עבור לתוכן

בנות וספורט,פוזה או לא?

האם בנות באמת רואות את היורו? האם אכפת להן מהפיינל פור שהיה? מה אתם חושבים? 914 הצבעות

1. 1. האם בנות באמת רואות את היורו? האם אכפת להן מהפיינל פור שהיה? מה אתם חושבים?

• באמת אכפת לבנות מהמשחק
    • ממש לא אכפת להן מהמשחק
    • גם וגם,פוזה ומשחק.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול.

עכשיו אני אנמק את טעוניי:

הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר.

ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה.

הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש.

עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב?

ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין טרנד כזה להתלהב מספורט.

אז האופציות הן:[ראה למעלה]

פורסם

חוץ מאיזה 1% מהנשים שרואות את המשחקים לאפחת לא אכפת מזה באמת.................

או שהן הולכות עם הבעלים שלהן או סתם אוהבות שצלמים חרמנים מצלמים אותם או שהן בכלל לא יודעות על מה מדובר........

על השוודיות האלו שרואים אותם במשחקים לא מתעניינות בכלל סתם באות לעשות פוזה של אני אוהבת את המדינה שלי.............

אם היא רוצה להראות אהבה למדינה שתתגייס לצבא השוודי..........

(סתם לקחתי את שוודיה כדוגמא................)

פורסם

יש ויש ..

לא הרבה עושות את זה בשביל הפוזה כי בכל זאת יש להן שכל  ...

אבל רובן הולכות למשחקים בדרך כלל כי בעלן הולך או סתם כדי כאילו להראות שהיא באמת אוהבת את המדינה ...

ויש גם הרבה בנות שמשתלבות בספורט כדי להשתלב בחבר'ה שזאת גם אפשרות .........

זאת דעתי ..... !!!!!!!!

פורסם

הרבה פעמים זה עניין כזה של פטריוטיות, אני לא אוהד גדול מאוד של כדורסל או כדורגל - למרות שיוצא לי כמעט תמיד לראות את המשחקים של מכבי ת"א באירופה, וגם חברה שלי לא מפסידה אף משחק שלהם באירופה.. אנאערף, זה קטע כזה שפשוט מאחד ת'עם כי סוף סוף אנחנו מאוחדים במשהו (מכבי ת"א) נגד מישהו אחר בתור קבוצה, זה פשוט פטריוטיות. אני חושב שזה מתחלק שווה בשווה, אני מניח שרוב הבנות שרואות את זה בבית נהנות מהמשחק בצורה דומה לגברים - אחרת הם היו משתעממות רצח - ואלו שמגיעות לאיצטדיון זו כבר חוויה שונה לגמרי, חלקם פשוט יותר "שרופות", וגם אטרקציה נוספת שיש בללכת למשחק זה להכיר אנשים (וגברים) חדשים, אני מניח שזה גורם מכריע.

פורסם

אתמול בחצות ככה, קצת אחרי, עצרתי באיזה פאב-חנות יינות משובחת בת"א וראו שם משחק על מסך גדול. היו שם מלא בנות וכל פעם שקרה משהו, שמעתי צרחה כזאת כאילו התיישב להן עקרב מלכותי באמצע האף. לא, "היייייי!!!" כזה כמו אוהד נורמאלי, אלא צרחה מקפיאת עורקים ממש. אני אפילו לא אצביע לסקר הזה... אני אישית אבוא למשחק כדורגל רק בגלל החולגניזם אח"כ. אם יש משחק ממש חשוב אז אני אצפה אבל ככה, לא אכפת לי ממש.

פורסם

אז את 2

פורסם

יש ויש.

אמנם אני לא מכיר את הקהל של *כבי בכדורגל/סל/עף/טניס שולחן,

אבל בקהל של הפועל,שאני חלק ממנו, כבר שנים אין יותר מידי אוהדי הצלחות, ויש המון המון המון בנות.

כנסו לפורום של shedim.com/bb ותראו כמה בנות כותבות שם באופן פעיל על כל עולם הכדורגל..

בקהל של קבוצות גדולות, נאמר מ*כבי בכדורסל, יש רוב מוחלט של טרמפיסטים וביניהם גם בנות שמחפשות חתן, אבל אני חייב לציין שיש גם אוהדות אמיתיות.

פורסם

אבל בקהל של הפועל,שאני חלק ממנו,  כבר שנים אין יותר מידי אוהדי הצלחות, ויש המון המון המון בנות.

כי אין הצלחות.

::)

פורסם

8 בדם

:-X

פורסם

אני אוהבת ספורט אבל אני מעדיפה לעשות, לא לבהות במסך או להיות בקהל (אולי רק בשביל חוליגניזם). אבל בכל מצב אני מעדיפה ספורט מים מכל סוג (שחיה, צלילה, דיג, גלישה, קאנו, כדור-מים...), סנוקר, התעמלות על טבעות, רכיבה, כאלו. אני לא הכי מבינה אנשים שאומרים שהם אוהבים ספורט בדם אבל הם רק יושבים מול המסך, זוללים פיצוחים ובירה (כמו השכנים שלי ממול...).

פורסם

את מתכוונת שאת אוהבת לעשות ספורט, זה יותר ספציפי ... מי לומר שאוהבים ספורט .

פורסם

את צודקת, כי מי שהוא אומר שהוא אוהב ספורט, צרך לעשות ספורט ולא לשבת מול הטלווזיה, שזה בכלל לא ספורט!

פורסם

רגע, לפצח גרעינים זה לא ספורט? :o

להתיישב מול הטלוויזיה זה לא ספורט? :o

מי לא עושה ספורט ;)

פורסם

INSTALL

מה?

מה זה קשור אז פעם באה שמישהו שואל אותי אם אני אוהב ספורט,אז לענות אני לא אוהב ספורט אני אוהב לצפות בספורט?

חחח

ממתי זה נהיה דיון של האקדמיה ללשון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים