זקנים בני 90 שקונים שם...הכל לגו, לאן כבר יש לך לדחוף את כרטיסי ה PCI? לאן יש לך לדחוף את הזכרונות?במעבד יש לך חוסר פינים בצד אחד שתדע איך להכניס אותו (באיזה כיוון)הכל מותאם בדיוק אין הרבה מקום לטעויותאם אתה לא מבין כללללללללום בזה, אולי כדאי שיהיה לידך מישהו בעל ניסיוןאם אתה מבין קצת, תפתח את המחשב תראה דברים שאתה לא סגור עליהם וזהוהרכבה של מחשב זה דבר מאוד פשוט ולוקח 10 דקות (גג רבע שעה אם הסתבכת עם ההיטסינק)
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר ואת הכבלים של הHDD אני חושב שאני לא יודע לאן לחבר, אבל אני חושב שאני אסתדר. את הזיכרונות ואת ה-HDD צריך להגדיר בביוס או שהם מוגדרים אוטומטית?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אם זה הרדיסק IDE אתה צריך לארגן את הג'מפרים עליו (פירוט יהיה על ההרדיסק/בחוברת). אני ממליץ לך לעיין קצת בחוברת של הלוח לפני ההתקנה. כולנו היינו שם - בהצלחה.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מוגדרים אוטומטית ברוב המקריםבחלק מהמקרים תצטרך לשנות ידנית את מהירות הזכרונותאם אתה קונה הרדיסק ATA זה לא בעיה יש לך על הלוח שני חיבורי IDEיהיה כתוב לך בפירוש IDE1 IDE2תשתמש ב1 לכוננים קשיחים וב2 לכוננים אופטיים (סידי,צורב,DVD וכו..)יש לך בכבל 3 חיבורים2 קרובים ואחד מרוחק, המרוחק מתחבר ללוח, השניים הקרובים זה MASTER\SLAVE לחיבור שני כוננים לאותה יציאה
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר זה הרד-דיסק WD 120GB 8MB SATAתודה לכם על העזרה ועל התשובות המהירות..!!!!
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אם אתה יודע מה זה ג'אמפר , אתה צריך לדאוג שגם הסידירומים וגם ההארדיסקים יהיו על MASTER , אם יש לך גם צורב וגם סידי אז תשים את הצורב על MASTER ואת הסידי על SLAVE... , זה בעזרת ג'אמפר קטן...את הכבלים של ההארדיסק אתה מחבר ישירות ללוח , יש לך כמה יציאות של IDE על הלוח...עכשיו , נתתי לך כאן ציור שבו סימנתי את כל הדברים שאליהם אתה צריך לשים לב... , אני מקווה שאתה יודע מהם , אבל אני הכנתי את הציור , אז ואטוס , עשה לי טובה , הסבר לו לפי הצבעים , האליפסות והמרובעים מה כל דבר עושה...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים כל הכבוד על ההשקעה סטינגר (:הצבעים של החיבורים בתמונה משתנים אל תבנה עליהם בלוח שאתה קונהבכל מקרה החיבורים הצהובים עם האליפסה השחורה זה הIDE עד כמה שהבנתי כל מה שיהיה מחובר אצלך זה הכוננים האופטייםבעיגול הכחול אתה יכול לראות את החיבורים הקטנים של ה SATA (לשם אתה מחבר את ההרדיסק בלה בלה בלה אין הרבה מה לטעות)חשוב לשים לב שאתה מחבר את שני חיבורי החשמל שמצויינים בריבוע אדום, החיבור המרובע הקטן זה עזר כי החיבור הסטנדרטי הגדול לא מספק לדרישות של היום..ליד המעבד יש ידית קטנה חביבה שאתה צריך להרים לפני הכנסת המעבד, הפינים יחליקו בעדינות אל תפעיל שום כוחלגבי הזכרונות יש צורך בהפעלת קצת כוח לא בהגזמה תשים לב לאורך החיבורים בזכרונות ובתושבת, יש שני פסים אחד יותר קצר מהשני (בשביל לא להכניס את הזכרון הפוך)בחיבור הAGP יש לך את התופסן הקטן, אני אישית מעדיף לשבור אותו על ההתחלה אבל אם אתה מעדיף להשתמש בו תפתח אותו עד הסוף לפני הכנסת הכרטיס, שאתה דוחף את הכרטיס הוא אמור טיפה להתקפל למעלה וידנית או בלחיצה חזקה אתה מכניס את התופסן לתוך החריץ בכרטיס שינעל ללוח ולא יצא בטעות...הקבלים מצויינים בנקודות אדומות, אין לך מה להתעסק באיזור שלהם ותשתדל מאוד לא לגעת בהם, הם לא סימפטים כמו שכבר הזכרתי קודםמבחינת חיבור כוננים אופטיים הכל מובן?חיבור הלוח אם אל הלוח אתה יודע?
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים המלצה שלי תרכיב את המחשב אם עוד מישהו.למרות שזה ממש פשוט תמיד שעושים משהו שניים אז יש פחות מקום לטעויות
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים ואטוס , שחכת להזכיר משהו חשוב...רצבי , תסתכל על הסוקט הלבן , ציירתי שם חץ בצבע שחור לאחת הפינות של הסוקט... , לפינה העליונה של הידית שאתה צריך להרים(את הידית אתה מרים לפני הכנסת המעבד...) החץ הזה מסמל איך בידיוק אתה אמור להכניס את המעבד... , על המעבד יהיה לך מין חץ קטנטן באחת הפינות , והוא מסמל לך את אותו החץ שאני סימנתי , להכניס את המעבד לפי החץ...יענו , החץ שמצוייר על המעבד צריך להיות בידיוק באותו מקום שהחץ שאני ציירתי בו...ההסבר הזה היה גם לכל מי שלא ידע את זה(הממ , ואטוס?)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים מחבר הריבועים האדומים הם בשביל הספק?מה זה AGP?ושוב תודה לכולכם....!עזרתתם לי מאוד!!!
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים הAGP זה זה שלידו מסומן קליפס בעיגול בצבע תכלת , הסלוט עצמו בולט , מכיוון שכל הסלוטים לבנים , רק הוא סגול...הריבועים האדומים הם בשביל הספק כן(כאילו , הכבלים שיוצאים מהספק צריכים להתחבר אליהם.)
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים מחבר תסלחו לי על התקפת השאלות, אבל אני מעדיף לשאול ולדעת מאשר לא לדעת בכלל. (גם בשביל שאני לא אטעה)מה מתחבר לחיבור AGP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.