עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש מסך LCD 19"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל :(

שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום?

עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך?

כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה

גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה...

אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068

אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות...

(חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על 1200 רזולוציה אבל שם באמת קשה למצוא משהו עם זמן תגובה נמוך אפילו במחיר מאוד גבוהה..)

מקס.

פורסם
(חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על 1200 רזולוציה אבל שם באמת קשה למצוא משהו עם זמן תגובה נמוך אפילו במחיר מאוד גבוהה..)

פשוט לא נכון, דוקא בגודל 20 אינץ יש פנלים של 16ms בעוד ב-19 יש רק (כמעט) 25ms

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72441.0

פורסם
  • מחבר

סליחה צודק.. התכוונתי שמסך 20 קשה למצוא במחיר טוב שיהיה עם זמנים טובים וזה היות ומסכי 20 גם ככה הרבה יותר יקרים ממסכי 19...

אז בכל זאת אשמח לדעת אילו מסכים של 19 אפשר להשיג עם זמני תגובה טובים. אפילו במחיר קצת גבוהה..

או לחלופין מסך 20 לא יקר עם זמנים טובים יחסית.

אני מקווה שאני יותר ברור עכשיו.

פורסם

שלום,

אני מצטרף לשאלה אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך LCD אז חשבתי אם כבר לקנות כדאי לקנות 19 אבל מכיוון שאני לא רק עובד עם המחשב (תיכנות, קריאה) אלה גם גיימר אני מעוניין במסך LCD עם זמני גישה נמוכים שיתאימו טוב למשחקים ולסרטים.

ראיתי ב TOMSHARDWARE כתבה לא מזמן וציינו שם שכרגע ישנו מסך של SAMSUNG 193P שהוא הבחירה הכי טובה למישהו שרוצה גם משחקים וגם עבודה וסרטים אבל אינ לא מותא את המסך הזה לא באתר של SAMSUNGע ולא למכירה בארץ.

עריכה: קראתי גם לא מזמן על השבב החדש ש LG ייצרו שנקרא F-ENGINE שאמור לפתור את כל העניין הזה של ה GHOSTING במשחקים ובסרטים, מה אתם אומרים בעניין כדאי לחכות ומתי זה בכלל צפוי?

תודה מראש.

פורסם

ה-SAMSUNG 193P הוא רק 20ms מה שלא מתאים לגיימר

היחיד שמצאתי שעושה 16ms זה ה-LG L193ST שבינתיים אין בארץ

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=L193SA&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING#

עריכה - מסתבר שגם ה-Sharp LL-191A-B עושה 16ms

http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=2055&p=2

עריכה על עריכה - גם ל-Philips 190S5CS יש 16ms (ויש אותו ב-ZAP ב-2 חנויות לא מכורות)

עריכה על עריכה על עריכה - גם ל-ACER AL1912 יש 16ms

אני חושב שאני הולך לקנות לי מסך 19 אינץ חדש :)

פורסם

מכל המסכים שרשמתה רק ה PHILIPS זמין בארץ אבל אני לא ממש מוצא אליו ביקורות אם יש לך אולי קישור לביקורות מקיפה על המסך אודה לך.

ה SHARP נראה ממש אחלה אבל אין לו DVI ואני לא מעוניין לקנות LCD ללא DVI וכך אפילו המליצו בביקורת עליו.

נ.ב מה לגבי השבב החדש של LG ה F-ENGINE ידוע לך משהו עליו כדאי לחכות למסכים עם הטכנולוגיה הנ"ל?

פורסם

גם ל-BenQ FP931 יש 16ms

אין לי מושג מה זה ה-F-ENGINE הזה אבל שוק ה-LCD נמצא כל הזמן בהתקדמות ככה שתמיד יהיה משהו טוב יותר ותחכה בלי סוף.

סיכום כללי (שיעודכן)

BenQ FP931

LG L193ST

Philips 190S5CS

Sharp LL-191A-B

ACER AL1912

פורסם

היחידי שהוא זמין מכל הטובים שברשימה הוא ה PHILIPS ולצערי גם לו אין כניסת DVI כך שהוא יוצא מהרשימה.

אז אני מבין שאין מה לעשות אלה רק לחכות עד שסוף סוף יביאו את המסכים החדשים לארץ, את האמת זה מאוד מוזר שלוקח להם כל כך הרבה זמן להביא מסכים לארץ.

פורסם

זה בסדר, המסכים האלה נדירים גם בחול. זה משהו שנכנס רק בזמן האחרון ויקח זמן עד שזה יתפשט בכל העולם כמו כל דבר חדש.

וברגע שהם יגיעו כבר יהיה בחול 14ms.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה על כל ההמלצות! :)

נראה לי גם אני אצטרף להמתין עד שיכנס משהו מאלה לשוק בארץ..

יש בינתיים מסכי 20 אינץ עם זמני תגובה טובים במחיר סביר אולי? (לא 9000)

פורסם

היחידי שראיתי זה ה IIYAMA 511S עולה בסביבות ה 6500 ש"ח אני שוקל לקנות אותו הבעיה היא שאני לא מוצא ביקורת עליו שתציין איך הוא במשחקים ובסרטים כו'

מה שנחמד הוא שהוא 16MS שזה ממש טוב.

אם יש למישהו ביקורת עליו או שהוא מכיר את המסדך אודה אם יגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.