עבור לתוכן

עזרה במפרטי למחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות)

ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים

בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני...

רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו)

ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה.

מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים

ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי.

תודה על מענה.

על התקציב לא חשוב לי!

עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G?

שוב המון תודות על מענה!

אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים!

למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים לשדרג וגם זה יהיה טוב לעוד כמה שנים וגם מחשב נייד הוא גם כמחשב ביתי (אני גר בשכירות וגם סוחב איתי מחשב נייד למכללה לשם קלדנות) למי שואל אותי למה לא מחשב שולחני הנה כבר תשובה שספקתי :)

פורסם

אני מציע את הHP nx9010 איכותי ביותר מחזיק ל4-5 שעות ככה..................................

בקשר לרשתות האלחוטיות ששאלת.... אז אני לא בטוח אבל נראה לי ש802.11B זה יעני 802.11 בייט לשניה (מהירות אינטרנט, זה בטוח נכון) בקשר ל802.11G מה שלא שמעתי בחיים שלי עליו........ ההגיון אומר שזה802.11 גיגה לשניה אבל זה לא יתכן................................................

פורסם
ההגיון אומר שזה802.11 גיגה לשניה אבל זה לא יתכן...

איך ההיגיון אומר משהו שהוא לא יתכן?! ::)

802.11 זו הגדרת תקשרות מסויימת של ה-Institute of Electrical and Electronics Engineers או בקצרה IEEE.. כמו ש-Firewire זה IEEE1394.

B - זה Operating at 2.4 GHz and providing 11 Mbps

G - זה Extension of the 802.11b standard, offering network speeds at up 26 and 54Mbps. It still uses the 2.4GHz

בקיצור - G יותר מהיר, ואם אני לא טועה תומך גם ברשתות איטיות יותר של B.

באשר למחשבים ששווה לבדוק בהתאם לצרכים שלך:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=621&catcode=95

LG LM50s

1.7GHz P-M , R9600M 64mb, 512mb DDR, Combo, 60GB HD, 15inch

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6

GATEWAY M675X

3.06GHz P4, Radeon9600m 64MB, 512MB DDR, 60GB HD, DVD-RW, 6in1 Card Reader, 17.1inch WXGA

ה-LG הוא סנטרינו בעוד ה-Gateway הוא פנטיום 4 רגיל עם מסך 17" ולכן יזלול בטריה כמו מטורף..

מה שכן לשניהם כרטיס R9600 שאמור להיות הטופ שתמצא בארץ למשחקים.. וגם לא קל למצוא כאלה.

ב-KSP.co.il תמצא את הגירסא שלהם יחסית הרבה יותר זול.. (ניתן להוציא מחשב עם מעבד P 1.7 Dothan ו-1Gb DDR, R9600M, DVD-RW, 60GB 7200RPM מתחת ל-10,000 ש"ח).

אבל הוא לא מוכר כמו כל שאר הברנדים..

אגב מה שאמרו לך בקשר ל-IBM, הם פשוט שומרים את מערכת ההפעלה על מחיצה נפרדת בכונן הקשיח לגיבוי, אתה עדיין יכול להתקין XP על המחשב (אם כי תזדקק לאחד פרוץ).

אני ממליץ לחפש ביקורות על הדגם שתמצא ב-www.cnet.com

לחפש user reviews ב-laptops.

פורסם
  • מחבר

המון תודות לכל מי שעזר לי! עזרתם לי המון

אז הרכבתי על מחשב נייד

ואשמח שתביעו דעתכם

ולאחר מכן אגיש את רכיבים האלו לחנויות ואבקש הצעת מחירים :)

אני מעוניין מותג DELL (נגשתי לחנות מסוימת וחנות אמרה לי שזה מותג נמוך האם זה נכון או הוא סתם אומר בגלל שהם לא מוכרים את DELL)

האם כן אז איזה מותג אחר שאתם ממליצים לי אני מעדיף מותגים טובים שלא ימוטטו!

הנה רכיבים

מעבד: Intel® Pentium® Centrino®

מהירות: 1.7 גה"צ -> 400 מה"צ

זכרון מטמון: 1024 ק"ב

גודל מסך: 15.4 אינץ' (אם יש יותר גדול אני מעדיף).

