פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון.אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזהמורפאוס וגנוטלה !למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה?כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם !אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים אני חושב שהפיירוול שלהם חסם את כל הפורטים חוץ מהפורטים שדרושים לPOP3 וHTTP או PROXYתבקש מהאדמין לשחרר לך איזה פורט או שתיים לICQ או KAZAA
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים ובכן אתה צריך להגדיר שרתי Socks ו - Socks5 , תשאל את אחראי מחשוב בטכניון האם קיים שרת כזה ומה הפורט שלו .אני מוחבר דרך אוניברסיטת בן גוריון ואני מגדיר שרת פנימי Socks5 (כמובן עם שם משתמש וסיסמא ) וזה עובד לי עם WinMX .
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר ובכן אתה צריך להגדיר שרתי Socks ו - Socks5 , תשאל את אחראי מחשוב בטכניון האם קיים שרת כזה ומה הפורט שלו .אני מוחבר דרך אוניברסיטת בן גוריון ואני מגדיר שרת פנימי Socks5 (כמובן עם שם משתמש וסיסמא ) וזה עובד לי עם WinMX .מה זה בדיוק SOCKS 5 ואיך אפשר להגדיר אותו ( בהנחה שהטכניון לא מעוניין להיות ידידותי ונחמד אל הסטודנטים המושתנים) ?
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים פשוט תשאל שם מישהו מה הכתובת של הפיירוול שלהם - נניח:firewall.technion.ac.il:8080אוtechnion.ac.il:8080אוtechnion.ac.il:3128וכו'זהו, אם זה socks5 יכולה גם להיות סיסמה (ושם).אתה לא באמת מצפה שמישהו פה יחפש לך את זה שם באתר... או לחילופין יתקשר לשם לברר את זה... - אם אין פה מישהו מהטכניון שיודע את זה תאלץ לפעול (טיפה) לבדך.
פורסם 2002 באפריל 1823 שנים לפי דעתי חבל לך על הזמן כי גם אם תגדיר את ה FW עדין ה ADMINSTRATOR צריך לתת לך הרשאות לעבוד דרך הפורטים האלהולא ניראה לי שהוא יסכם כי זה פותח לו את הרשת וחוסף אותה לפריצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.