פורסם 2004 ביוני 2821 שנים שלום לכולםםםםםםםםםםםםאני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה....חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה-Intel p4 2.8 1 mega HTוחלק אומרים לי לקחת את הIntel p4 2.8 1/2 mega HTאשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה :לוח אם - Asus p4p intel 865כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDRזכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstofעכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מה התקציב שלך למחשב , צריך מסך\לא צריך מסך? , למשחקים? לעבודה משרדית?מכיוון שמחשב כזה למשחקים הוא גרוע ביותר כאשר אפשר להרכיב באותו מחיר מחשב הרבה יותר טוב למשחקים.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים קודם כל ברוך הבא לפורום דבר שני בקשר למעבד אז אני חושב שכדאי לך לקנות את 1/2 מגה מהסיבה שזהו מעבד עם הליבה היותר ישנה והיא ה NORTHWOOD, לעומת השני שהוא בעל ליבת פרסקוט, הסיבה היא שהליבה הזאת די התבררה כמאכזבת במעבדים אלה. המגה קאש שיש למעבד הזה לא מורגש כמעט בביצועים, והוא מתחמם הרבה הרבה יותר מה NORTHWOOD. אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על ה NORTHWOOD עריכה: בקשר לשאר המחשב אז הייתי ממליץ לך אם כבר על משהו אחר לפי שהבנתי איך התקציב שלך... אבל זה כבר משהו אחר...
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר אז ככה תודה לכל מי שהגיב התקציב הוא 3000 - 3400אבך מכיון שאני קונה את על חשבונית עיסקית ואבא שלי קונה עד איזה 6 מחשבים לעסק אז אני יכול לבחור אחד ...אני משתמש למשחקים ומיקרוסופט אופיס...
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים יש אפשרות לבחור ב-AMD?אם תקח AXP2500 עם כרטיס מסך יותר חזק יותר תהנה ממשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.