מאיץ גרפי: ATI Mobility Radeon 9600 128mb

כוננים: צורב + DVD

דיסק קשיח: 80 ג'יגהביט -> 5,400rpm

רשתות: ממשק גיגהביט אתרנט וממשק Wi-Fi לרשתות אלחוטיות בתקן 802.11g

ולגבי יציאות ונכנסות אינני מבין כלום ואודה לכם שתוסיפו על זה!

ואשמח לקבל גם שינויים ברכיבים

המון תודות

ממני

JAKI

פורסם

פשוט הרכבת משהו משלך בלי לבדוק אם זה קיים נכון?

אתה לא יכול לעשות כזה דבר.. לא לכל מחשב ניתן לשדרג ולהחליף חלקים, ובד"כ זה אומר עלות נכבדת.

לא מצאתי בכלל נייד של DELL בארץ עם R9600M ב-ZAP.. ככה שלא נראה לי שתמצא.

הכי חזק שמצאתי היה C600 עם R9000M, אבל זה כרטיס דיי חלש, ולמרות זאת המחשב היה בתג מחיר מופרז לחלוטין.

בכל מקרה DELL הם מותג מאוד נמכר ומאוד מוצלח בארה"ב.

אני אישית הייתי מציא לך ללכת על ה-LG ולהגדיל לו את הזיכרון ואולי להחליף את הכונן הקשיח (תלוי מה בדיוק מקבלים..)

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתר של CNET ולא מוצא על LG.

מה שמצאתי של DELL

Windows XP Professional; 2GHz Intel Pentium M; 512MB DDR SDRAM 266MHz; Nvidia GeForce FX Go5600 128MB; Hitachi 5K60 80GB 5,400rpm

או של חברת HP האם כן איזה דגם? כי יש שם מלאאאאאא ואני לא יודע איפה טוב

ואו של חברת LG כמו שהמלצת ובנוסך לזה אני מעוניין כרטיס מסך טוב עם זכרון של 128 או זה שטויות?(זה חיוני לבידור ולמשחקים) כשאני משתמש כמחשב ביתי.

ואודה לכם שיתנו מפרט סופי עם כל רכיבים

מה שחשוב לי

הוא שאני לא מתפשר על מסך גדול כלומר 15.4"!

זכרון מינימום 512

כרטיס מסך טוב

וגם תקשורת אל חוטי

וגם מחשב נייד יכול לעבוד הרבה זמן ללא חיבור חשמלי לשם קלדנות...

ובנוסף לכל הזה גם אחראיות ל3 שנים!

תודה רבה

בתגובה הבא כשאקבל (כלומר כשאקבל תשובה עם מפרט מלא וטוב) אז אקח את זה ומגיש הצעות מחיר ל2 -3 חנויות ואז אקנה!

הכל טוב ושבוע טוב

האמת אני לא מבין כלום בכרטיס מסך מה שמשך לעיני שרשמתי למעלה הוא בגלל נפח זכרון של כרטיס מסך הוא 128 :)

פורסם

עקרונית אני יודע שמחשבים השולחניים ה-9600 הוא יותר חזק מה-FX5600.. אבל בגירסאות הניידות שלהם אני לא בטוח מי יותר טוב.

128 מ"ב עדיין יהיה משמעותי במשחקים, אבל אני אף פעם לא ראיתי אחד כזה בארץ.. גם לא 5600 על נייד..

וצודק אין ב-cnet מחשבים של LG.. מוזר מאוד..

בכל מקרה, לא כל מה שתמצא שם זה משהו שתוכל למצוא גם בארץ, בד"כ הדגמים קצת שונים, ואת הטופ שבטופ היבואנים לא מביאים בד"כ כי אין לזה הרבה ביקוש בשוק הישראלי.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז מה רכיבים שכן נמכרים בארץ וברמה טובה מאוד.

האם אין כרטיס מסך 128 אז אסתפק ב64

אודה לך שיתן לי רכיבים ואדפיס את זה.

:)

פורסם

פה תמצא כמעט את כל מה שנמכר בארץ..

http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-PCLaptop&keyword=

אני אחזור ואומר שבנייד אתה בד"כ לא יכול לבחור רכיבים נפרדים (אם כי בד"כ ניתן לשדרג כוננים/זכרונות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים