פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שלווום תקשיבו הכרטיס מסך:Shappirh Ati 9800 Pro 128MB 256bitמזוהה גם כ-XT כמו ה-:Msi Ati 9800 Pro 128Mb 256bitכמו שאחד אמר בראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70075.0שניהם פועלים על ליבת 360?!האם הסיכון באוברקלוק של שניהם אותו דבר..ואם כן מה יותר כדי לקנות של ספיר או של MSI?תודה מראש
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים ההבדל בנהם שלספייר צריך ליצרוב ביוס של XT ספייר בנוי לפי תכנון מקורי של ATI עים קבלי מתכת ויציאת TV מקורית של ATI בניגוד ל MSI שמישתמשת בקבלים פשוטים ויציאת TV של VIA הקרור של MSI קצת יותר טוב...לספייר יש בארץ על רוב שנתים אחריות.ERO
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר אז רגע אם יש לי אפשרות לקחת את זה או זה ולעשות לו אוברקלוק בלי סיכון ממשי באמת מה לקחת?Shppirh?MSI?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אירוקול, אני אשמח לדעת איך הגעת להחלטה הנחרצת הזאת, ש"בטח" שעדיף הספיר, כשלמעשה הכרטיסים זהים- רק שלMSI יש קירור הרבה יותר מרשים שמכסה גם את הזכרונות, וגם עם כל הבלאגן שהולך כיום עם ה9800P של ספיר, בעניין ה-256 או 128 ביט, לא הייתי מתקרב לספיר.ח-ו-ץ מזה, שקראתי פה נדמה לי תרד שמראה שה-MSI הוא בעצם 9800XT מוחלש, ככה שגם באפשרות האוברלוק הוא עדיף.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים ההבדל בנהם שלספייר צריך ליצרוב ביוס של XT ספייר בנוי לפי תכנון מקורי של ATI עים קבלי מתכת ויציאת TV מקורית של ATI בניגוד ל MSI שמישתמשת בקבלים פשוטים ויציאת TV של VIA הקרור של MSI קצת יותר טוב... לספייר יש בארץ על רוב שנתים אחריות. ERO אז ממה הקבלים שלהם? מפלסטיק? :
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים למה פתחת 2 תראדים זהים? מה היה רע בתראד השני שלךאתה כבר לא משתמש חדש, אתה צריך כבר להכיר את חוקי הפורם.אני מציע לך לקרוא אותם עכשיו למנוע בעיות בעתיד.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אחזור עוד פעם MSI סטו מהתיכנון המקורי של ATI ולא לטובה: שימוש בקבלים מצופי פלסטים שהם זולים יותר ועמידים פחות, שימוש בציפ של VIA במקום ATI המעולה ליציאת הטלויזיה, יש להם רק שנה אחריות.הספייר בדיוק לפי התכנון של המקורי של ה XT של ATI - ליבה 360 וזיכרונות 2.8 פרט לנחיצות בהשקעה בקרור וציבת ביוס.לספייר אחריות טובה יותר וארוכה יותר.ERO
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אחרי כל העלילות דם של ספייר, לא הייתי בכלל מתקרב לחברה הזו... לך תדע תקבל כרטיס עם 128 BIT ונדפקת..
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים למה פתחת 2 תראדים זהים? מה היה רע בתראד השני שלךאתה כבר לא משתמש חדש, אתה צריך כבר להכיר את חוקי הפורם.אני מציע לך לקרוא אותם עכשיו למנוע בעיות בעתיד.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.