עבור לתוכן

צרות צרורות עם המסנג'ר...

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

מע' הפעלה : XP PRO.

מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל...

חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל.

מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'.

יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם,

הנבדקים תכופות לצורך עידכונים- כמו גם בדיקה יומיומית של ה WINDOWS UPDATE

את גירסת המסנג'ר- 6.2, הסרתי. וכעת מנסה להתקין גירסה מוקדמת יותר- 6. אך בתהליך ההתקנה, מופיעה הודעה האומרת, כי ניתן להמשיך רק לאחר עידכון לגירסה האחרונה ביותר, וזה בדיוק מה שאני לא רוצה לעשות.

עצות?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

שכחתי גם להוסיף, שמתבצעת סריקה יומיומית עם ADAWARE, ועם SPYBOT.

פורסם

המסנג'ר החדש ידוע בספייוור ופרצות אבטחה.

תנסה תוכנות כגון spyboot search & destroy , ad-aware.

עריכה:עכשיו קראתי שביצעת סריקה וזה לא פעל , תנסה לחפש באפשרוית של ה-toolbar אפשרויות של uninstall וכד'.

פורסם

להבא אל תיתן ליוזר הזה יכולות אדמיניסטרטיביות

פורסם

היכולות הלא אדמנסטרטיביות בWIN XP PRO ממש גרועות....... זה או שאתה משתמש שיכול לעשות הכל או שאתה משתמש שיכול להפעיל דברים ולא יכול למחוק או להתקין.........

מה לעשות יש אחים (גדולים בעיקר) שלא מבינים בחיים שלהם במחשבים אבל עדיין צריכים את היכולת של למחוק דברים

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תודה רבה על התגובות, אבל, אתם יודעים, אני צריך... פתרון... :D

פורסם

היכולות הלא אדמנסטרטיביות בWIN XP PRO ממש גרועות....... זה או שאתה משתמש שיכול לעשות הכל או שאתה משתמש שיכול להפעיל דברים ולא יכול למחוק או להתקין.........

לא נכון

אם תחפור קצת במערכת ההפעלה תגלה שיש גם power user ועוד כל מיני יוזריי ביניים בעליי הרשאות מסויימות.

אני מבקש ממך וזאת לא פעם ראשונה לא להגיד דברים סתם

מותר לכל בן אדם לטעות אבל לפחות את המינימום של לחקור קצת בנושא את זה כן אפשר לעשות

בקשר לנושא של התראד

תלחץ לחיצה ימינית על המחשב שלי

manage

services and apps

services

חפש שם ותוריד ממנו את הסטארטאפ טייפ לDisabled

פורסם
  • מחבר

ברטון, תודה על התגובה.

אני עם מע' הפעלה בעברית, וקליק ימני על "המחשב שלי", לא נותן את האפשרות שציינת, נא התייחסותך שנית, תודה.

פורסם

אם לא מופיע לך "נהל" או "manage" כשאתה לוחץ לחיצה ימינית על המחשב שלי אז כניראה שאתה לא הסופר יוזר,root,admin.

אני מניח שאתה עובד בחברה כל שהיא אז כדאי שתבקש מהסיסאדמין או זה שיש לו הרשאות של מנהל מחשב לעשות את מה שכתבתי קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים