פורסם 2004 ביוני 2821 שנים כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים עוף בגריל זה 1 השמות הכי טובים בפורום הזה ;Dאני לא מבין איך אתה חושב על להחליף יצירת אומנות כזאת כמו עוף בגריל??
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים חחחחחחחח.. מי ירצה לדבר עם עוף בגריל?!?!על מה אתה מדבר? כל יום שישי בארוחת ערב אצל סבתא אני יושב ליד התנור ושופך את הלב לעוף שבגריל ;D.ומה זה MVP מה זה אומר? ואתה גם יכול לקרוא לך "קובבה במיץ גזר" או "תמנון ממולא באורז" ;D
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים על מה אתה מדבר? כל יום שישי בארוחת ערב אצל סבתא אני יושב ליד התנור ושופך את הלב לעוף שבגריל ;D.ומה זה MVP מה זה אומר? ואתה גם יכול לקרוא לך "קובבה במיץ גזר" או "תמנון ממולא באורז" ;Dmost valuable player
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים הרדווד הודיניהיה את הכינוי הזה לשחקן עבר (ענק) ששיחק ב- nba...לא זוכר למי בדיוקP:
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים חחחחחחחח.. מי ירצה לדבר עם עוף בגריל?!?! מי ירצה ? מישהו רעב ! 0: כשאני חושב על זה ...לא אכלתי כלום כל היום... בא לך לדבר ?
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים על מה אתה מדבר? כל יום שישי בארוחת ערב אצל סבתא אני יושב ליד התנור ושופך את הלב לעוף שבגריל ;D.ומה זה MVP מה זה אומר? ואתה גם יכול לקרוא לך "קובבה במיץ גזר" או "תמנון ממולא באורז" ;Dחחחחחחחחח ;D
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים כל עוד תתרחק מהניק שלי במסנג'ר (ספריי קצף לניקוי זכוכיות ומראות) לא תיהיה שום בעיה...חוצמזה מה הקטע של "תעזרו לי" תבחר ניק שאתה מתחבר אליו, שנוגע אליך בצורה כלשהי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.