פורסם 2004 ביוני 2521 שנים בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה:-זה נכון?-זה חוקי?-איך?סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות.לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים תלוי מה אתה מחפש עליוקצת מידע בקלות אפשר למצואהרבה מידע זה בפחות קלותחוקי? ברוב המקרים לא.. ובגלל זה גם אסור לתארד להמשך לכיוון הזה (פורום חוקי..)
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים נושא מעניין, בהחלט.בגוגל תמצא הרבה מידע אמין על אנשים מפורסמים/מפורסמים סוג ב'. בקשר למידע על אנשים מהשורה, מה שאתה בעצם רוצה זה מאגר מידע שפתוח לקהל באינטרנט - לא סביר שמשהו כזה ישאר פתוח לאורך זמן באינטרנט, במיוחד אם זה ישראלי.יש עוד דברים שאני נמנע מלכתוב.לדעתי, הדרך הכי טובה לברר על בן אדם בארץ זה לדבר עם אנשים בפורומים שאתה חושב שיכירו אותו שם. זה הרבה יותר קל לעשות ממה שזה נשמע, אם הוא פעיל בפורום באיזהשהו תחום. דבר ראשון, תחפש Nick שאתה חושב שיתאים לו, נגיד, אם תשים את הNick שלי בגוגל תמצא עלי די הרבה דברים. אם הוא לא פעיל בפורום, תנסה באתרים כמו חבר'ה ומשפוח'ה או תנסה לגלות עליו דרך מכר. הרבה אפשר לגלות על אדם מNick שלו.חשבתי על הדברים כאן לפני שכתבתי אותם ואני לא חושב שאפשר ככה לפגוע בפרטיות של אדם ואני גם לא חושב שעצם אמירת הדברים נוגדת חוקי הפורום/אזרחיים/פליליים.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים חחחחחחחחח זה מזכיר לי את הסרטים האמרקאים המעאפנים האלה (גם האמרקאים מעאפנים ד"א..)זה בולשיט, אתה לא יכול למצוא כ"כ הרבה דברים על אפאחד, אולי למצוא את המספר ת"ז או איפה מישהו גרומספר טלפון אם יש לך מזל (דרך <צונזר>, וכאלה), אבל זה המקס' אין מאגרי מידע "ששמורים מידע על האנשים" OOOHH !זה לא חוקי וזה אנטי-דמוקרטי, ובגלל זה האמרקאים המטומטמים האלא אוהבים את זה.. זה בולשיט ואני שונא כאלה סרטים BAH ! שאין שם בכלל אמיתות..יש סרטים שמתיימרים להיות "אמיתיים" לדוגמא: בסרט :"אויב המדינה" עם וויל סמית' יש את הלוויןהזה שמסתובב מסביבלכדוה"א, איזה בולשיט ! טוב זה אמור להיות סרט פעולה, אבל לפחות קצת הגיון...או הסרטים האלא: "..OK אני יכול למצוא מידע על כולם באינטרנט.. רק תביא לי את השם" בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאיזה אמרקאים מטומטמיםעריכת המודר: אין לפרסם שמות תוכנות לא חוקיות.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..לתוכנה קוראים <צונזר>.. אינני יודע הכין להשיג אותה. :-\עריכת המודר: אין לפרסם שמות תוכנות לא חוקיות.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..לתוכנה קוראים <צונזר>.. אינני יודע הכין להשיג אותה. :-\זה מה שלא רציתי להזכיר, טוב נו...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..לתוכנה קוראים <צונזר>.. אינני יודע הכין להשיג אותה. :-\שטויות ב<צונזר> יש רק מספר תעודת זהות, שמות הורים, טלפון ומקום מגורים מעודכן ל1996...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שטויות ב<צונזר> יש רק מספר תעודת זהות, שמות הורים, טלפון ומקום מגורים מעודכן ל1996... אוקיי,כמו שכבר אמרתי ,אין לי אותה ולכן אני לא כל כך מתמצא בה.תודה על המידע. ;D
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בוא נגיד ככה,שאפשר להשיג תוכנה שבה רשום הכל עליו,מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד..לתוכנה קוראים <צונזר>.. אינני יודע הכין להשיג אותה. :-\איזה שטויות...אץה יכול רק לקבל מהתוכנה שם פרטי, שם משפחה, שם נוסף (אמצעי), ת"ז, תאריך לידה, שם אב, שם אם, מספר טלפון, מספר פלאפון, כתובת (מדוייקת- עיר ומספר בית), תאריך לידה ומיקוד.אתה לא יכול להשיג מהתוכנה דברים כמו "מס הכנסה ,ביטוח לאומי,טלפון,ילדים,שכנים,תיקים במשטרה ועוד ועוד.." (שזה בעצם כל מה שרשמת).ולדעתי כן אפשר להשיג הכל על בן אדם ברשת, בוא נגיד ככה אנחנו לא יודעים הכל.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים ולדעתי כן אפשר להשיג הכל על בן אדם ברשת, בוא נגיד ככה אנחנו לא יודעים הכל.דבריו של קונספירטור אמיתי. כשחושבים על זה, זה בעצם כמו דת. גם כאן מאמינים במשהו גדול, חזק מאיתנו, שאנחנו לא יכולים לשלוט עליו; תופעות שאי אפשר להסביר...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים ^ יאפו<צונזר>זאת התכנה שיש במשרד הפנים, כשהלכתי לקבל ת"ז אז ראיתי את הפקידה מקלידה את הפרטים שליאו מעתיקה משם, מ<צונזר>.ועוד פעם.. אי אפשר למצוא כלום ברשת על אנשים (למעט דברים כלליים מאוד כמו <צונזר>..) כדי שזה יהיה ברשתצריך שקודם כל מישהו ישים את זה, עכשיו - מי האידיוט שיעשה את זה ?? למשטרה ולצבא כל הרשתות עםהמדע המסווג הן נמצאות ברשתות פנימיות, כמו בפנטגון וכמו בצבא ובגלל זה אי-אפשר גם לפרוץ אליהן ולקחת שום מידע, לא לפנטגוןולא למשטרה, וגם לא לצבא !!. תצאו כבר מהסרט שלכם ..
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בטח שאפשר, זה שאנחנו לא יודעים איך זה משהו אחראבל אם האנלייזר לא היה בן 17-18 ומפוחד הוא היה יכול להגיע למקום עם כל המידע הזה
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים ^ יאפו<צונזר>זאת התכנה שיש במשרד הפנים, כשהלכתי לקבל ת"ז אז ראיתי את הפקידה מקלידה את הפרטים שליאו מעתיקה משם, מ<צונזר>.ועוד פעם.. אי אפשר למצוא כלום ברשת על אנשים (למעט דברים כלליים מאוד כמו <צונזר>..) כדי שזה יהיה ברשתצריך שקודם כל מישהו ישים את זה, עכשיו - מי האידיוט שיעשה את זה ?? למשטרה ולצבא כל הרשתות עםהמדע המסווג הן נמצאות ברשתות פנימיות, כמו בפנטגון וכמו בצבא ובגלל זה אי-אפשר גם לפרוץ אליהן ולקחת שום מידע, לא לפנטגוןולא למשטרה, וגם לא לצבא !!. תצאו כבר מהסרט שלכם ..יש משפט אני נוהג להגיד הרבה:האם ראית פעם בעיניך מזודה מלאה במיליון דולר?אני מניח שלא... אבל זה לא אומר שאין דבר כזה!
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים חחחחח באמת חרשת על המשפט הזה ;Dחוצמזה אנלייזר היה כולה ישראלי פשוט בן 17-18 והוא חדר לפנטגוןבוא נגיד שאם הוא היה עובד שם וזה היה חוקי בשבילו לפרוץ, הוא לא היה פוחד ולא היו לו ספקות הוא היה זורם עד הסוף ומצליח לחדור למאגרי המידעמה שמנע ממנו זה הספקות והפחדים אז הוא היה בפנים לכמה דקות ספורות לפי מה שהוא אומרבכל מקרה אין דבר כזה אי אפשר, יש דבר כזה לא יודעים איך.....
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים תקשיבו לא כל אחד יכול להיות אנלייזר להיות האקר זה כישרון בדיוק כמו לשחק כדורגליש לי חבר שהוא יכול להיות האקרהוא יודע מלא שפותזה פשוט בא לו בקלות הוא עושה תוכנה בראשהוא פשוט רואה תקוד רץ לו מול הפניםובהקשר לשאלה הראשיתאפשר להשיג המון מידע על כל איש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.