פורסם 2004 ביוני 2521 שנים שלום חבר שלי נוסע בקרוב לאמריקה וביקש ממני למצוא לו מצלמה דיגטילת שמצלמת קטעי ווידיאו בסביבות ה 1000 דולר אז אני צריך המלצה למצלמה איכותית בסביבות המחיר הזה וגם דעה ממכם איפה כדאי יותר לקנות - אמריקה או בארץ ?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים לא מובן לי משהו...הוא רוצה מצלמה דיגיטלית (סטילס) שיכולה לצלם גם ווידאו?או שהוא רוצה מצלמת ווידאו שמסוגלת לצלם גם סטילס?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר לפי מה שהוא אמר :"אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת גם קטעי וידיאו וגם סטילס, באיכות הכי טובהואיזה דגם הכי עדיף לקנות והאם עדיף לקנות בארץ דרך האיטרנט לפני שהוא נוסע לארה''ב או בחנויות בארה''ב \ בארץ"
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים נתחיל בזה שמצלמה דיגיטלית מעולם לא תצלם וידאו באיכות של מצלמת וידאו אמיתית. אם ברשותו 1000$ הייתי ממליץ לו לחפש מצלמת וידאו עם תמונות סטילס, שילוב זה עדיף על מצלמת סטילס עם וידאו. אני ממליץ לו לקנות בחנויות בחו'ל, המחירים שם הרבה הרבה יותר משתלמים.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מצלמת סטילס דיגיטלית לא מצלמת וידאו טוב (חוץ מהS1 של קאנון ועוד כמה, ומצלמת וידאו דיגיטלית לא מצלמת סטילס טוב (חוץ מאיזה מצלמה של סני שאני לא זוכר את שמה)...בקיצור, עדיף לקנות את שתי המכשירים בנפרד - מצלמת וידאו ומצלמת סטילס.הנה האופציה הסבירה היחידה שאני חושב עליה:http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=GaX44cKIFh749IJVX73y6o2HjnoJrAKn5UI=?ProductSKU=DCRPC330&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcordersבאתר הרשמי היא עולה 1400$, אז אין סיבה שלא תמצא אותה ב1100-1200...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר הוא מחפש מצלמת וידאו עם תמונות סטילסזה מעליי תודה אני יראה לו את הדגם אבל אם יש עוד המלצות למצלמת ווידאו אני ישמח לקבל
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מצלמת סטילס דיגיטלית לא מצלמת וידאו טוב, ומצלמת וידאו דיגיטלית לא מצלמת סטילס טוב. בדיוק.לכן אם הוידאו יותר חשוב מהסטילס - תקנה וידיאו.ואם אתה מחפש וידאו דיגיטלית תשנה את הכותרת שנתת בהתאם.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר הוא מחפש מצלמת וידאו עם תמונות סטילס ואם אי אפשר את זה אז מצלמת ווידאו כי זה יותר חשוב לו ואני מצטער על הבילבול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.