עבור לתוכן

שאךה דחופה בקשר לזיכרון/לוח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי לוח של GIGA-BYTE דגם 7NNXP והזיכרון שהיה לי עד עכשיו היה GEIL 433 והוספתי 300 שקל ולקחתי GEIL 550 בתיקווה להגיע למקסימום FSB של הלוח בתיזמונים נמוכים ( משהו כמו 240 ב 11-2-2-2 ) כי עדיין יש לי 70MHZ בזיכררונות... אבל אני לא יכול לעבור את ה 480 וגם כאן יש RESTARTים והזכרונות לא מסוגלים לעבוד ב 11-2-2-2 אפילו ב 300MHZ התיזמונים המקוריים של הזכרונות הם 3-4-4-8 ב 550 MHZ מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות אך אני יכול לגרום להם לעבוד בתיזמונים נמוכים במהירות סבירה של 480 למשל...

זה ממש דחוף לי כי אני עכשיו בחנות ( של חבר ) ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקחת את הזכרונות שלי בחזרה... שעבדו לי ב 440MHZ ב 11-2-2-2

עריכה: ועוד משהו גם עם אני שם את FSB על X מהירות ואז מעלה רק את הזיכרונות נגיד ל 120% שזה יוצא לדוגמא 520MHZ בתיזמונים מקוריים זה לא עובד מה אתם אומרים יכול/לא יכול להיות אני כבר ממש לא יודע מה לעשות...

פורסם

בוא נחשוב קצת? אולי מה שמגביל אותך זה הלוח? למה קנית זיכרון!?! היה יותר טוב אילו היית קונה לוח EPoX 8RDA3i\ABIT NF7 או משהו בסיגנון...

ואז היית מגיע לאוברקלוק המקסימלי של המעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

זה לא בעיה להגיע למקסימום שלו כי המעבד לא נעול ואני יכול להגיד למקסימום בעזרת המכפלה... אבל זאת לא השאלה שלי !!

השאלה שלי למה אני לא יכול לעבור את ה BUS 240 בלוח כל הלוחות שמבוססים על AMD מוגבלים למהירות הזאת או שרק שלי לא יכול לעבור את זה ??

ולמה אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות בתיזמונים נמוכים אפילו במהירות נמוכה ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים