פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר תודה..... ורק בגלל שזה לא עולה לי כסף אז עוד פעם....... תודה!חחחחחחח סבבה. ;Dמחכה לעוד תגובות..
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים חמוד לאלה אבל אני חושב (בעצם בטוח) שאין על ה"THREE HEADED MONKEY" שלי...בכל מקרה אני מאמין שאחוז גדול ממשתמשי הפורום לא מכירים את המשחק הזה ככה שזה לא יגיד לכם הרבה...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים למה אתה מצפה מכולם להגיד תודה?הפורום הזה הוא לא בסגנון רוטר, או קקטוס.עריכה: תודה!
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים תודה..דבר אחד שמעצבן באווטרים זה שהפורום מציג אותם בהודעה למעלה:היי, MasterOr....סה"כ זמן במערכת: 2 ימים, 11 שעות ו-24 דקות.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר למה אתה מצפה מכולם להגיד תודה?הפורום הזה הוא לא בסגנון רוטר, או קקטוס.מי אמר שציפיתי?אני חושב שבן-אדם שמביא משהו ,הנוכחים אמורים להגיד לו תודה,נכון? יפה..ובבקשה אל תזכיר לי את הפורומים הללו,מערכת הפורומים שלהם כל כך *אהמ*מסריחות*אהמ*...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים כל הכבוד אחי, באמת צריך עוד אנשים כמוךאל תתיחס למיבשים שלא יודעים להעריך כוונות טובותולא צריך ללכלך ולהשמיץ פורומים אחריםMasterOr מה מעצבן בזה? לדעתי זה דיי מוסיף, סימליות לחשבון משתמש שלך
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר כל הכבוד אחי, באמת צריך עוד אנשים כמוךאל תתיחס למיבשים שלא יודעים להעריך כוונות טובותולא צריך ללכלך ולהשמיץ פורומים אחריםMARSTEOR מה מעצבן בזה? לדעתי זה דיי מוסיף, סימליות לחשבון משתמש שלךתודה על התמיכה,אני מקווה להשקיע פה כמה שאני יכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.