עבור לתוכן

זקוק להמלצה למפרט מחשב ב-5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה קצב הריענון ישל ה-Samsung 959 NF ב-1024X768? (לא מצאתי פרטים עליו)

ובקשר למארז אם יש איזה לינק למארז "Case+Power Supply: Compucase+Hec 300W" אם יש איזה תמונה שלו, או לינק לאתר שאמור להיות בו, אז זה יעזור.

אם יש צורך בכרטיס קול איכותי? לא יודע מזה כרטיס קול איכותי...שאלתי אבל בכל אופן נראה לי שכל כרטיס קול מובנה יספיק.

צורב אני כנראה אקח באמת את ה-"Sony 52 x 32 x 52 " ותכניסו בבקשה CD-ROM קורא DVD שנראה לכם.

• תגובות 51
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבקשה:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 536.36 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 481.5 ] 1

Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 561.8 ] 1

Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 451.14 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 188.68 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Sony 52/32/52 Bulk CD-RW [ ¤ 204.1 ] 1

Monitors : 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor [ ¤ 1994.34 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 320.65 ] 1

Subtotal : ¤ 4738.56

מפרט זה נבנה בחנות אחרת ולכן המחירים מעט שונים. שים לב כי החלפתי את לוח האם בלוח עם כרטיס קול איכותי. מבחינת זכרונות ה-A-DATA יהיו עדיפים, פשוט בחנות זו אינם מוצעים.

ה-SAMSUNG מציג ב-1024X768 קצב רענון של 132HZ (זו לא טעות).

פורסם

למה במסך LCD הקצב ריענון לא ממש משנה?

בגלל שמסך LCD לא מרענן, למעשה, את התצוגה, הוא משנה רק את הפיקסלים שצריכים לשנות, אז לא יכול להווצר ריצוד. במסך LCD מה שכן יכול לקרות זה מריחה של התמונה, כשהיא זזה מאוד מהר - זה קורה רק במשחקים מהירים כמו UT ולפעמים בסרטים ותוכניות טלויזיה. בגלל שזה לא הייעוד של המחשב, אין חשש למריחה.

בעבודה באופיס או באינטרנט, נדיר שצריך לשנות את כל הפיקסלים על המסך.

פורסם

1) אם אתה עובד  במקביל על הרבה תוכנות קח P4 2.8 או 3.0 נורטווד עם HT ו 2X512 DDR 400. ה HT והזיכרון הדואלי יעשו את ההבדל. אל תקח פרסקוט. אל תקח AMD למולטיטסקינג.

2) אל תחליף כרטיס מסך. אפילו שהוא AGP X4. ההבדל לא כזה משמעותי ל FX5200. אם תחנק אז תחליף בהמשך למשהו יותר טוב. עדיף לשים את הכסף בעוד זכרון.

3) קח לוח עם ציפסט 875 ו RAID. בעתיד תוכל לקנות עוד הרד דיסק זהה ולעבוד ב RAID0. תשקיע בלוח.

4) מסך דק. חבל על הכסף. קח LG FLATRON או משהו דומה ותקבל ביצועים הרבה יותר טובים בחצי מחיר.

אני הייתי לוקח משהו בסגנון הבא:

מעבדי אינטל?  Price Units Total 

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1270 1 1270

לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total 

IC7-G MAX II,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 820 1 820

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 460 2 920

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 430 1 430

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total 

Teac/SONY 1.44 40 1 40

צורבים? CD Recorders Price Units Total 

Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 1 190

מארזים?  Price Units Total 

ATX FullTower P4 500W 3FAN 480 1 480

מקלדות?  Price Units Total 

MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120

רמקולים?  Price Units Total 

CREATIVE SBS 370 sub + 2sp 200 1 200

Total price + system assemly 4660 ¤

for payments 12 X 424 ¤

CASH PRICELIST - 17% V.A.T. IS INCLUDED

על זה תוסיף פלטרון או משהו דומה כ( 1000 שקל). אין LG ב KSP.

אם יש לך כסף, שים מארז וספק טובים יותר.

אם שמיעה טובה לא חשובה תוריד את הרמקולים וקנה זבל

אם יש NORTHWOOD HT 2.8 במקום 3 קנה. אין הבדל גדול בביצועים ואתה חוסך כ 200 שקל.

אם אתה רוצה לעשות קצת OC אז תקח זכרונות במהירות 500 ולא 400.

פורסם
  • מחבר

lol תודה!

Mentally הפתעת אותי עם המסך !! אני רוצה כזה!!!

המפרט שרשמת זה מה שאני אקח אני רק אוסיף מקלדת עכבר מצלמה כונן דיסקטים ...

זה כמעט סופי, תודה רבה לכולכם.

פורסם

lol תודה!

Mentally הפתעת אותי עם המסך !! אני רוצה כזה!!!

המפרט שרשמת זה מה שאני אקח אני רק אוסיף מקלדת עכבר מצלמה כונן דיסקטים ...

זה כמעט סופי, תודה רבה לכולכם.

אם עדיין חשוב לך מולטיטסקינג מהיר כמו שכתבת לך על אינטל. אם התקציב חונק רד ל 865 ו 2X256. תחסוך כ 1000 שקל.

פורסם
3) קח לוח עם ציפסט 875 ו RAID. בעתיד תוכל לקנות עוד הרד דיסק זהה ולעבוד ב RAID0. תשקיע בלוח.

סתם בזבוז כסף, יש גם לוחות 865PE שבאים עם RAID 0 ל SATA ואם אתה קונה ASUS או ABIT אז אתה מקבל גם PAT ואז באמת שאין שום סיבה לקנות 875P.

