פורסם 2004 ביוני 2521 שנים חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל?המחשב זה:AMD 2800+ABIT Nf7-STWINMOS 512 MB 400 MHzWD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFERGigacube RADEON 9600XTתודה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אולי זה תולעת יכול להיות סאסר סרוק וירוסים אונליין : http://www.symantec.com/securitycheck/אבל זה גם יכול להיות קשור להגדרות כרטיס רשת אם לא מוגדר איפי קבועה זה יכול לגרום לזה לפחות למשך 2 דקות
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר באמת היו שני וירוסים והם תוקנו אבל בכל זאת הבעיה לא נפתרה. בדקתי את העניין עם הכרטיסי רשת (יש אחד על לוח האם ואחד רגיל לרשת) וגיליתי שמתי שאני מנתק את הכבלי רשת מהכרטיסי רשת הכל עובד טוב אבל שהם מחוברים הכל עובד לאט. מה אפשר לעשות עם זה?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אני מבין שיש לך רשת....תגדיר אי פי קבוע למחשב, במקום אוטומטי, זאת כנראה הבעיה לפי התיאור שלך....בלי קשר, תנקה את ה msconfig וככה תאיץ את תהליך העלאת הווינדווס....
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר אין כמעט שום תוכנה שעולה עם הווינדוס והגדרתי איי פי קבוע וזה עולה לאט...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יש לך תוכנות הגנה כדוגמת פיירוול או אנטי וירוס? עשית להם עדכון ומתי? יש לך תוכנות נקיון כמו Ad-Aware או Spybot ? אם כן,הפעל אותן בבקשה,זה רק יכול לעזור לך.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר זה יכול לעזור באמת אבל עדיין ברגע שאני מוציא את הכבלי רשת מכרטיסי הרשת המחשב טס ואחרי שאני מחבר חזרה זה חוזר להיות איטי. יכול להיות שזאת בעיית חומרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.