עבור לתוכן

עזרה בבחירת המארז הזול ביותר במפרט בסביבות ה-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שעדיין יהיה טוב מבחינת קירור/זרימת אוויר.

הרכבתי את המפרט הסופי הזה, אבל אני כבר חורג מהתקציב שלי ואני גם רוצה לשדרג את הכ. מסך ל-PRO, מה שאין לי ממש כסף אליו.

הדרך היחידה שאני רואה לגלח עוד איזה 100-200 שקל זה המארז.

אתם יכולים לעזור לי לבחור את המארז הזול ביותר מבין המבחר כאן: http://www.noacomp.co.il שיהיה טוב למחשב משחקים וצפיה בסרטים, ללא OC, שצריך לעבוד ימים ע לגבי ימים רצוף בלי כיבוי.

לא חשובה לי הצורה, אני די בטוח שספק קטן אפילו של 300W יספיק לי, מה שכן אני רוצה שהמחשב יעבוד בתנאי טמפ' טובים ושיחזיק להרבה זמן (4-5 שנים).

תודה מראש לכל העוזרים

נ.ב. אני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אודה לתשובות כמה שיותר מהירות

וכמובן אם יש למישהו כל רעיון אחר איך לחסוך קצת כסף במפרט כדי שיהיה תקציב ל-PRO אני פתוח להצעות

נ.ב.אחרון. נראה לכם ש-9600 בכלל שווה את ההשקעה או שכדאי כבר לקנות 9200 ב-500 ש"ח ולגמור עניין?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דרכים לחסוך במפרט ובסוגריים החסכון בשקלים:

לוח אם EPOX 8RDA+ (כ-55 ש"ח).

HD מבוסס ATA רגיל (כ-10 ש"ח, מכיוון שהלוח לא תומך ב-SATA).

זכרונות 333MHZ של TWINMOS (כ-80 ש"ח).

מקדלת רגילה+עכבר אופטי (כ-50 ש"ח).

סה"כ חסכנו 195 ש"ח ללא פגיעה בביצועים.

הייתי ממליץ לקחת מעבד בגרסת ה-BOX כדי לקבל 3 שנות אחריות במקום שנה אחת בגרסת ה-TRAY.

בכסף הנחסך ניתן לקחת RADEON 9600 PRO.

פורסם

אתה טועה.

בגרסת ה BOX יש 3 שנים אחריות בתנאי שלא החלפת היטסינק!!

ובמפרט הזה מופיע היטסינק כמו שאתה רואה.....

מכאן שלא תקבל אחריות אפילו יום....

לך על ה TRAY ותקבל אחריות שנה, או שתוותר על גוף הקירור ששמת, ותיקח את גרסאת ה BOX

פורסם

במידה ולוקחים את גרסת ה-BOX ומחליפים את הסינק ואז מחזירים את הקירור המקורי, החנות לא תוכל לדעת. תמיד ניתן להזמין את הסינק הטוב מאוחר יותר.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה חבר'ה, אבל:

הסיבה שלקחתי מראש היטסינק זה כי הבנתי שהקירור שבגרסאת ה-BOX לא משהו, וההבדל יוצא בקושי 10 שקל (tray+heatsync או box). אתם חושבים שהקירור שבא ב-box הוא מספיק טוב? לוותר על ההיטסינק? (כמו שרשמתי, אני לא מתכנן OC אני רק רוצה מערכת שתהיה יציבה ותחזיק הרבה שנים)

אני גם רוצה לוח אם שתומך ב-SATA בשביל שידרוגים עתידיים, ואז ההבדל ל-HD SATA הוא באמת 10 שקל כמו שאמרת, אז אני כבר אשקיע ב-SATA.

אתה בטוח שאני לא ארגיש ירידה בביצועים עם זכרון של twinmos במקום של geil? הבנתי שהם ממש לא משהו.

אני ממש לא סגור על כל מה שכתבתי פה, זה רק דברים ששמעתי/קראתי בפורומים, מישהו מהמומחים פה יודע אחרת?

ובכל זאת, מישהו אולי מכיר מארז+ספק טובים שיותר זולים מה-Compucase? כי זה עדיין נראה לי המקום הכי טוב לחסוך

פורסם

הקירור שבא בBOX עם הבארטון 2500 חלש ביותר, שמור מרחק

וכותבים heat sink ולא sync

דרך אגב זכרונות טווינמוס אמורים לעבוד ברוב המקרים טוב עם הלוח אם הזה

אבל במקומות מסויימים ממליצים להתרחק מהשילוב של טויינמוס TMD ולוח אם עם ערכת שבבים nforce2 בגלל אי תאימות ובעיות שיש מידי פעם

אם יש לך אופציה איכותית אחרת לך עליה רק לשקט הנפשי

לא אומר שזה לא יעבוד ביחד, יש כמה וכמה מחשבים עם מפרט כמו שלך וזכרונות טווינמוס, זה פשוט בעיות תאימות שצצות מפעם לפעם

המארז שלקחת בהודעה הראשונה מגיע עם ספק HEC ART 300W והוא אחלה, גם המארז וגם הספק

רק תדאג שיגיע עם שני מאוררי 120 (הוא אמור להגיע עם אחד במארז, תקנה בנפרד עוד אחד)

פורסם

הסיבה לקחת מעבד בגרסת ה-BOX היא כדי לקבל 3 שנות אחריות. לאחר מכן אתה יכול להזמין את הקירור הטוב יותר.

בנוגע לזכרונות, אכן ישנן מס' בעיות תאימות עם זכרונות ה-TWINMOS אך מכיוון שהתקציב לחוץ והחנות מרכיבה את המחשב, על אחריותם להחליף אותם במידה והם נתקלים בבעיה זו או אחרת. לאחר שהמחשב עוזב את החנות במצב תקין, לא צפויות להתגלות בעיות תאימות.

בנוגע ל-SATA, ההבדל בין ה-HD עומד על 10 ש"ח, אך ההבדל בין לוח אם תומך (ABIT NF7-SL) ללוח שלא תומך (EPOX 8RDA+) עומד על 55 ש"ח כך שביחד קיבלנו 65 ש"ח הבדל.

פורסם

זכרונות אתה יכול ללכת על A-DATA שעולים 460 שקל לסטיק של 512 מגה בייט.

אלה זיכרונות טובים כל עוד אתה לא עושה להם OC (אתה יכול לעשות OC למעבד אבל עד 200FSB שזה לא ממש מעט)

פורסם

זכרונות אתה יכול ללכת על A-DATA שעולים 460 שקל לסטיק של 512 מגה בייט.

אלה זיכרונות טובים כל עוד אתה לא עושה להם OC (אתה יכול לעשות OC למעבד אבל עד 200FSB שזה לא ממש מעט)

אתה מודע לכך שאמרת עכשיו שטות מוחלטת? התיזמונים של הזיכרונות האלו סבירים , אבל הם הזיכרונות הכמעט יחידים שטובים מאוד בOC לבאס! הם מעולים! , בOC לבאס שלהם אם אני לא טועה , לא תהיה לאף אחד שום בעיה להגיע איתם ל500MHZ , אני קניתי סטיק 256MB PC3200 ב230שקל בKSP , ועשיתי לו OC לבאס ל250(500) בתיזמונים 7-4-4-3 על מתח2.8V(מקורי) , המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע זה ל514(257) בתיזמונים 8-4-4-3 על מתח 2.8V(אני לא מת על העניין הזה של להעלות מתח לזיכרונות... , בלוח אפשר גם עד 3.1 או 3.2 , אבל אני לא מעלה , אני מפחד על הזיכרונות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים