פורסם 2004 ביוני 2721 שנים כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות)אני מקבל את ההודעה הבאהdata error : cyclic Redundancy checkבדיקת CRCהבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הקובץ עצמו נפתח?זה נראה כמו BAD SECTOR, תריץ SCANDISK על הדיסק החשוד.הסיבה שאפשרי להעביר אותו באותה מחיצה היא שבעצם הדיסק לא ניגש לקובץ עצמו אלא ל FAT (מעין תוכןעניינים של הדיסק) ומשנה את המיקום של הקובץ "וירטולית" (ולכן זה לוקח כ"כ מעט זמן)האם אפשרי להעתיק את הקובץ (לא להעביר אותו) באותה מחיצה?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר רק הקובץ הזה לא עובר להארד דיסק השני , קבצים אחרים כןהקובץ עצמו כן עובר בתוך אותו ההארד דיסק.הרצתי chkdskיש לי 16 ק"ב של bad sectorsלמרות שמה בעצם הקשר ? ה FAT ממקם דווקא את הקובץ הזה ב bad sector?זה כבר לא לפורום הזה , אבל יש סיבה להיות מודאג לא?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תעשה COPY ו-PASTE לקובץ (לא CUT ו-PASTE) ותגיד אם זה מצליח.כלומר תנסה להעתיק את הקובץ כלומר לשכפל עותק נוסף שלו, לא להעביר אותו ממקום למקום.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר תעשה COPY ו-PASTE לקובץ (לא CUT ו-PASTE) ותגיד אם זה מצליח.כלומר תנסה להעתיק את הקובץ כלומר לשכפל עותק נוסף שלו, לא להעביר אותו ממקום למקום.גם לא...
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים קח , זה יעשה את העבודה.יש לך סקטור פגום בדיסק , תנסה את התוכנה הזאת - http://homepages.ihug.com.au/~roadkil/unstopcp.htm
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אכן, ככה זה נראה...כל תוכנה שעושה בדיקה פיזית של הדיסק תתאים (אפילו SCANDISK המובנה ה WINDOWS)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.