פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים שניהם עדיפים על ה-Albatron.(אני לא מבין....פותחים פה תרדים על אותם שאלות בדיוק. למה ???)
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים בגלל הצ'יפ כן. , אבל ההפרשים לא גדולים במיוחד , מה שכן , שניהם מגיעים עם כרטיס רשת איכותי ביותר עם פיירוול מובנה ותעבורה של 1GB
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר בגלל הצ'יפ כן. , אבל ההפרשים לא גדולים במיוחד , מה שכן , שניהם מגיעים עם כרטיס רשת איכותי ביותר עם פיירוול מובנה ותעבורה של 1GBוכדאי לקנות את הגרסה היקרה יותר? זה שווה את זה?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר תלוי , אתה הולך להשתמש בIDE RAID ובSATA RAID 01+00?לדעתי ממש לא.חח.. אני לא יודע כ"כ מה זה. אני אשמח אם תסביר לי. והכרטיס קול בגרסה המשופרת יותר טוב?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר ולמה הפרו שתיים של אלבטרון יותר יקר מהגרסה הרגילה (EP -8KDA3J ), והוא פחות טוב ממנו?
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים זה אותו כרטיס קול , רק בגרסא היותר יקרה יש יציאה אופטית , שלא נראה לי שתשתמש בה בכלל..אני לא יודע מזה בידיוק RAID ,אבל אני יודע שזה מחבר שני הארדיסק להארדיסק ועושה אותם יותר מהירים , זה לא כזה משמעותי , כי גם בלוח הרגיל יש RAID , אני לא בידיוק יודע מה הרבה יותר טוב בלוח היותר טוב שהוא עולה 300שקל יותר. , קח את הJ.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר זה אותו כרטיס קול , רק בגרסא היותר יקרה יש יציאה אופטית , שלא נראה לי שתשתמש בה בכלל..אני לא יודע מזה בידיוק RAID ,אבל אני יודע שזה מחבר שני הארדיסק להארדיסק ועושה אותם יותר מהירים , זה לא כזה משמעותי , כי גם בלוח הרגיל יש RAID , אני לא בידיוק יודע מה הרבה יותר טוב בלוח היותר טוב שהוא עולה 300שקל יותר. , קח את הJ.תודה רבה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.