בכלל, זה שיש תקציב לא אומר שחייבים להשקיע את כולו במחשב, לא יקרה כלום אם ישאר אחכ כסף. אתה לא חייב מחשב סוף הדרך בשביל מה שאתה צריך. המלצה שלי, קח סלרון פרסקוט 325 (2.533) או AMD 2500+, שניהם עם ג'יגה זיכרון PC3200.

פורסם

איזה מולטיטסקינג קיים בעבודה משרדית ש-2500+ לא יכול להתמודד עמו?

שים לב כי המפרט של אינטל בתוספת מסך 17" יעלה כ-5,600 ש"ח. הרבה מעבר לתקציב וללא תמורה ממשית.

פורסם

סתם בזבוז כסף, יש גם לוחות 865PE שבאים עם RAID 0 ל SATA ואם אתה קונה ASUS או ABIT אז אתה מקבל גם PAT ואז באמת שאין שום סיבה לקנות 875P.

בכלל, זה שיש תקציב לא אומר שחייבים להשקיע את כולו במחשב, לא יקרה כלום אם ישאר אחכ כסף. אתה לא חייב מחשב סוף הדרך בשביל מה שאתה צריך. המלצה שלי, קח סלרון פרסקוט 325 (2.533) או AMD 2500+, שניהם עם ג'יגה זיכרון PC3200.

יכול להסכים לגבי הלוחות אבל אם הוא עושה הרבה מולטיטסקינג ורוצה מהר, אז עדיף משמעותית NORTHWOOD HT עם DUAL DDR.

פורסם

integral, אתה מוזמן לתת דוגמאות למולטיטסקינג אשר ATHLON XP 2500+ לא יעמוד בו במסגרת עבודה משרדית. אחרת, הפסק לזרוק מילים ארוכות לאוויר.

פורסם

איזה מולטיטסקינג קיים בעבודה משרדית ש-2500+ לא יכול להתמודד עמו?

שים לב כי המפרט של אינטל בתוספת מסך 17" יעלה כ-5,600 ש"ח. הרבה מעבר לתקציב וללא תמורה ממשית.

1) אני לא יודע איזה מולטיטסקינג הוא עושה כי הוא לא אמר. אם הוא אומר הרבה ומהר אז לא יעזור - אינטל עם דואל. עבודה משרדית יכולה להיות מאוד כבדה - שים אאוטלוק, ACCESS ו POWER POINT יחד עם EXPLORER ו WINFAXPRO.

אם כשהוא אומר הרבה ומהר הוא מתכוון לשני חלונות של EXPLORER אז מספיק PIII עם 256 או סלרון גרוטאה 2.4.

2) אם לרדת במפרט אז אפשר לרדת ל 865 ולהעיף את הרמקולים ולרדת מתחת לתקציב.

פורסם

Multitasking זה מושג מבלבל. נכון, מה שאתה אומר, אם מישהו עובד על שני דברים בבת אחת אז הוא עושה Multitasking אבל אם אחד מהיישומים לא לוקח 100% (כמה שהוא יכול) מהמעבד, אז אין שימוש לHT. HT נותן לך לעשות לקודד סרט/לעשות ריפ לדיסק ובאותו זמן לגלוש באינטרנט. הוא לא נותן לעשות ריפ לדיסק וגם לקודד סרט באותו זמן ולא תהיה פגיעה בביצועים של שניהם, בשביל זה צריך מערכת SMT אמיתית, Dual Xeon או Dual Athlon MP.

במקרה הזה, HT לא יעזור כי הוא לא עושה אף שימוש במעבד שלוקח יותר מכמה פעולות שעון כל כך כמה זמן. Windows מעולה בניצול יעיל של המעבד. אם נגיד IE צריך כמה פעולות שעון ובאותו זמן Office צריך כמה פעולות שעון, אז IE יחכה חלקיק שנייה (לא לשכוח, המעבדים של היום עובדים במליארדי הרצים בשנייה) או שחלונות יתן לIE כמה פעולות שעון בזמן שOffice מחכה.

פורסם

integral, אתה מוזמן לתת דוגמאות למולטיטסקינג אשר ATHLON XP 2500+ לא יעמוד בו במסגרת עבודה משרדית. אחרת, הפסק לזרוק מילים ארוכות לאוויר.

1) ראה תגובתי הקודמת

2) גם P3 350 יעמוד במולטיטסקינג. השאלה כמה זמן אני אעמוד. אני שמתי דגש על זה שהוא אמר הרבה ומהר. המפרט שהצעת מצוין, אבל אם הרבה ומהר, מה לעשות - אינטל.

פורסם

Multitasking זה מושג מבלבל. נכון, מה שאתה אומר, אם מישהו עובד על שני דברים בבת אחת אז הוא עושה Multitasking אבל אם אחד מהיישומים לא לוקח 100% (כמה שהוא יכול) מהמעבד, אז אין שימוש לHT. HT נותן לך לעשות לקודד סרט/לעשות ריפ לדיסק ובאותו זמן לגלוש באינטרנט. הוא לא נותן לעשות ריפ לדיסק וגם לקודד סרט באותו זמן ולא תהיה פגיעה בביצועים של שניהם, בשביל זה צריך מערכת SMT אמיתית, Dual Xeon או Dual Athlon MP.

במקרה הזה, HT לא יעזור כי הוא לא עושה אף שימוש במעבד שלוקח יותר מכמה פעולות שעון כל כך כמה זמן. Windows מעולה בניצול יעיל של המעבד. אם נגיד IE צריך כמה פעולות שעון ובאותו זמן Office צריך כמה פעולות שעון, אז IE יחכה חלקיק שנייה (לא לשכוח, המעבדים של היום עובדים במליארדי הרצים בשנייה) או שחלונות יתן לIE כמה פעולות שעון בזמן שOffice מחכה.

ומה עם ה DUAL CHANNEL?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים