עבור לתוכן

על מה לבזבז כסף?

Featured Replies

פורסם

שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ???

נ.ב.

אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...

פורסם

דבר ראשון תמיד תוכל לתת לי את הכסף ;D

דבר שני, אני ממליץ לך בחום לא לגעת בו ולחכות לגיל 17-18, את תזדקק לו אז יותר מתמיד, סמוך עלי.

פורסם

דבר ראשון תמיד תוכל לתת לי את הכסף ;D

דבר שני' date=' אני ממליץ לך בחום לא לגעת בו ולחכות לגיל 17-18, את תזדקק לו אז יותר מתמיד, סמוך עלי.

[/quote']

אני בדעה שלו,תחסוך את הכסף לזמנים האלה. ;)

פורסם

תחסוך עד שיהיה לך רישיון ותקנה אוטו

בטוח אתה תשתמש בו

פורסם

תקנה מחשב ב18000 שקל..........................................

ותשקיע 2000 בבורסה (רק לא במשהו ישראלי!!)

סתם סתם

אם חסכת עד עכשיו תוכל לחכות עוד שנה.................................................................

תחכה שנה ותקנה אוטו ביייייין זונה ובשאר תשפר את המחשב (ותקנה נגן MP3.......)

פורסם

"לבזבז את הכסף....."

הייתי בטוח אתה הולך לתת סכום של 200-300 שקל...

סכום כזה לא מבזבזים חמודי סכום כזה משאירים בבנק שיגדל (:

פורסם

אני אישית חושב שכדאי לך לשים אותו בבנק שיתפח, ואל תקנה אוטו- לדעתי זה סתם יהיה בזבוז אם כבר יש אחד במשפחה.

אל תתפתה לבזבז אותו על דברים שטוטיים כי אז אתה תגלה במהרה שהוא אזל (מדבר מניסיון).

דברים שטוטיים יכולים להיחשב כמו לקנות גיטרה ולגלות שאין לך זמן לנגן עליה או לקנות דיסקמן ולגלות שאתה תשתמש בו פעם בחודש למרות שאתתה חושב שתשתמש בו הרבה יותר.

בכל מקרה וואחד חסיכה יש לך שם (בלי עין הרע), אז כמו שאמרתי קודם תן לו לנוח בבנק.

דרך אגב עכשיו ברצינות אולי כדאי לך לשבת לקרוא את עיתוני הבורסה כי אפשר לעשות מזה טוב, חבר של אחי עושה את זה ויש לי ניסיון רק מקריאה ובינתים (שוב בלי עין הרע :-X)

הוא מרוויח יופי מזה...

נ.ב.

Rule The Pc! כפרע עליך :-*, בבקשה תלמד איך להששתמש בסימני פיסוק!

כל הנקודות המיותרות שאתה משתמש בהם מטריפות את השכל :-[

תאמין או לא אפשר להשתמש ב 3 נקודות בלבד ואפילו לפעמים שורה יכולה להגמר באחת.

פורסם

כמו שאמרו, בגיל 17 תראה למה צריך את זה. רשיון נהיגה זה בין 3000 ל 5000 ש"ח, יציאות, סתם שטויות, זה ממש לא מזיק שיהיה לך כסף בצד.

פורסם

חסכת כל החיים ?

קח 2000, לך תחגוג, זה חופש, יוצאים כל יום ? נסיעות/אוכל, הכל עולה...יש חברה ? פנק 'תה קצת, אין ? עוד יותר טוב, פנק את עצמך. (תאמין לי שה-2000 האלו יספיקו לך, להמון זמן)

את השאר תשים בבנק עד שתחליט שאתה באמת רוצה משהו.

פורסם

כן אני בהחלט משתמש בהרבה נקודות וזה כי אני לא אוהב לשים רק נקודה היא כזה בודדת......

אבל אני אשתדל להפסיק.

(הנה ראית משפט שלם בלי הרבה נקודות)

פורסם

שמע

יש לי רעיון מצוין בשבילך.. אבל תצטרך לשלם לי בשביל זה

פורסם

רמת ההומור בפורום רק עלתה בזמן האחרון אני רואה :-X

פורסם

תחסוך עוד קצת לפני שהמבצע יגמר! דבר כזה לא רואים כל יום!!!

http://www.home-car.co.il/product.asp?cat2cat1id=2&Cat2ID=7&pid=MS-630F

:o

סתם עכשיו ברצינות, מערכת קולנוע בית! אין השקעה יותר מספקת לדעתי.

20K אפשר לקנות מערכת ל 15 שנים!

(אני אפילו מוכן לעזור...בתנאי שאני מוזמן לבדוק ;D)

פורסם

זוג מסכי 20' דקים.... משהו איכות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים