עבור לתוכן

ישראל (היהודים) מדינה של גזענים פאשיסטים? פשוט בושות ....

Featured Replies

פורסם

היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב

"עם הולך ונעלם"

מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם?

מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות,

ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם!

מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי

הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

פורסם

זהו, שאנחנו לא כמו הנאציים לנו אכפת מהאחרים. היהודים בעולם הם אנחנו למרות שהם לא גרים כאן.

אתה לא יכול לומר שבגלל שהם לא כאן אז הם לא חלק מאיתנו.

פורסם

WTF????

אני לצערי לא מוצא שום קשר הגיוני בין הדברים שאתה אומר...

מדינת ישראל מוגדרת בתור מדינת היהודים, בתור מדינה שכזו היא שמה לעצמה מטרה במובן מסויים להוות מרכז לאומי ליהדות העולם (וניתן לראות זאת במספר תחומים לדוגמת זכות השיבה) .לכן הגיוני שיעניין את מדינת ישראל מצב היהודים בגולה.

אגב.. אם הייתי קורא את הידיעה בצורה יותר פרטנית היית רואה שהסקר בכלל הוזמן על ידיד ארגון יהודי אמריקאי ולא על ידי ישראל.

אני לא מבין כל קשר בין המאמר הזה לנאציזם, אנטישמיות , או פאשיסטיות... מה שאומר שאתה כנראה לא מבין את המשמעות האמיתית של המילים. או שאני לא מבין מילה ממה שכתבת. בפעם הבאה אולי ניסוח מתלהם קצת פחות והיגיוני קצת יותר יעזור. ;)

פורסם

אני ממש לא מבין איך דרווין קשור לכל העסק, אבל אתה מתחיל להשמע כמו המורה שלי לספרות. חבוב, תחפש הגדרה למושג (אני רציני; זה לא כדי להתגרות בך) ציונות, מה השאיפות של הציונים וכל השאר, ואז תקבל תשובה לכל הנושא העיקרי של הדיון. ומה כל כך גרוע בתאוריה של דרווין? הרבה אנשים (בייחוד חרדים) חושבים שהוא ניסה להוכיח שישנה סתירה בסיפור הבריאה או משהו כזה אבל פשוט מדובר בפאנדמנטליסטים שלא מבינים כלום. דרווין פשוט אומר שיש התפתחות ושינויים באדם הנגרמים עקב מוטציות - דבר שלא ניתן להכחיש אותו כיוון שהוא הוכח מדעית. זה לא אומר שאלוהים לא ברא את העולם, אני מאמין בסיפור הבריאה (למרות ש, איך שאומרים - לתנ"ך אלף פירושים) וגם בתהליכים של אבולוציה שלא ניתן להתכחש אליהם.

יום טוב!

פורסם
  • מחבר

זהו, שאנחנו לא כמו הנאציים לנו אכפת מהאחרים. היהודים בעולם הם אנחנו למרות שהם לא גרים כאן.

אתה לא יכול לומר שבגלל שהם לא כאן אז הם לא חלק מאיתנו.

זאת הבעיה...

שאיכפת לנו רק מעצמנו .. וזאת גיזענות לשמה ופשסטיות , שרק אנחנו חשובים בעולם הזה...

או ביג דיל אז העם "היהודי" לא יהיה יותר, מה זה צריך להיות! מה יהודי , מה זה יהודי? זה לא פשוט בן אדם ? אולי גם שיסימו לנו שוב איזה כוכבון צהוב שיכולו לדעת מי זה יהודי ומי לא .

גם שיסימו לנו עוד מספרים על הידיים שיוכלו לספור אותנו יותר בנוח... מדינה של פאשיסטים , זה מה שהם עושים במדינה הזאת

סופרים את היהודים ועוד מתלוננים שאנחנו עם נכחד, תקראו את הכתבה זה כאילו חוזרים 50 שנה אחורה לחוקים של הנאצים

כתוב שם שאנחנו מתערבבים יותר מידיי עם הגזעים השונים (נישואי תערובת ) .

מצטער שפתחתי את הדיון הזה אבל זה פשוט הגעילה אותי הכתבה הזאתי , ורציתי לדעת מה אתם חושבים.

פורסם

מדינה יהודית - מדינת העם היהודי

מדינת כלל העם היהודי גם היושב כאן וגם בגולה...

בגרות באזרחות ;D

פורסם

WTF????

אני לצערי לא מוצא שום קשר הגיוני בין הדברים שאתה אומר...

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...

פורסם

תראה לי עוד עם אחד שאכפת לו מאיתנו.......

מה כל כך גזעני בלדאוג לעצמך???

זה כמו שאני יגיד שבגלל שאתה מגדיר את עצמך בתור ישראלי זה גזעני ופאשיסיטי הרי יש עוד עמים בעולם לא???

פורסם

חבוב, נחמד מאוד שאתה פותח דיון ומשקיעה והכל, אבל יכול להיות שקפצת קצת מעל הפופיק, אני נוטה לעתים רחוקות (מאוד!) להסכים עם כלל האנשים בפורום אבל הטענות שלך הם פשוט חסרות שחר, למרות שאני יכול להסכים איתך בכמה מקרים שאנו פאשיסטים או גזענים, אבל במקרה הזה אני לא מבין איך אתה יכול לחשוב דבר כזה על הנושא הזה, אני מתאר לעצמי שזה פשוט כי לא למדת את הנושא מספיק, נראה לי שפשוט יש לך טעות... אולי?

ובכל אופן - הדיון הזה שייך לפורום אקטואליה ותרבות...

פורסם
  • מחבר

תקראו את הכתבה ותבינו טוב?

היא שפוט שולחת אותה 50 שנה אחורה לתקופה שהנאצים הכינו רשימות של מספר היהודים בכל מדינה בעולם...

ועל נשואי התערובת - עושים את זה כאילו זה רע כאילו זה מלכלך את הגזע היהודי "הטהור"

.

פורסם

האמת היא שלפי דוח סטטיסטי שראיתי לפני שנה-שנתיים, נאמר כי היהודים בגולה באמת הולכים ונעלמים. כמו כולם כמובן שגם הם נהרגים בתאונות דרכים, ממחלות, פעולות איבה, רציחות (על רקע של שוד למשל) וכיו"ב אבל מספרם מתגמד בכל שנה. אחת הסיבות היא שאחוז גדול מן הצעירים הם אטאיסטים ואינם משמרים את תרבותם ואינם מתייחסים למוצאם ופשוט מגדירים את עצמם כאמריקאים, צרפתים, רוסים או כל לאום אחר של מדינה שהם חיים בה. רבים בוחרים להביא מספר מצומצם של ילדים או לא להביאם כלל, ורבים בוחרים להתחתן עם לא יהודים ולא להמשיך במסורת היהודים אלא להיות... סתם, אנשים כאלו, בלי קשר לדת וכל זה. הם שם, הם פשוט לא רשומים כיהודים, ואף אחד לא מחשיבם לכאלו...

פורסם

אני יודע שציפית שאני אגיב, אבל איך לא ;)

האמת יש קשר לנאצים, אבל לא כפי שאתה (Bessmertniy ) מציג את זה, ממש לא.

הנאצים ניסו להשמיד אותנו - נכון,

מה שלא יעשו הנאצים תעשה ההתבוללות.

אגב Bessmertniy,

כל עם דואג לעצמו קודם.

זה שאתה לא מחשיב את עצמך כיהודי, זאת בעיה שלך...

שמע זה סיפור עצוב, אתה אפילו לא יודע מה ההגדרה של מדינת ישראל, ומה היא חרטה על דגלה לעשות.

אני קראתי את הכתבה הזאת, ושתבין, שאני הרגשתי בידיוק ההפך ממך.

הרגשתי שצריך לעשות משהו, (מה, אני לא יודע) כדי לעצור את התהליך הזה.

אני לא מדבר איתך על דת אגב, אבל על לאום.

עכשיו, לא אני ולא אתה יודעים בידיוק מה קרה בשואה, אבל מה שאני יודע מהסיפורים של סבא שלי חיזקו אצלי מאוד את ההגשה של שייכות לעם היהודי (לעם לא לדת),

ואתה יודע למה?, כי רדפו אותנו רק משום שאנחנו יהודים!, וזה לא משנה אם היית מאמין אטאיסט או אפילו התנצרת! ( תעזוב עכשיו את השטויות של תורת הגזע, היא נועדה אך ורק לצורך תעמולה)

תרצה או לא, אנחנו חלק מהעם היהודי, אתה יכול לקבל את זה או לא, לא מכריח אותך,

העם היהודי חיי בתפוצות (נו, כאילו אתה לא יודע את זה) והוא חלק מהעם בישראל.

לכן ישראל - תפקידה לנסות ולהגן על המשך קיומו של העם היהודי.

אתה באמת יודע מה זה פאשיזם?

זה בידיוק כמו קומוניזם, רק הפוך... משטר דיקטטורי של הימין, זה אומר לאומיות אומנם, אבל אין לזה קשר לכתבה!

ובקשר לזה שזה "מלכלך את העם היהודי", זה לא נכון, גבר שמתחתן עם אישה לא יהודיה לא "מלכלך את העם" זה פשוט מוציא את ילדיו מהעם.

פורסם

BESS לדעתי  יש לך בעיה קשה אני לא יודע אם בהבנה או יותר מזה

הכתבה מתייחסת לכך שאנחנו כעם צריכים לשמור על הייחוד שלנו

הרי לא משנה לאיזה מקום תלך בעולם תראה בדיוק שהיחס שיהודי מקבל או שאר האנשים מקבלים הוא לא שווה

תמיד פגעו ביהודים בין אם זה עלילות דם  או לילות בדולח או ספר לבן  או פרעות או מאורעות או סתם מסעות צלב או גילויי אנטישמיות

אני יכול להמשיך את הרשימה הלאה והלאה אבל אם עדיין לא קלטת אז גם לא תקלוט

כל הרעיון שאם לא תהיה מדינה שתדאג ליהודים אף אחד אחר לא ידאג

ואני מבטיח לך דבר אחד אם הייתה מדינת ישראל בזמן מלחמת העולם השניה לא היה כזה דבר בשם שואה  ולאוניות מעפילים או מהגרים יהודים שברחו מגרמניה היה מקום שרוצים אותם ולא היו מחזירים אותם לגרמניה כדיי למות במקלחות גז

אתה מכיר את האמרה הזאת שאומרת שאם אתה לא תדאג לעצמך אף אחד לא יידאג לך בדיוק בשביל זה הסקר הזה ישמש שישראל תדאג לעם היהודי

כי אם אנחנו לא נדאג לעצמנו אנחנו נהיה זן נכחד תוך כמה עשרות שנים .

ויחסית לעמים אחרים אנחנו עוד עדינים אני לא חושב שבן אדם יכול לקרוא למדינת ישראל פשיסטית כיון שיש מדינות אחרות עם רקורד יותר ארוך בהתנהגות פשיסטית ואף אחד לא קורה להם מדינות פשיסטיות

לדוגמה :

אמריקה \ אינדיאנים

הודו \ כתות נמוכות

ספרד \ באסקים

אנגליה \ אירלנד

צרפת \קלטים \ מושבות \אפרטהייד

בלגיה \ מושבות \אפרטהייד

מצרים \קופטים

אוסטרליה \אבוריגנים

טורקיה \ארמנים \ כורדים

אירן \ עיראק

ירדן \ פלסטינים

ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ועוד .......... אבל כמו שאמרתי אם עדיין לא קלטת .....

אז פעם הבאה לפני שאתה יוצא באימרה בומבסטית כזאת תפתח ספר תקרא ותשכיל.

בהצלחה

פורסם

למה לראות את ההתבוללות כדבר רע? תכלס, במוקדם או במאוחר, כולם יתערבבו עם כולם ונהיה כולנו אומה אחת גדולה של אנשים ולא תהיה התפלגות כזאת ללאומים וכיו"ב. אבל לי נראה שהאנשים ישמידו את הכוכב הזה קצת לפני שהגזע האנושי יזכה לטעום מהאוטופיה הזאת שהבהאיים מבשרים.

פורסם

למי שלא ידע, יהודים זה עם, ולא רק כי אנחנו מגדירים את עצמנו יהודים. מחקרים הוכיחו שיש קרבה גנטית יותר גדולה בין יהודים בארצות שונות לבין עצמם מאשר בין יהודים בכל ארץ לבני המקום. כלומר, מבחינה גנטית יהודי צרפתי הוא יותר יהודי מאשר צרפתי.

יש רק קבוצה אחת שלא מצאו בה דמיון כזה חזק. אני אתן לכם לנחש לבד מי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים