פורסם 2004 ביוני 2821 שנים למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים?המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת)תודה לעונים...!מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר לא יודע..כי הרבה אנשים אומרים לי שאני לוקח סיכון בזה, כי יכול להיות מצב שמשחקים/תוכנות מסוימים/ות לא יעבדו לי ב-64 ביט.יש לך נסיון בזה (יש לך את המעבד או משהו כזה)??
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים למעבדי ATHLON64 יש תמיכה אחורנית מלאה ב32ביטאין לך מה לדאוגאבל מצד שני CS זה משחק כל כך כבד שאני לא בטוח שאפילו A64 יוכל לסחוב.. (בסחוק בובע)
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים המעבד אפילו לא יתעמץ טיפה בכדי להפעיל CS אתה תוכל להפעיל אותו 10 פעם ועוד לראות סרט
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר גם שאמרו לי את זה. זה היה נשמע לי מצחיק אבל זה משחק שאני משחק בו דיי הרבה אז אני לא רוצה לקחת "סיכון".עריכה:-------------ואטוס לוקוס!!מה זאת אומרת תמיכה אחורנית?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אחי תעמין לי אין לך שום סיקון גם אני כבר שבועיים מברר הכל ואני אומר לך הכל יטוס
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים [tfo]הוא לא מדבר על מהירות עיבוד נתונים הוא יודע שזה יטוס אם יעבודהוא שואל אם הטכנולוגיה של ה64ביט לא תפריע לו להפעיל משחקים ישנים שעובדים בטכנולוגיה שונה[ratzabi]התמיכה לאחורנית זה אומר שלא רק שהוא תומך בטכנולוגיה של 64ביטהוא תומך בצורה מלאה בישומים שבנויים ב32ביט, ממש כמו הATHLON הרגיל שיריץ לך את הישומים האלה בלי בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.