עבור לתוכן

חברה אני מבקש המלצה ממכם על מכונת גילוח טובה ??

Featured Replies

פורסם

מכונה לא בהכרח לוקחת פחות זמן

אבל בטוח שזה הרבה פחות טררם להתגלח-בלי להתחיל למרוח קצף, אחרי זה להוריד אותו וכו'.

מכונה כל מה שצריך זה שהפנים יהיו יבשות.

אני אישית משתמש ב Philishave 6870. מכונה נחמדה, איתי כבר איזה 4 שנים בערך.....

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שזה מגרה את האור כנראה שהוא לא מתגלח טוב, יש קצף/ג'ל מיוחד לבעלי עור רגיש.

מה שצריך קודם זה לשטוף את הפנים במיים חמים, למרוח את הקצף לא כמות רבה מדי ולהחליק אותו על האור.

אם כל העסק יבש מדי אז באמת הגילוח יגרה את העור.

פורסם

לא לשכח לסים אפטרשייב לאחר הגילוח.. מה גם שלסים כמה שעות אחרי לא יזיקו.

העור לאט לאט מתחספס עם הזמן..

פורסם

למי שזה מגרה את האור כנראה שהוא לא מתגלח טוב, יש קצף/ג'ל מיוחד לבעלי עור רגיש.

מה שצריך קודם זה לשטוף את הפנים במיים חמים, למרוח את הקצף לא כמות רבה מדי ולהחליק אותו על האור.

אם כל העסק יבש מדי אז באמת הגילוח יגרה את העור.

אני עושה את כל מה שאמרת, אני משתמש בקצף ממש טוב שאבא שלי מביא מחו"ל כל כמה זמן(150 שקל לקופסא!!) אני מרטיב את העור והכל אבל עדיין גם בגילוח העדין ביותר הסכין לא חותכת את העור אבל היא מגרה אותו מאוד

פורסם
  • מחבר

קיצור חברה קניתי בסוף את

Philips HQ7815

ודרך אגב לבחור שהעור שלו מגורה איפלו אם סכין גילוחה הצעה שלי תתגלח אם גאל

ולפני היגלוח תתקלח אם מיים חמיםם ו שתשתוף את הפנים שלך אם ממי חמים כי מרכך את העור

פורסם

מישהו אולי מכיר את הדגם HQ-6849 של PHILIPS ? אולי יש למישהו נסיון אישי איתו ?

אני מחפש בנרות איזשהי ביקורת, דעה משהו ולא מוצא ! חיפשתי גם באתרים בחו"ל וגם בארץ...

הנה דף עם פירוט עליו:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2347&CatCode=44

פורסם

יש לי נסיון עם נטאקטיב קנינו מהם רדיו דיסק לאוטו הגיע מהר וללא בעיות רק שלא קיבלתי שעון מעורר במתנה למרות שהייתי אמור לקבל.

אני אישית משתמש בMach 3 Turbo אף פעם לא השתמשתי במכונה כי פשוט אין צורך אחלה סקין לדעתי הוצאה של 900 שקל כמעט על מכונת גילוח היא ממש בזבוז כסף אתה כולה מתגלח איתה גג פעם ביומיים אלה אם אתה חתיכת שעיר רצח בקיצור עדיף לקנות עם הכסף הזה מכסה מתחמם לאסלה שהוא באמת מצרך חשוב לחורף ושמיש יותר מאשר מכונת גילוח יקרה מאוד שבכול מקרה לא תרגיש הבדל בינה לבין סקין טובה או מכונה "זולה" שעולה 400 שקל.

פורסם

יש לי נסיון עם נטאקטיב קנינו מהם רדיו דיסק לאוטו הגיע מהר וללא בעיות רק שלא קיבלתי שעון מעורר במתנה למרות שהייתי אמור לקבל.

אפשר להתגלח איתו?

לא נראה לי אז מה הקשר.......

אם חברה אמינה במוצר אחד לא אומר שהיא אמינה במוצר אחר.........

למשל IBM טובים בלאפטופים (זה לא בהכרח נכון אני סתם זורק) אבל האם היית קונה נגן או כרטיס מסך/קול שלהם?

לא נראה לי......

פורסם

חח לא בכיתי על השעון הזה מה נראה לך רק אמרתי שהם בסדר סך הכול אבל אם אתה מצפה לשעון הזה על תבנה עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים