עבור לתוכן

עזרה בנוגע למסך ?!

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה.

קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת  Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה  ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר !

1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ?

2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את  אותו המסך  ולעבוד על שניהם במקביל ?

או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171

3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ?

4. לפי הידע שלי  מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי

ולכן קיים רק במסכי LCD בלבד ? אני שואל  את השאלה מפני  שכרטסי המסך המקצועיים כגון: Quadro FX המיועדים לעבוד עם Open GL בנויים     

באופן סטנדרטי עם תמיכה של  שני חיבורי DVI. הדבר נראה לי  מוזר אם המסכים העדיפים  לסוג העבודה הזה הם באמת מסכי CRT

5.כאשר אני עובד אם שני מסכים בתור מסך אחד גדול  האם יש בעיה להגדיר רזולוציות  שנות בשניהם מפני שאני לא אוכל לעבוד על אותה הרזולוציה במקביל   

במסך CRT ובמסך LCD ואז אני אאלץ לעבוד ברזולוציה נמוכה ואאבד את היתרון של מסך  19 CRT ?

תודה רבה ירון     

פורסם

1. CRT הוא יותר איכותי , LCD הוא יותר פוזה ,יותר כסף (p2.5) ופחות איכותי

2. אם אין לך בעיה כעת עם המסך אז הוא כניראה טוב

4. ישנם מסכי CRT מקצועיים לעבודות גרפיקה בעלי חיבור DVI אך הם גם הרבה יותר יקרים מן הסתם

5. לא ניראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה

פורסם

עדיף CRT,אין שום קשר בין תוכנה או חומרה לבין מהירות ה rendering על גבי המסך,המסך רק מציג את האינפורמציה.

החומרה שקשורה למהירות ה rendering הן הזכרונות,מעבד וכרטיס מסך.

פורסם

4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי

ולכן קיים רק במסכי LCD בלבד ? אני שואל את השאלה מפני שכרטסי המסך המקצועיים כגון: Quadro FX המיועדים לעבוד עם Open GL בנויים

באופן סטנדרטי עם תמיכה של שני חיבורי DVI. הדבר נראה לי מוזר אם המסכים העדיפים לסוג העבודה הזה הם באמת מסכי CRT

קיים מתאם מDVI לVGA כך שיותר נוח להם לעשות חיבורי DVI ליתר בטחון ואתה תשתמש בממיר כדי לחבר מסך רגיל. בכרטיסי מסך רגילים יש DVI אחד וממיר אחד, אולי עם שלך אתה מקבל 2 (או מקסימום לקנות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים