פורסם 2004 ביוני 2621 שנים WIN XPמחקתי קובץ אחד שהיה בתקיה C:WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETCאני חושב שלקובץ קראו HOST ... לקבצים האלה אין סיומת ... נשארו לי "SERVICES" "PROTOCOL" NETWOKS" ו "LMHOSTS"ותקובץ שאני חושב שקוראים לו "HOST" מחקתי...אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ לפהאו להגיד לי איך לתקן ..אני אודה לו מאוד אני לא יכול לגלוש לרוב האתרים כמו גוגל ויאהו או להתחבר לאייסיקיו ולמסנג'ר ...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אני מאמין שכאן תמצא את התשובה שלך , הוא גם ניתן להורדה שם.http://www.accs-net.com/hosts/how_to_use_hosts.html
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר אממ :-[ גם לזה אנלא יכול להיכנס... The page cannot be displayedאתה יכול לשםי פה לינק של הקובץ ?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר סליחה אם אני חוצפן אבל מישהו יכול להעלות לי תקובץ על שרת אחר ? משום מה אנלא יכול להוריד תקובץ (אולי בגלל שגם אין לי גישה לאותו אתר-שרת)(אני יודע שקבצים שנמצאים על שרת וואלה אני אוכל להוריד אם מישהו יעלה לשם)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/t/a/n/e/l/d/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305031532235982/200406261547174790/hosts127001.zip
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר תודהה רבהאבל :'(אוף..לפעמים האייסיקיו עובד ורוב האתרים לא עובדיםםםםאנלא יודע מה לעשות..חוץ מהקובץ HOSTS שמחקתי בסריקה של הוירוסים לא עשיתי שום דברושהחזרתי תקובץ לא הכל עובד שוב כמו פעם
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים זה לא נשמע כמו בעיה שיכולה להגרם ממחיקת ה-HOSTS... הקובץ הזה משמש רק כמעין "DNS" פנימי של המחשב, ואפשר להגדיר ש-windows בכלל לא ישתמש בו. עכשיו נסה לבודד את הבעיה. האם אתה לא מצליח להכנס רק לאתרים מחו"ל? או גם וגם? האם יש לך פינג לאתרים אבל אתה לא מצליח להכנס אליהם עם האקספלורר?ותעשה טובה, תערוך את הכותרת. אתה יודע שאנחנו עוזרים בכל מקרה, בין אם זה דחוף או לא.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר הסתדר לי משום מה ..אנלא יודע אבל אחרי כמה דקות שמתי ת'הוסט מחדשודווקא עבד...אם אתה (MOOSHE) אומר שזה לא קשור להוסט אז למה זה כן קשור ?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים הסברתי קודם (ואתה יכול לעשות חיפוש בפורום אם אתה רוצה הסבר מקיף יותר) מה התפקיד של הקובץ HOSTS.אם רצית לבדוק מה הגורם, היית צריך לעשות את מה שכתבתי בהודעה הקודמת. אבל אם זה הסתדר, סבבה.ושוב, ערוך את הכותרת בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.