עבור לתוכן

נסיון שלכם ממכירות באיביי.. אי פעם מכרתם משהו שם, אם כן, אז בכמה?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)?

תחלקו חוויות...

נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.

פורסם

אחי, לא יכולים לעבוד עליך כי אתה המוכר.

הרי הם משלמים לך בוויזה ורק אז אתה שולח להם את מה שהם קנו. אז בעצם אתה יכול לעבוד עליהם.

בקשר למכירה עצמה: אתה צריך לפרט ממש טוב את מה שאתה מוכר ואת כל הפרטים הקטנים האלה.

פעם ראיתי בטלוויזיה את המנהל של איביי מדבר על האתר, והוא אמר שיש באתר עצות ממש טובות שיעשו את המכירה לטובה. אז כנס לאתר ותחפש את העצות האלה, הם יעזרו לך.

פורסם

המכירה באיביי בטוחה וטובה,ומה שאתה רוצה למכור נשמע מעניין מאוד ונראה לי שתשיג מחיר בכלל לא רע.

אני כמעט ביצעתי מכירה אבל הייתי חייב למכור את זה כל כך בזול (סתם סרט דיוידי לא משנה) שבדקה ה 99 ויתרתי.

דברים בעל ערך ריגשי והיסטורי כמו שאתה רוצה למכור,נראה לי שיילך לך טוב (אם העיתון מקורי ולא סתם העתק).

בהצלחה.

פורסם

תצלם תמונות של מה שאתה מוכר. זה יתן לקונה לראות באמת מה הוא קונה וזה יתן לך יותר מועמדים לקניה

פורסם

לי יצא למכור שם כמה פריטים , לא צריכה להיות לך בעיה למכור שם שום דבר .

אל תשלח שום דבר לפני שאתה רואה את הכסף , תענה מהר למיילים עם שאלות , תהיה אדיב , מסור כמה שיותר מידע על הפריט שאתה יכול .

ברגע שאתה מודע לכל הfees של כל הגופים שקשורים בעניין , ebay עצמם , paypal ועוד כמה חבר'ה שנהנים מהמכירה שלך , אז אתה מסודר ולא צפויות לך יותר מדי בעיות .

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק עובדת ההעברה של הכסף? אני לא ממש מבין איך אפשר לעשות את זה בלי שיהיו אלפי מקרי הונאה של לקוחות..

תסבירו לי, דווקא נשמע מעניין.

תודה.

פורסם

הם משלמים לך , כל עוד אתה לא מביא להם את מה שהם קנו לפני שאתה מקבל את הכסף , לא יהיה לך שום מקרה הונאה.

פורסם
  • מחבר

ומבחינתם, איך הם בטוחים שאני לא אדפוק אותם?

פורסם

מכיוון שהעיסקאות מתבצעות דרך פייפל יש להם טיפה יותר השגחה - אם משהו טוען שהוא שילם ואתה לא שלחת לו את המוצר, פייפל יכול לפסוק לטובתו גם אם הוא אמר את האמת או לא (קרו מקרים).

מצד שני, עדיף לקנות מאנשים עם הרבה משוב/"feedback" חיובי.

פורסם

כי יש לך משהו שנקרא feedback ....

ככל שיש לך יותר feedback חיובי , זאת האינדיקציה שלך לאמינות .

לדוגמא , לי יש feedback של 9 , כולם חיוביים , אז הדבר היחיד שמדליק נורה אצל קונים זה שאני מישראל , אחר כך ב2 מיילים אתה מרגיע אותם ונגמר הסיפור .

השד הוא לא כזה נורא , אתה דיי מנפח את זה מעבר לפרופורציות עם החוסר ביטחון שלך/של הלקוחות הפוטנציאליים שלך בך .

תנסה , תראה שהכל ילך חלק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים