עבור לתוכן

מתלבט בין כרטיס מסך GEFORCE 6800 ULTRA לבין ATI X800XT עצות!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לי שקיבלתי החלטה תאמרו לי אם היא נכונה אני מעדיף לקנות את הכרטיס geforce 6800 ultra כי יש לו טרנזיסטור חזק ו- יש לו PS3 של- ATI יש ps2 מה אתם אומרים על זה דעות ועצות ושאלה נוספת האם כדי לי לקנות מעבד התבססות על ליבת ה-Prescott

2.8 GHz ht 1 MB כי שמעתי שהם מתחממים אבל שמעתי שיצאה גרסה חדשה של אינטל עם יותר פינים אבל אני לא יודע אם היא כבר בשוק או שזה יקר יותר מה- Prescott הרגיל תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בעיה שמתחילה להרגיז אותי.

אחרי השקת ה FX של NVIDIA פתאום ATI התפרצה לשוק עם ה RADEON החדשים שלה...

הראדיון הציע ביצועים טובים יותר, ול NV יצא שם של חברת בלאי...

תראו עוד מהדור הישן של הכרטיסים NVIDIA היא חברה מצויינת ותמיד תהיה. אתם שחכתם את ה ATI RAGE שהיה הזבל שבזל באותה תקופה..

אנשים חושבים שעכשיו ATI ותמיד ATI, אבל NVIDIA לא ישבו בחיבוק ידיים ויכחו לצעד הבא של ATI.

הכרטיס החדש של NV מציג ביצועים לא פחות טובים ואף יותר טובים מה X800 של ATI. פילטרים מצויינים ופיצ'רים שהיו טובים בעתיד לכל המשחקים שNVIDIA מספנסרת ותאמינו לי זה הרבה (כל מנוע האנריל למניהם...) ככה שכל מי שחושב של ATI תפסו תחת וחזקה על שוק כרטיסי המסך טועה... ואנשים צריכים להבין את זה

פורסם

עם כבר לוקחים nvidia זה קחו את ה GT ו לא ה ultra.

בעיקרון ה gt קצת יותר טוב מה x800 pro

זה מה שראיתי ב review אחד... הוא לא טוב..אבל באותו review ה GT עבר את ה x800pro בהרבה משחקים.

http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-2.html

הנה.

פורסם

Humanfly יש לך אוותר מעצבן בטירוף

קשה לקרוא ככה את התגובות שלך זה מסיח את הדעת בזוית העין...

פורסם

Humanfly יש לך אוותר מעצבן בטירוף

קשה לקרוא ככה את התגובות שלך זה מסיח את הדעת בזוית העין...

מצטרף

תחליף את האוותר

פורסם
  • מחבר

תודה לכל אלה שנתנו לי עצות דעות אכתוב לכם בקרוב איזה כרטיס קניתי ואיך אם הכרטיס החדש תודה ואודה לכם אם תמשיכו לשלוח תגובות

פורסם

מה יותר טוב ה - 6800UE (אקסטרים) או ה - X800XT PE ??

פורסם
  • מחבר

אני חושב אחי שהאקסטרים לוקח פה ומעיף את ATI לעזה

פורסם

אני חושב אחי שהאקסטרים לוקח פה ומעיף את ATI לעזה

אני חושב שכדאי שלפני שתחליט משהו תסתמך על עובדות כלשהן.

לפי הבנצמרקים שהבאתי בתחילת העמוד השני של הת'ראד ה- X800XT לא משנה אם זה PE או לא יקח כאשר הפילטרים מופעלים בהפרש די גדול, מכיוון ש- ATI פיתחה טכנולוגיה חדשיה שמאיצה את ה- Anistropic Filtering שאין אותה ל- NVidia. (הנה כתבה על הטכנולוגיה הנ"ל - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html)

אז לפני שתקבע כדאי שתסתמך על עובדות.

פורסם

לפי מה שאני יודע ה - 6800UE לוקח בהרבה את ה - X800XT PE בלי פילטרים .

אבל עם פילטרים ה - X800XT PE עובר את ה - 6800UE ולא בקצת .

http://www.tomshardware.com/hardnews/20040504_090001.html

פורסם

אז בקיצור מה יותר טוב ה - 6800UE  או ה - X800XT ?? (מבחינת הכול ,פילטרים, איכות תמונה , ביצועים , שיידרים ...)

זה ממש דחוף לי אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ממש בקרוב , ואני רוצה לדעת מה הכי טוב מבניהם ואז מה לקנות .

פורסם

אני הייתי הולך על הATI

רק שתידע שהNVIDIA פשוט זוללת חשמל! מישהו אמר לי שצריך ספק של 400W וזה צורך 2 כבלים של ATX !

בכל מקרה לNVIDIA יש PIXER SHADER 3 אבל זה לא כזה ביג דיל

לך על הATI

פורסם

האולטרה זולל חשמל וצורך ספק חזק מאוד!! וצריך לחבר אותו לשני חיבורי מולקס... אבל גירסת ה-GT 6800 לא צריכה שני חיבורי מולקס אלה רק אחד!!

חוץ מזה ה-GT זול במאה ש"ח!! וההבדלים בינו לבין האולטרה הם רק 50מה"צ לליבה!! ואוברקלוק קטן יכול לסדר את זה בלי בעיה ;)

אז תיקנה GF 6800 GT שהוא בא גם אם זיכרון GDDR3 בנפח 256מגה כמו האולטרה!!! ;)

פורסם

אחי , עזוב אותך מזה שה - NVIDIA זולל מלא חשמל .

אני יודע שב NVIDIA יש את ה - PS3.0 וזה כבר יתרון .

אבל מבחינת איכות תמונה , פילטרים , וביצועים... מי יותר טוב ה - 6800UE או ה - X800XT .

זה נורא חשוב לי אני קונה את אחד מהם ממש בקרוב . (המחיר צריכת החשמל וכו' לא חשובים לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב . אם אפשר גם כמה בנצמרקים )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים