עבור לתוכן

Epox או GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

1)

שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ?

הלוחות שאני רוצה הם:

EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX

EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX

Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150

2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID

פורסם

עדיף לך ללכת על הלוח

EPOX EP-8KDA3J

מכיוון שהוא פועל על 250GB לעומת הג'יגבייט שהוא - 150וגם בלי GB.

יש לך את הג'יגבייט K8NS שהוא גם לוח טוב הוא פועל על 250 אבל גם לו אין את ה-GB.

ה-GB זה נותן לך FireWall ו-Gigabit Lan על הלוח. (שזה יתרון דיי טוב)

בקשר לשאלה השנייה שלך אז עדיף לך לקחת את מה שהצעתי לך ולא את ה+ בגלל שב+ יש רק יותר צ'יפסטים (אז תיקח אותו רק אם אתה צריך אותם), ואתה מוסיף עליהם עוד 300 ש"ח.

אז תעשה את החישוב שלך.

פורסם

אני הייתי לוקח את הGIGABYTE.

פורסם

אני דווקא הייתי לוקח את ה Gigabyte GA-K8NS nForce3 250

פורסם

אני הייתי לוקח את הGIGABYTE.

למה?

פורסם

הלוחות של GIGABYTE לא מציגים שום יתרון ממשי על פני אלו של EPOX במיוחד כאשר הלוח הנ"ל של GIGABYTE עולה יותר מ-1,000 ש"ח ומבוסס על צ'יפסט חלש.

המלצתי היא ה-EPOX EP-8KDA3J. במידה ויש צורך בפיצ'רים נוספים, ה-EP-8KDA3+ יהיה הבחירה הנכונה, אך הכל בהתאם לצרכים.

פורסם
  • מחבר

עדיף לך ללכת על הלוח

EPOX EP-8KDA3J

מכיוון שהוא פועל על 250GB לעומת הג'יגבייט שהוא - 150וגם בלי GB.

יש לך את הג'יגבייט K8NS שהוא גם לוח טוב הוא פועל על 250 אבל גם לו אין את ה-GB.

ה-GB זה נותן לך FireWall ו-Gigabit Lan על הלוח. (שזה יתרון דיי טוב)

בקשר לשאלה השנייה שלך אז עדיף לך לקחת את מה שהצעתי לך ולא את ה+ בגלל שב+ יש רק יותר צ'יפסטים (אז תיקח אותו רק אם אתה צריך אותם), ואתה מוסיף עליהם עוד 300 ש"ח.

אז תעשה את החישוב שלך.

איזה צ'יפסטים בדיוק (מה למשל יש שם)?

פורסם

זה לא צ'יפסטים, זה צ'יפים (התבלבלתי :P )

יש בו את ה-IDE RAID ut, ואת ה-SATA RAID.

"אני לא יודע מזה בידיוק RAID ,אבל אני יודע שזה מחבר שני הארדיסק להארדיסק ועושה אותם יותר מהירים , זה לא כזה משמעותי , כי גם בלוח הרגיל יש RAID , אני לא בידיוק יודע מה הרבה יותר טוב בלוח היותר טוב שהוא עולה 300שקל יותר. , קח את הJ."

לקחתי את זה מהסבר של המשתמש string כי אני לא ממש ידעתי איך להסביר מה זה RAID.

אז תודה לך string אני מקווה שזה בסדר מצדך. ;)

פורסם

טוב בקצרה RAID זאת שיטה ליישום כמה הארד דיסקים פיסיים לאחד וירטואלי (מערכת ההפעלה רואה רק אחד)

היתרון בRAID 0 לדוגמא הוא שמתבצעת כתיבה וקריאה משניים או יותר (עד 32) דיסקים פיסיים ולכן השיפור בביצועים

בRAID 5 לדוגמא משתמשים בשרתים לשרידות כלומר RAID 5 מורכב ממינימום 3 הארד דיסקים ואם אחד נופל ניתן לשחזר את המידע שהיה עליו מהשניים האחרים

פיתרון כזה גם מאפשר HOT SWAPING כלומר להחליף הארד דיסקים תוך כדי עבודה של המחשב.

ישנו גם RAID 3 שזה נראה Mirror Raid : הכתיבה יותר איטית מכיוון שכותבים לשני הרד דיסקים בו זמנית אבל הקריאה יותר מהירה מאותה סיבה, גם כאן במקרה שאחד נופל ניתן עדיין לקרוא את כל המידע מההרד דיסק השני.

פורסם

זה לא צ'יפסטים, זה צ'יפים (התבלבלתי  :P )

יש בו את ה-IDE RAID ut, ואת ה-SATA RAID.

"אני לא יודע מזה בידיוק RAID ,אבל אני יודע שזה מחבר שני הארדיסק להארדיסק ועושה אותם יותר מהירים , זה לא כזה משמעותי , כי גם בלוח הרגיל יש RAID , אני לא בידיוק יודע מה הרבה יותר טוב בלוח היותר טוב שהוא עולה 300שקל יותר. , קח את הJ."

לקחתי את זה מהסבר של המשתמש string כי אני לא ממש ידעתי איך להסביר מה זה RAID.

אז תודה לך string אני מקווה שזה בסדר מצדך. ;)

בלוח היותר יקר יש מערכת 7.1 ?

פורסם

אני לא יודע, אבל אני חושב שלא, כי לפי מה שאני הבנתי ההבדל בין הכטיסי קול של הלוחות הוא שבלוח + (היקר) יש את הדגם החדש יותר של אותו כרטיס

קול שיש בלוח J (הזול).

פורסם

אני לא יודע, אבל אני חושב שלא, כי לפי מה שאני הבנתי ההבדל בין הכטיסי קול של הלוחות הוא שבלוח + (היקר) יש את הדגם החדש יותר של אותו כרטיס

קול שיש בלוח J (הזול).

יציאה אופטית זה יאנו מערכת 7.1?

פורסם

באמת שאני לא יודע........אני אשמח לדעת ;D

אני לא כל כך מבין בכרטיסי קול.

עריכה:-----------------

אני לא רוצה להטעות!!!

אני חושב שיציאה אופטית זה לא 7.1 .

תשאל בפורום מוזיקה או איך שלא קוראים לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים