פורסם 2004 ביוני 2721 שנים יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL....איך אפשר לבדוק??
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר הוא רושם לי SINGLE!!!איזה בעסה!!!למה זה??יש לי שתי סטיקים זהים (כמו שאמרתי...)ולוח אם: ASUS P4P800 DELUXE...לוח האם תומך ב DUAL?? אם כן יש דרך לעשות את זה DUAL???תודה...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים יש לך בלוח 4 סלוטים לזיכרוןשמסודרים בשני שורות כל שורה 2 סלוטים...תשים זיכרון 1 אל סלוט ראשון בשורה הראשונה וזיכרון שני אל סלוט ראשון בשורה השניה
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר וזהו???וזה יפתור את הבעיה??אני לא אצטרך להגדיר שוב את הזיכרון אחרי שאני אוציא אותו או משהו??פשוט להחליף לו מקום??
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים CPU-Z יגיד לךיש להוריד אותו במדור ההורדות באתר או בגוגליש דרך הרבה יותר פשוטה:שהמחשב עולה רשום לך "RUNS AT SINGLE CAHNNEL" / RUNS AT DUAL CAHNNEL".
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר כרגע החלפתי את המקום של הסטיק הורדתי CPU-Z והוא רושם לי....DUAL!!!! ;D ;D ;Dאתם אומרים שאני ארגיש שיפור???אם כן איפה?? במשחקים??נ.ב.יש לי שתי סטיקים של קינגסטון דגם PC3200....זה דגם טוב??
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אתה תרגיש שיפור ןאפ אני לא טועה השיפור יהיה בעיקר בקידוד סרטים וגם בכלל יהיה שיפור!בכל מקרה תריץ חיפוש בפורום אתה תמצא המון מידע כי הנושא כבר נטחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.