פורסם 2004 ביוני 2721 שנים שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמן שהמחשב עובד וראיתי שהוא לא כזה חם בכלל... את בעיית החשמל וידאתי בעזרת האל פסק שמראה על עומס של כ 200- 220 ואט לכל היותר בשיא המאמץ של המחשב. והספק הינו 475 ואט של HEC. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי נמאס לי לא לשחק בכל מה שיצא בשנה האחרונה בגלל הבעיה בכרטיס
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הכרטיס נידפק לך לא כתוצאה מהמרה לכרטיס אלה כתוצא מיזה שעשיתה המהרה ללוח ולמעבד ולא נעלתה את יחס ה PCI/AGP ל 66\33 ולכן בעקיפין מבלי לדעת המהרת את הבאס של הכרטיס מסך שלך עד כדי הריסתוERO
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר מן הסתם נעלתי את היחס הזה לפנ ישהאצתי את המערכת!!!!! והבעיה התחילה כחודש אחרי שהמערכת רצה על 3.4 אז זה לא הבעיה....ואם הייתי ממהיר את הכרטיס בלי לדעת אז הייתי שם לב בזה במהירויות כרטיס מסך שהיו עולות ובכך שהטמפ שלו הייתה עולה בהרבה!!!!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תבדוק טוב שהזכרונות שלך לא DDR-II כי שמעתי שהם עושים בעיות , תבדוק על הקופסא.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים...מה זאת אומרת האצה גרפית של הכרטיס? OC? למה אתה מתכוון?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים יש תוכנה שבודקת את המהירות של הליבה והזכרונותכמו Radeonator ו PowerStrip או Riva Tuner לפי הסימנים שלך משהו בכרטיס נמצא בהמהרה
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים יכול להיות שנעלתה את היחס בתאוריה אבל לא בפועל תיקרא באינטרנט שכבר היו גרסאות ביוס שבהם הנעילה לא עבדה כראוי.תצרוב את הביוס החדש ביותר ללוח האם.ERO
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר אוקיי תודה על ההצעות אני אנסה לצרוב מחדש את הביוס. למרות שלפי מספר תוכנות שאיתן בדקתי המהירות של הכרטיס לא הומהרה כלל.במידה וצריבת ביוס חדש ללוח ושידרוג שוב לדרייברים הכי חדשים לא יעזור אני כנראה אצטרך לשלוח את הכרטיס חזרה לאסוס.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים נסה גם לבדוק אותו בתנאים קרים יותר כמו DOWNCLOCK לכרטיס מסך או לשים מולו מאוורר גדול (מהתקופה של לפני המזגנים)
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים מחבר תודה על ההצעה. כבר ניסיתי לעשות DOWNCLOCK ולשים מאורר רגיל מול קופסא פתוחה וזה לא שינה דבר לצערי אני אנסה לצרוב את הביוס כפי שאמרתי אבל יש מצב שאצטרף באמת לשלוח אותו לאסוס שיחליפו לי אותו בחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.