עבור לתוכן

האם באמת אפשר למצוא הכל על מישהו ברשת?

Featured Replies

פורסם

בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה:

-זה נכון?

-זה חוקי?

-איך?

סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות.

לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש עליו

קצת מידע בקלות אפשר למצוא

הרבה מידע זה בפחות קלות

חוקי? ברוב המקרים לא.. ובגלל זה גם אסור לתארד להמשך לכיוון הזה (פורום חוקי..)

פורסם

נושא מעניין, בהחלט.

בגוגל תמצא הרבה מידע אמין על אנשים מפורסמים/מפורסמים סוג ב'.

בקשר למידע על אנשים מהשורה, מה שאתה בעצם רוצה זה מאגר מידע שפתוח לקהל באינטרנט - לא סביר שמשהו כזה ישאר פתוח לאורך זמן באינטרנט, במיוחד אם זה ישראלי.

יש עוד דברים שאני נמנע מלכתוב.

לדעתי, הדרך הכי טובה לברר על בן אדם בארץ זה לדבר עם אנשים בפורומים שאתה חושב שיכירו אותו שם. זה הרבה יותר קל לעשות ממה שזה נשמע, אם הוא פעיל בפורום באיזהשהו תחום. דבר ראשון, תחפש Nick שאתה חושב שיתאים לו, נגיד, אם תשים את הNick שלי בגוגל תמצא עלי די הרבה דברים. אם הוא לא פעיל בפורום, תנסה באתרים כמו חבר'ה ומשפוח'ה או תנסה לגלות עליו דרך מכר. הרבה אפשר לגלות על אדם מNick שלו.

חשבתי על הדברים כאן לפני שכתבתי אותם ואני לא חושב שאפשר ככה לפגוע בפרטיות של אדם ואני גם לא חושב שעצם אמירת הדברים נוגדת חוקי הפורום/אזרחיים/פליליים.

פורסם

חחחחחחחחח זה מזכיר לי את הסרטים האמרקאים המעאפנים האלה (גם האמרקאים מעאפנים ד"א..)

זה בולשיט, אתה לא יכול למצוא כ"כ הרבה דברים על אפאחד, אולי למצוא את המספר ת"ז או איפה מישהו גר

ומספר טלפון אם יש לך מזל (דרך <צונזר>, וכאלה), אבל זה המקס' אין מאגרי מידע "ששמורים מידע על האנשים" OOOHH !

זה לא חוקי וזה אנטי-דמוקרטי, ובגלל זה האמרקאים המטומטמים האלא אוהבים את זה..

זה בולשיט ואני שונא כאלה סרטים BAH ! שאין שם בכלל אמיתות..

יש סרטים שמתיימרים להיות "אמיתיים" לדוגמא: בסרט :"אויב המדינה" עם וויל סמית' יש את הלוויןהזה שמסתובב מסביב

לכדוה"א, איזה בולשיט ! טוב זה אמור להיות סרט פעולה, אבל לפחות קצת הגיון...

או הסרטים האלא: "..OK אני יכול למצוא מידע על כולם באינטרנט.. רק תביא לי את השם" בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איזה אמרקאים מטומטמים

עריכת המודר: אין לפרסם שמות תוכנות לא חוקיות.

פורסם

בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..

לתוכנה קוראים <צונזר>.. אינני יודע הכין להשיג אותה.  :-\

עריכת המודר: אין לפרסם שמות תוכנות לא חוקיות.

פורסם

בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..

זה מה שלא רציתי להזכיר, טוב נו...

פורסם

שטויות ב<צונזר> יש רק מספר תעודת זהות, שמות הורים, טלפון ומקום מגורים מעודכן ל1996...

פורסם

שטויות ב<צונזר> יש רק מספר תעודת זהות, שמות הורים, טלפון ומקום מגורים מעודכן ל1996...

אוקיי,כמו שכבר אמרתי ,אין לי אותה ולכן אני לא כל כך מתמצא בה.

תודה על המידע.  ;D

פורסם

איזה שטויות...

אץה יכול רק לקבל מהתוכנה שם פרטי, שם משפחה, שם נוסף (אמצעי), ת"ז, תאריך לידה, שם אב, שם אם, מספר טלפון, מספר פלאפון, כתובת (מדוייקת- עיר ומספר בית), תאריך לידה ומיקוד.

אתה לא יכול להשיג מהתוכנה דברים כמו "מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד.." (שזה בעצם כל מה שרשמת).

ולדעתי כן אפשר להשיג הכל על בן אדם ברשת, בוא נגיד ככה אנחנו לא יודעים הכל.

פורסם

ולדעתי כן אפשר להשיג הכל על בן אדם ברשת, בוא נגיד ככה אנחנו לא יודעים הכל.

דבריו של קונספירטור אמיתי. כשחושבים על זה, זה בעצם כמו דת. גם כאן מאמינים במשהו גדול, חזק מאיתנו, שאנחנו לא יכולים לשלוט עליו; תופעות שאי אפשר להסביר...

פורסם

^ יאפ

ו<צונזר>זאת התכנה שיש במשרד הפנים, כשהלכתי לקבל ת"ז אז ראיתי את הפקידה מקלידה את הפרטים שלי

או מעתיקה משם, מ<צונזר>.

ועוד פעם.. אי אפשר למצוא כלום ברשת על אנשים (למעט דברים כלליים מאוד כמו <צונזר>..) כדי שזה יהיה ברשת

צריך שקודם כל מישהו ישים את זה, עכשיו - מי האידיוט שיעשה את זה ?? למשטרה ולצבא כל הרשתות עם

המדע המסווג הן נמצאות ברשתות פנימיות, כמו בפנטגון וכמו בצבא ובגלל זה אי-אפשר גם לפרוץ אליהן ולקחת שום מידע, לא לפנטגון

ולא למשטרה, וגם לא לצבא !!. תצאו כבר מהסרט שלכם ..

פורסם

בטח שאפשר, זה שאנחנו לא יודעים איך זה משהו אחר

אבל אם האנלייזר לא היה בן 17-18 ומפוחד הוא היה יכול להגיע למקום עם כל המידע הזה

פורסם

^ יאפ

ו<צונזר>זאת התכנה שיש במשרד הפנים, כשהלכתי לקבל ת"ז אז ראיתי את הפקידה מקלידה את הפרטים שלי

או מעתיקה משם, מ<צונזר>.

ועוד פעם.. אי אפשר למצוא כלום ברשת על אנשים (למעט דברים כלליים מאוד כמו <צונזר>..) כדי שזה יהיה ברשת

צריך שקודם כל מישהו ישים את זה, עכשיו - מי האידיוט שיעשה את זה ?? למשטרה ולצבא כל הרשתות עם

המדע המסווג הן נמצאות ברשתות פנימיות, כמו בפנטגון וכמו בצבא ובגלל זה אי-אפשר גם לפרוץ אליהן ולקחת שום מידע, לא לפנטגון

ולא למשטרה, וגם לא לצבא !!. תצאו כבר מהסרט שלכם ..

יש משפט אני נוהג להגיד הרבה:

האם ראית פעם בעיניך מזודה מלאה במיליון דולר?

אני מניח שלא... אבל זה לא אומר שאין דבר כזה!

פורסם

חחחחח באמת חרשת על המשפט הזה ;D

חוצמזה אנלייזר היה כולה ישראלי פשוט בן 17-18 והוא חדר לפנטגון

בוא נגיד שאם הוא היה עובד שם וזה היה חוקי בשבילו לפרוץ, הוא לא היה פוחד ולא היו לו ספקות הוא היה זורם עד הסוף ומצליח לחדור למאגרי המידע

מה שמנע ממנו זה הספקות והפחדים אז הוא היה בפנים לכמה דקות ספורות לפי מה שהוא אומר

בכל מקרה אין דבר כזה אי אפשר, יש דבר כזה לא יודעים איך.....

פורסם

תקשיבו לא כל אחד יכול להיות אנלייזר

להיות האקר זה כישרון בדיוק כמו לשחק כדורגל

יש לי חבר שהוא יכול להיות האקר

הוא יודע מלא שפות

זה פשוט בא לו בקלות הוא עושה תוכנה בראש

הוא פשוט רואה תקוד רץ לו מול הפנים

ובהקשר לשאלה הראשית

אפשר להשיג המון מידע על כל איש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים