פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מביןלא LGבערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס)טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טובעריכה------------------אחלה מסך רואים בו מצוייןאוכל בלי מלח את ה-LG F700Bיש רק בעיה אחת קטנה.יש בו שני קווים למעלה ולמטהיש אותם במסכים רבים שאני מכירגם ב-mag הקודם שליזה תקלה או שזה אמור להיות?אבל זה קצת מעצבן
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אממממ תאמת גם אני לא ממש אוהב את LG בכלליות (למרות שאני עומד לקנות צורב DVD שלהם... :-[ :-X)אבל בקשר למסך הייתי ממליץ לך ממש ממש בחום כל ה SAMSUNG 753DFX הוא ממש מצויין!!!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים ה-MAG הנ"ל לא מבוסס על שפופרת ה-TRINITRON המצויינת, אלא על שפופרת ה-PURE FLAT הגרועה ולכן מסך זה אינו מומלץ כלל. ה-753DFX יהיה מומלץ הרבה יותר. רק גרסאות ה-FD של מסכי ה-MAG משתמשים בשפופרות טובות (TRINITRON/DIAMONDTRON).
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים Benor , תיזהר במילים שאתה אומר , אתה עוד עלול להטעות כאן אנשים , אתה התבלבלת בין 786D לבין 786PF , את הFD לא מוכרים יותר ולא מייצרים יותר , ה786PF בא עם שפורפרת ממש ממש גרועה , היא אפילו לא שטוחה , המסך פיזית שטוח(הזכוכית) אבל השפורפרת לא שטוחה.בקיצור , המסך הכי טוב לתקציב הזה הוא הSAMSUNG 753DFX.אין עליו , זה מסך מדהים , חד ובעל איכות תמונה חסרת פשרות.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר אני לא מביןאת ה-FD2 טוב? האם אי אפשר לקנות אותו? (zap)ואמרתי שאני מוכן להוסיף 100-200 יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.