עבור לתוכן

בעיות ב RADEON 9800PRO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו...

הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור

aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה...

ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים...

יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש)

הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמן שהמחשב עובד וראיתי שהוא לא כזה חם בכלל... :)

את בעיית החשמל וידאתי בעזרת האל פסק שמראה על עומס של כ 200- 220 ואט לכל היותר בשיא המאמץ של המחשב. והספק הינו 475 ואט של HEC.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי נמאס לי לא לשחק בכל מה שיצא בשנה האחרונה בגלל הבעיה בכרטיס :)

פורסם

הכרטיס נידפק לך לא כתוצאה מהמרה לכרטיס אלה כתוצא מיזה שעשיתה המהרה ללוח ולמעבד ולא נעלתה את יחס ה PCI/AGP ל 66\33 ולכן בעקיפין מבלי לדעת המהרת את הבאס של הכרטיס מסך שלך עד כדי הריסתו

ERO

פורסם
  • מחבר

מן הסתם נעלתי את היחס הזה לפנ ישהאצתי את המערכת!!!!! והבעיה התחילה כחודש אחרי שהמערכת רצה על 3.4 אז זה לא הבעיה....

ואם הייתי ממהיר את הכרטיס בלי לדעת אז הייתי שם לב בזה במהירויות כרטיס מסך שהיו עולות ובכך שהטמפ שלו הייתה עולה בהרבה!!!!

פורסם

תבדוק טוב שהזכרונות שלך לא DDR-II כי שמעתי שהם עושים בעיות , תבדוק על הקופסא.

פורסם

הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים...

מה זאת אומרת האצה גרפית של הכרטיס? OC? למה אתה מתכוון?

פורסם
  • מחבר

ההאצתה הגרפית שבוחרים דרך חלונות.

פורסם

יש תוכנה שבודקת את המהירות של הליבה והזכרונות

כמו Radeonator ו PowerStrip או Riva Tuner

לפי הסימנים שלך משהו בכרטיס נמצא בהמהרה

פורסם

יכול להיות שנעלתה את היחס בתאוריה אבל לא בפועל תיקרא באינטרנט שכבר היו גרסאות ביוס שבהם הנעילה לא עבדה כראוי.

תצרוב את הביוס החדש ביותר ללוח האם.

ERO

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההצעות אני אנסה לצרוב מחדש את הביוס. למרות שלפי מספר תוכנות שאיתן בדקתי המהירות של הכרטיס לא הומהרה כלל.

במידה וצריבת ביוס חדש ללוח ושידרוג שוב לדרייברים הכי חדשים לא יעזור אני כנראה אצטרך לשלוח את הכרטיס חזרה לאסוס.

פורסם

נסה גם לבדוק אותו בתנאים קרים יותר כמו DOWNCLOCK לכרטיס מסך או לשים מולו מאוורר גדול (מהתקופה של לפני המזגנים)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה. כבר ניסיתי לעשות DOWNCLOCK

ולשים מאורר רגיל מול קופסא פתוחה וזה לא שינה דבר לצערי :(

אני אנסה לצרוב את הביוס כפי שאמרתי אבל יש מצב שאצטרף באמת לשלוח אותו לאסוס שיחליפו לי אותו בחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים